Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

benn çok uzun zamandır yemiyorum baharat çok yaramıyo bana diee resmen bugünler aşeriyorumm
yokk ben bu akşam kesin alim yemeliyimm
olmicakk böleeee

Aslında onlarda bi madde varmış
O madde tadı kötü olan birşeyi bile lezzetli olarak gösterip beyne mesaj veriyomuş
Sen çok güzel birşey yedim sanıyormuşsun ve yedikçe yiyesin geliyomuş

Sonracıma cips yemek yağ içmek diye de bi haber vardı
Sürekli cips tüketen biri yılda 9 kilo alır ortalama deniyordu

Kısaca sen benim dediğimi yap, yaptığımı yapma

bencede gitmeliyim diyetisyene ben en yakın zamana bi randevu almalıyım hastaneden.dediğin gibi bişi vardır belki.ama benim sorunum zaten hareketsizlik bence günde 45 dk yürüyorum ama bu fayda etmiyor akşam evde yapmalıyım bişeyler

canımmm şaka yaptım kiiii bende yazayım mı sabah yediklerimi 1 dilim ekmek 1 yumurta biraz peynir 1 bardak şekersiz çay

bunları yediğim halde böyleysem senin yediklerin yesem ben fil gibi olurdum kesin

maşallah ne geniş miden var kuzum senin nası aldı bunları

çağlaaaa
kahveyi konuşurken yanında tutku olduğunu sölememiştin ama telefondaaaa
bende istiyorum bişeler amaaa yaaaaaa

unutmusum sölemeyi bebekim...cekmecedeydi sonradan aklıma geldi ama o yüsden sölememiş olabilirim

sana kurban olsun tutku hihi

sadece yemek yapma sende bir gün kuru köfte yap..yanına piyaz..hatta soğan salatasıı..ohh misss..cacık da olsun...
Allahhhhh yeme de yanıdna yatt canımm

maşallah eylülüm baya bi acıktın herhalde....senin yemek arsivi de geniştir

valla kuzum hiç yok demiyo ha bire alıyo benim mide

ama artık kilo alıyorum eskiden günde 3 ekmek yerdim düşün lise zamnlarımda...sıskaydım ama yine de...şimdi 50 yi gecince cinnet geciriyorum...

şöle bi durumda var ama baktım alıyorum hemen dur diyebiliyorum kendime

canım yaptır tabi..sabah kahvaltıda iyi beslen..aslında kısıyoruz ama asıl akşam kısmak gerekiyor.
sen yine de bir uzmana git.o daha iyi tetkik eder.

unutmusum sölemeyi bebekim...cekmecedeydi sonradan aklıma geldi ama o yüsden sölememiş olabilirim

maşallah eylülüm baya bi acıktın herhalde....senin yemek arsivi de geniştir

aşeriyorum sorma az buçuk kendime göre var işte canım. aç komaz inşallah bizi

cipsten soğuttun yahuu

:

en yakın zamanda buluşmalıı önce içli köfte yemeli ardına kahve eşliğinde tutku yemeliii

3 ekmek mii hay maşallah oturunca bi kuzu da yersin sen anacım

yapı meselesi işte bak kuş kadar yiyorum ama maşallahım var yani

bide en önemlisi dengeyi sağlıyorsun sen ne güzel

3 ekmek mii hay maşallah oturunca bi kuzu da yersin sen anacım

yapı meselesi işte bak kuş kadar yiyorum ama maşallahım var yani

bide en önemlisi dengeyi sağlıyorsun sen ne güzel

eskidendi kuzum eskiden..şimdi de yemem iyi ama...günde yarım ekmek bile yemiyorum...hamur işi seviyorum aslında ama dikkt etmeye calısıyorum bakma bugün simit acma falan götürdügüme...dün öglen bi dilim ekmek yedim baska yemedim mesela o gün.

kilo alıp vermemeye calısıyorum malum catlaklardan korkuyorum

bende var onlardan yanlarımda hani şu düşük belin marifeti olan yerlerde

bende anlatmak istiyorum

koşuyu bıraktığım yani üniversiteye başladığım yıl, sabah kahvaltısında 5 poğça yerdim
tabi ilk ay 7 kilo almıştım
45'den 52 kiloya ulaşmam sadece 1-1,5 ayımı almıştı sonrasında 60lar

alerjiden olduğunu sandığım bacak kaşıntılarım meğer çatlayan bacaklarımdan ötürüymüş

şuan 2 poğça yerim sıkıntı yok, amaaaa yememem lazım.. biliyorum

Karnım çok acıktı kızlarrrrr

o kadar yemekten konuştuk kii normalll
ben de çok acıktım şuandaaaaaa

cevap veriyorum, hayır

derhal olmamız lazım kızlar, tehlike kol geziyor :18:
ben hepatit olmuştum ama ikinci dozu çok geçirdim
tetanozumda da ikinci doz gecikecek, kalmamış aile hekimliğinde
eşim bir an evvel yaptırmamız gerektiğini söylüyor, kuaföre gitmeye korkuyorum hepatit falan kaparım diye :18:
bir de hepatitli aids li hastaların bazıları, hastalıklarını yayma konusunda hevesli oluyorlar, hastanelerle ilgili çok duydum hepatit kapan aids kapan doktorlar hasta söylemiyor bilerek...
Allah korusun :18:

ya o kasıntı bende de cok fazla...ama catlagım yok ki benim....cok sıcak suyla dus aldıgımda oluyo..yani sıcaktan kasınıyo diye düsünüyorum...birde cok kuru bi tenim var....ondan da olabilir diyorum...baska bi neden aramadım ama :44:

kızlar siz hepatit tetanoz aşılarınızı oldunuz mu bakim :26:

olmadımmmmmm Krizcan

aman yarabbim Allah korusun canım yaaa

şşşştt kızlar naberler
Buaralar içim içime sığmıyo neden bilmiyorummkiiiii

krizzz aşı mı olmamız lazımdı :44:

krizz herkesin olması gerekiyormu aşıyı :26:

tabi ki canım. nasıl ki küçükken hep kızamık su çiçeği aşıları yapıldı ve şu an hiç kızamık olan yok Türkiyede çocuklarda.
bu aşıların da yapılması gerekiyor. genelde sağlık personeline rutin bir şekilde yapılıyor ama bizler arada kaynıyoruz sanırım. halbuki kurumlara da düzenli geliyorlar diye biliyorum:44:
bana nikah için sağlık raporu almaya gittiğimde hepatit yapalım demişlerdi, size demediler mi :26:
eşime hiç tetanoz hastası gördün mü dedim, görmüş. Allah korusun kafaları geride nefessiz bir şekilde duruyorlarmış gösterdi de :18: öldürmez ama süründürür dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…