şşşştt kızlar naberler
Buaralar içim içime sığmıyo neden bilmiyorummkiiiii
tabi ki canım. nasıl ki küçükken hep kızamık su çiçeği aşıları yapıldı ve şu an hiç kızamık olan yok Türkiyede çocuklarda.
bu aşıların da yapılması gerekiyor. genelde sağlık personeline rutin bir şekilde yapılıyor ama bizler arada kaynıyoruz sanırım. halbuki kurumlara da düzenli geliyorlar diye biliyorum:44:
bana nikah için sağlık raporu almaya gittiğimde hepatit yapalım demişlerdi, size demediler mi :26:
eşime hiç tetanoz hastası gördün mü dedim, görmüş. Allah korusun kafaları geride nefessiz bir şekilde duruyorlarmış gösterdi de :18: öldürmez ama süründürür dedi.
tetanoz
:18::18::18:
bir an evvel yaptırmamız lazım kızlar.
bu hafta içinde hepimiz halledebiliriz, ben bir sonraki ayı bekleyeceğim maalesef
Kriz nasıl öğrenicem acaba önceden olup olmadığımı :18:
çünkü lisedeyken bize aşı yapmışlardı , teknik lise olduğu için kazalara karşı falan korumak amacıyla..
kızlar siz hepatit tetanoz aşılarınızı oldunuz mu bakim :26:
bu arkası olmayan kitaplıklar işlevsel mi sizce
merhaba bayanlar
saç için foto koydum ben ciciklerrr
ben topuza ısınamıyorum ya......yakısıyo diyolar ama yüzüm küçük hiç yakıstıramıyorum yada daha dogru düzgün yapan biri olmadı....
hep acık saclarım hep....bu arada Dilaa sacım düz kesim ya hepsi aynı boyda...bende genelde dalgalı kullanıyorum dayanmıyo dalga...azcık kat verdirsem mi boyatmaya gittigimde :26:
verdirebilirsin kuzumm olur aslında hatta sana kahkül çok yakışırr kesinliklee yaptırmalısınnn
hadi yaaa....yakısır mı ki.... var mı tanıdık bildik bi yer...güzel kesim yapan....:26:
yakışır tabiki saçların çok güsel uzun ve düzz
iş yerinin olduğu ara var ya hasan ustanın ordan süleyman demirele doğru çık hemen dönmeden köşede seyit yağmur var orası cidden iyidirr
iyidir de fiyatlar da iyidir seyitciğim de
var mı bi fikrin...ne kadar kesim?
evet seyit biras şeyy amaa konuşunca indirim yapıyoo
ben öle yapıyorumm yaniii
o zamn senle birlikte gidelim biz...ben indirim yaptıramam hayatta beceremedigim seylerden biri