Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

benn çok uzun zamandır yemiyorum baharat çok yaramıyo bana diee resmen bugünler aşeriyorumm :KK56::KK56::KK56:
yokk ben bu akşam kesin alim yemeliyimm :KK1::KK1:
olmicakk böleeee :KK8::KK8::KK8:

Aslında onlarda bi madde varmış
O madde tadı kötü olan birşeyi bile lezzetli olarak gösterip beyne mesaj veriyomuş
Sen çok güzel birşey yedim sanıyormuşsun ve yedikçe yiyesin geliyomuş

Sonracıma cips yemek yağ içmek diye de bi haber vardı
Sürekli cips tüketen biri yılda 9 kilo alır ortalama deniyordu

Kısaca sen benim dediğimi yap, yaptığımı yapma :KK53:

canım geniş bir zamanda iç hastalıkları uzmanına git.bazı hastanelerin artık diyet polikliniği var.kanına baktır.kilo verememenin
sebebi nedir? insülin direncin varsa sitten sene veremiyorsun zaten kilo falan.bu şekilde tedavi olup dehşet kilo vermiş tanıdıklarım
oldu.neden bizde olmayalım ki:KK19: her şeyden geçtim sağlık için mühim.

bencede gitmeliyim diyetisyene ben:KK31: en yakın zamana bi randevu almalıyım hastaneden.dediğin gibi bişi vardır belki.ama benim sorunum zaten hareketsizlik bence günde 45 dk yürüyorum ama bu fayda etmiyor akşam evde yapmalıyım bişeyler:KK31:

yaaa deme öle Pınarım...basmam ki ben ama..yapar mıyım hiç öle bişi...:KK50:yaptıysam da bilmeyerek olmustur :KK9:

bu arada sabah sabah ne yediginizi yazmıssınız...bide ben sayim...sabah evde kahvaltıda bi dilim tost ekmegi üzerine peynir.2 cherry ve yarım salatalık :KK1:

ofise gelince arkadas simit ve acma almıs.bi acma bi simit...:KK60:yuh bana ya....şimdi de kahve yaptım yanında tutku bisküvi :KK60::KK60:

canımmm şaka yaptım kiiii:KK16: :KK16: bende yazayım mı sabah yediklerimi :KK56: 1 dilim ekmek 1 yumurta biraz peynir 1 bardak şekersiz çay

bunları yediğim halde böyleysem senin yediklerin yesem ben fil gibi olurdum kesin :KK9: :KK9:

maşallah ne geniş miden var kuzum senin nası aldı bunları:KK53:

çağlaaaa :KK53::KK53::KK53:
kahveyi konuşurken yanında tutku olduğunu sölememiştin ama telefondaaaa :KK5::KK5::KK5:
bende istiyorum bişeler amaaa yaaaaaa:KK37::KK37::KK37:

unutmusum sölemeyi bebekim...cekmecedeydi sonradan aklıma geldi ama o yüsden sölememiş olabilirim :KK1::KK1:

sana kurban olsun tutku hihi :KK1:

sadece yemek yapma sende:KK31: bir gün kuru köfte yap..yanına piyaz..hatta soğan salatasıı..ohh misss..cacık da olsun...
Allahhhhh yeme de yanıdna yatt canımm:KK8::KK8::KK8:

maşallah eylülüm baya bi acıktın herhalde....senin yemek arsivi de geniştir :KK1::KK1:

canımmm şaka yaptım kiiii:KK16: :KK16: bende yazayım mı sabah yediklerimi :KK56: 1 dilim ekmek 1 yumurta biraz peynir 1 bardak şekersiz çay

bunları yediğim halde böyleysem senin yediklerin yesem ben fil gibi olurdum kesin :KK9: :KK9:

valla kuzum hiç yok demiyo ha bire alıyo benim mide :KK1:

ama artık kilo alıyorum eskiden günde 3 ekmek yerdim düşün lise zamnlarımda...sıskaydım ama yine de...şimdi 50 yi gecince cinnet geciriyorum...:KK5:

şöle bi durumda var ama baktım alıyorum hemen dur diyebiliyorum kendime:KK8:

bencede gitmeliyim diyetisyene ben:KK31: en yakın zamana bi randevu almalıyım hastaneden.dediğin gibi bişi vardır belki.ama benim sorunum zaten hareketsizlik bence günde 45 dk yürüyorum ama bu fayda etmiyor akşam evde yapmalıyım bişeyler:KK31:

canım yaptır tabi..sabah kahvaltıda iyi beslen..aslında kısıyoruz ama asıl akşam kısmak gerekiyor.
sen yine de bir uzmana git.o daha iyi tetkik eder.:KK31:

unutmusum sölemeyi bebekim...cekmecedeydi sonradan aklıma geldi ama o yüsden sölememiş olabilirim :KK1::KK1:

maşallah eylülüm baya bi acıktın herhalde....senin yemek arsivi de geniştir :KK1::KK1:

aşeriyorum sorma:KK9::KK9::KK9: az buçuk kendime göre var işte canım.:KK17: aç komaz inşallah bizi:KK56:

Aslında onlarda bi madde varmış
O madde tadı kötü olan birşeyi bile lezzetli olarak gösterip beyne mesaj veriyomuş
Sen çok güzel birşey yedim sanıyormuşsun ve yedikçe yiyesin geliyomuş

Sonracıma cips yemek yağ içmek diye de bi haber vardı
Sürekli cips tüketen biri yılda 9 kilo alır ortalama deniyordu

Kısaca sen benim dediğimi yap, yaptığımı yapma :KK53:

cipsten soğuttun yahuu :KK1::KK1:

:

en yakın zamanda buluşmalıı önce içli köfte yemeli ardına kahve eşliğinde tutku yemeliii :KK56::KK56::KK56:

valla kuzum hiç yok demiyo ha bire alıyo benim mide :KK1:

ama artık kilo alıyorum eskiden günde 3 ekmek yerdim düşün lise zamnlarımda...sıskaydım ama yine de...şimdi 50 yi gecince cinnet geciriyorum...:KK5:

şöle bi durumda var ama baktım alıyorum hemen dur diyebiliyorum kendime:KK8:

3 ekmek mii :KK53: :KK53: hay maşallah :KK1: oturunca bi kuzu da yersin sen anacım :KK9: :KK9:

yapı meselesi işte bak kuş kadar yiyorum ama maşallahım var yani :KK30:

bide en önemlisi dengeyi sağlıyorsun sen ne güzel :nazar:

3 ekmek mii :KK53: :KK53: hay maşallah :KK1: oturunca bi kuzu da yersin sen anacım :KK9: :KK9:

yapı meselesi işte bak kuş kadar yiyorum ama maşallahım var yani :KK30:

bide en önemlisi dengeyi sağlıyorsun sen ne güzel :nazar:

eskidendi kuzum eskiden..şimdi de yemem iyi ama...günde yarım ekmek bile yemiyorum...hamur işi seviyorum aslında ama dikkt etmeye calısıyorum bakma bugün simit acma falan götürdügüme...dün öglen bi dilim ekmek yedim baska yemedim mesela o gün.

kilo alıp vermemeye calısıyorum malum catlaklardan korkuyorum :KK1::KK1:

eskidendi kuzum eskiden..şimdi de yemem iyi ama...günde yarım ekmek bile yemiyorum...hamur işi seviyorum aslında ama dikkt etmeye calısıyorum bakma bugün simit acma falan götürdügüme...dün öglen bi dilim ekmek yedim baska yemedim mesela o gün.

kilo alıp vermemeye calısıyorum malum catlaklardan korkuyorum :KK1::KK1:

bende var onlardan :KK5: yanlarımda hani şu düşük belin marifeti olan yerlerde :KK43:

:KK1:
bende anlatmak istiyorum:KK1:

koşuyu bıraktığım yani üniversiteye başladığım yıl, sabah kahvaltısında 5 poğça yerdim :KK56:
tabi ilk ay 7 kilo almıştım :KK31:
45'den 52 kiloya ulaşmam sadece 1-1,5 ayımı almıştı :KK31: sonrasında 60lar :KK30:

alerjiden olduğunu sandığım bacak kaşıntılarım meğer çatlayan bacaklarımdan ötürüymüş :KK31:

şuan 2 poğça yerim sıkıntı yok, amaaaa yememem lazım.. biliyorum :KK52:

Karnım çok acıktı kızlarrrrr :KK56::KK56::KK56:

koşuyu bıraktığım yani üniversiteye başladığım yıl, sabah kahvaltısında 5 poğça yerdim :KK56:
45'den 52 kiloya ulaşmam sadece 1-1,5 ayımı almıştı :KK31: sonrasında 60lar :KK30:

alerjiden olduğunu sandığım bacak kaşıntılarım meğer çatlayan bacaklarımdan ötürüymüş :KK31:

o kadar yemekten konuştuk kii normalll :KK1::KK1:
ben de çok acıktım şuandaaaaaa :KK8::KK8::KK8:

cevap veriyorum, hayır :KK50:

derhal olmamız lazım kızlar, tehlike kol geziyor :18:
ben hepatit olmuştum ama ikinci dozu çok geçirdim:KK14:
tetanozumda da ikinci doz gecikecek, kalmamış aile hekimliğinde :KK50:
eşim bir an evvel yaptırmamız gerektiğini söylüyor, kuaföre gitmeye korkuyorum hepatit falan kaparım diye :18:
bir de hepatitli aids li hastaların bazıları, hastalıklarını yayma konusunda hevesli oluyorlar, hastanelerle ilgili çok duydum hepatit kapan aids kapan doktorlar :KK50: hasta söylemiyor bilerek...
Allah korusun :18:

ya o kasıntı bende de cok fazla...ama catlagım yok ki benim....cok sıcak suyla dus aldıgımda oluyo..yani sıcaktan kasınıyo diye düsünüyorum...birde cok kuru bi tenim var....ondan da olabilir diyorum...baska bi neden aramadım ama :44:

kızlar siz hepatit tetanoz aşılarınızı oldunuz mu bakim :26:

olmadımmmmmm Krizcan :KK50:

derhal olmamız lazım kızlar, tehlike kol geziyor :18:
ben hepatit olmuştum ama ikinci dozu çok geçirdim:KK14:
tetanozumda da ikinci doz gecikecek, kalmamış aile hekimliğinde :KK50:
eşim bir an evvel yaptırmamız gerektiğini söylüyor, kuaföre gitmeye korkuyorum hepatit falan kaparım diye :18:
bir de hepatitli aids li hastaların bazıları, hastalıklarını yayma konusunda hevesli oluyorlar, hastanelerle ilgili çok duydum hepatit kapan aids kapan doktorlar :KK50: hasta söylemiyor bilerek...
Allah korusun :18:

aman yarabbim Allah korusun canım yaaa :KK50:

şşşştt kızlar naberler :KK1:
Buaralar içim içime sığmıyo neden bilmiyorummkiiiii :KK76:

krizzz aşı mı olmamız lazımdı :44:

krizz herkesin olması gerekiyormu aşıyı :26:

tabi ki canım. nasıl ki küçükken hep kızamık su çiçeği aşıları yapıldı ve şu an hiç kızamık olan yok Türkiyede çocuklarda.
bu aşıların da yapılması gerekiyor. genelde sağlık personeline rutin bir şekilde yapılıyor ama bizler arada kaynıyoruz sanırım. halbuki kurumlara da düzenli geliyorlar diye biliyorum:44:
bana nikah için sağlık raporu almaya gittiğimde hepatit yapalım demişlerdi, size demediler mi :26:
eşime hiç tetanoz hastası gördün mü dedim, görmüş. Allah korusun kafaları geride nefessiz bir şekilde duruyorlarmış gösterdi de :18: öldürmez ama süründürür dedi.

X