aaa o o işe mi yarıyormuşben de bunlar ne ki diyordum atıyordum :18:
oya sen hiç murat menteş okudun mu :44:
Yani şeyy şu dolap kapaklarını açınca danteller sarkıyoya hani öyle bişey değil dimi sadece tabakların altına konulacak heralde :44:
Yok canım kötü etkilemiyorsun merak etmeBen de severim değişiklikleri sadece zamanım olmuyor yapamıyorum ve bir anda çok masraf olmasın diye isteklerimi sıraya koyuyorum Hem yaptığın şeyleri beğeniyorum ben senin kadar becerikli değilim ama kendi çapımda yapmaya çalışıyorum eşim uğraştığımı görünce hemen el atıyor ve o bitiriyor
ben müstakil evde oturmak ve herşeyi kendim yapmak istiyorum
Masrafsız. ama deryabaykal gibi de değil
keşke olsa
Ekleme ben becerikli değil kafaya koyduğunu yapan biriyim
Tuçeeeee
aslında şık duruyor ya huuuu
Yok mutfak için almamış zaten ohhh rahatladımYatak odası içinmiş Fisto almadım yatak odasına gerekmez Mutfağa istersen alırım dedi
Aman aman kalsın dedimYaa bide kızlar şimdi oya gösterince hatırladım ben bunları Bunlar kayıp duran şeyler değilmi Bi kaç arkadaşımın evinde görmüştüm sanki Amaç ne yani bunlardaki k.validede sormuştu mutfağa kapitone yaptırıyomusunuz diye Herkes yaptırdımı bunlardan işe yarar bişeymi :44:
tertipli insanların hali başka tabi kiiii
beni sinir eden amaçlarından başka amacı var mı çözemedim
kaymaması için daha önce eklemiştim sen görmüşmüydün silikonlıuyorlarmış...
öyle yapabilirisiniz
Eki Görüntüle 657638
işte böyle...cırt cırtlar ve silikon ile sabitlenebilir
ama bunlarında dolapları silerken ve taşındıktan sonra sıkıntı oluyormuş, dediler
ceren bugün hiç geldi mi :44::44:
Hiç sevmedim ben bu kapitoneyi ne gereği var anlamadım Yeni gelin evinde bakarlarmış olması lazımmış millet sanki işi gücü bırakıp dolaplarımı açıp teftiş yapıcak Hmmmmm bakalım tuğçenin kapitonesi var mıııı yok muuu
bi ara aşağıda göründü ama bişe yazmadan çıktı sanırımmm:44::44:
Günaydın Kıslarr
Günaydınnnn n asılsın
İyiyim haftanın son günü yorgunluk var sadece zor kalktım o kadarSen nasılsın?
tek farkımız ben sanki hala kalkmadım gibiyim
Ama bugün cuma, dışarıda bereket yağmuru var
günaydın kızlar....
Oyaaa sana o silikonu göstercem bugün aksam fotografını cekip....cıkaramadıgım için hala duruyolar....bence yapmayın benimkiler niye kaymıyo yahu
günaydın kızlar....
Oyaaa sana o silikonu göstercem bugün aksam fotografını cekip....cıkaramadıgım için hala duruyolar....bence yapmayın benimkiler niye kaymıyo yahu
:18::18::18::18: ayy ben yapmadım ki amaaa :18::18::18::18::18:
:18::18::18::18: ayy ben yapmadım ki amaaa :18::18::18::18::18:
Günaydın...
Göstercem bana demişsin ya, hala korkuyorummmm :18::18::18::18::18:
valla onu yapanlarla alakam yok :18::18::18::18::18: