benn çok uzun zamandır yemiyorum baharat çok yaramıyo bana diee resmen bugünler aşeriyorumm
yokk ben bu akşam kesin alim yemeliyimm
olmicakk böleeee
canım geniş bir zamanda iç hastalıkları uzmanına git.bazı hastanelerin artık diyet polikliniği var.kanına baktır.kilo verememenin
sebebi nedir? insülin direncin varsa sitten sene veremiyorsun zaten kilo falan.bu şekilde tedavi olup dehşet kilo vermiş tanıdıklarım
oldu.neden bizde olmayalım kiher şeyden geçtim sağlık için mühim.
yaaa deme öle Pınarım...basmam ki ben ama..yapar mıyım hiç öle bişi...yaptıysam da bilmeyerek olmustur
bu arada sabah sabah ne yediginizi yazmıssınız...bide ben sayim...sabah evde kahvaltıda bi dilim tost ekmegi üzerine peynir.2 cherry ve yarım salatalık
ofise gelince arkadas simit ve acma almıs.bi acma bi simit...yuh bana ya....şimdi de kahve yaptım yanında tutku bisküvi
çağlaaaa
kahveyi konuşurken yanında tutku olduğunu sölememiştin ama telefondaaaa
bende istiyorum bişeler amaaa yaaaaaa
sadece yemek yapma sendebir gün kuru köfte yap..yanına piyaz..hatta soğan salatasıı..ohh misss..cacık da olsun...
Allahhhhh yeme de yanıdna yatt canımm
canımmm şaka yaptım kiiiibende yazayım mı sabah yediklerimi 1 dilim ekmek 1 yumurta biraz peynir 1 bardak şekersiz çay
bunları yediğim halde böyleysem senin yediklerin yesem ben fil gibi olurdum kesin
maşallah ne geniş miden var kuzum senin nası aldı bunları
bencede gitmeliyim diyetisyene benen yakın zamana bi randevu almalıyım hastaneden.dediğin gibi bişi vardır belki.ama benim sorunum zaten hareketsizlik bence günde 45 dk yürüyorum ama bu fayda etmiyor akşam evde yapmalıyım bişeyler
canımmm şaka yaptım kiiiibende yazayım mı sabah yediklerimi 1 dilim ekmek 1 yumurta biraz peynir 1 bardak şekersiz çay
bunları yediğim halde böyleysem senin yediklerin yesem ben fil gibi olurdum kesin
maşallah ne geniş miden var kuzum senin nası aldı bunları
unutmusum sölemeyi bebekim...cekmecedeydi sonradan aklıma geldi ama o yüsden sölememiş olabilirim
sana kurban olsun tutku hihi
maşallah eylülüm baya bi acıktın herhalde....senin yemek arsivi de geniştir
Aslında onlarda bi madde varmış
O madde tadı kötü olan birşeyi bile lezzetli olarak gösterip beyne mesaj veriyomuş
Sen çok güzel birşey yedim sanıyormuşsun ve yedikçe yiyesin geliyomuş
Sonracıma cips yemek yağ içmek diye de bi haber vardı
Sürekli cips tüketen biri yılda 9 kilo alır ortalama deniyordu
Kısaca sen benim dediğimi yap, yaptığımı yapma
unutmusum sölemeyi bebekim...cekmecedeydi sonradan aklıma geldi ama o yüsden sölememiş olabilirim
sana kurban olsun tutku hihi
:
valla kuzum hiç yok demiyo ha bire alıyo benim mide
ama artık kilo alıyorum eskiden günde 3 ekmek yerdim düşün lise zamnlarımda...sıskaydım ama yine de...şimdi 50 yi gecince cinnet geciriyorum...
şöle bi durumda var ama baktım alıyorum hemen dur diyebiliyorum kendime
en yakın zamanda buluşmalıı önce içli köfte yemeli ardına kahve eşliğinde tutku yemeliii
3 ekmek miihay maşallah oturunca bi kuzu da yersin sen anacım
yapı meselesi işte bak kuş kadar yiyorum ama maşallahım var yani
bide en önemlisi dengeyi sağlıyorsun sen ne güzel
eskidendi kuzum eskiden..şimdi de yemem iyi ama...günde yarım ekmek bile yemiyorum...hamur işi seviyorum aslında ama dikkt etmeye calısıyorum bakma bugün simit acma falan götürdügüme...dün öglen bi dilim ekmek yedim baska yemedim mesela o gün.
kilo alıp vermemeye calısıyorum malum catlaklardan korkuyorum
kızlar siz hepatit tetanoz aşılarınızı oldunuz mu bakim :26:
bende anlatmak istiyorum
koşuyu bıraktığım yani üniversiteye başladığım yıl, sabah kahvaltısında 5 poğça yerdim
tabi ilk ay 7 kilo almıştım
45'den 52 kiloya ulaşmam sadece 1-1,5 ayımı almıştısonrasında 60lar
alerjiden olduğunu sandığım bacak kaşıntılarım meğer çatlayan bacaklarımdan ötürüymüş
şuan 2 poğça yerim sıkıntı yok, amaaaa yememem lazım.. biliyorum
Karnım çok acıktı kızlarrrrr
cevap veriyorum, hayır
bende anlatmak istiyorum
koşuyu bıraktığım yani üniversiteye başladığım yıl, sabah kahvaltısında 5 poğça yerdim
tabi ilk ay 7 kilo almıştım
45'den 52 kiloya ulaşmam sadece 1-1,5 ayımı almıştısonrasında 60lar
alerjiden olduğunu sandığım bacak kaşıntılarım meğer çatlayan bacaklarımdan ötürüymüş
şuan 2 poğça yerim sıkıntı yok, amaaaa yememem lazım.. biliyorum
Karnım çok acıktı kızlarrrrr
kızlar siz hepatit tetanoz aşılarınızı oldunuz mu bakim :26:
derhal olmamız lazım kızlar, tehlike kol geziyor :18:
ben hepatit olmuştum ama ikinci dozu çok geçirdim
tetanozumda da ikinci doz gecikecek, kalmamış aile hekimliğinde
eşim bir an evvel yaptırmamız gerektiğini söylüyor, kuaföre gitmeye korkuyorum hepatit falan kaparım diye :18:
bir de hepatitli aids li hastaların bazıları, hastalıklarını yayma konusunda hevesli oluyorlar, hastanelerle ilgili çok duydum hepatit kapan aids kapan doktorlarhasta söylemiyor bilerek...
Allah korusun :18:
krizzz aşı mı olmamız lazımdı :44:
krizz herkesin olması gerekiyormu aşıyı :26: