Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

kolay gelsinn çağlamm :KK54:

Saol Dilacımmm...:KK16:

bizim ayakkabılığa sermiyorum.
serilen ayakkabılık olsaydı ne serilirdi bilemedim:44:
eğer gözükecek olsaydı kartonun iç kısımlarını kesip koyardım, düz renk olsun diye..
ama sabit dursun istersen, desenli yapışkanlar var onlardan yapıştırılabilir :KK34::KK34:

dolabın içine bende sermiyorum :KK1:
kapitone örtüden yapıyorlar normalde ama kayıyor diye yaptırmamıştım. kenarına ince fisto dikiyorlar :KK34:
onu da silikonlayıp yapışkanlı cırtcırt ile sabitleniyormuş, (birisi demişti ki sonra o silikonları çıkarrtmak için çok uğraştık )

iç çamaşırı olan yere yapsam mı acaba, yanlışlıkla açılınca gözükmesin :KK31:
hoş niye ve kim benim çamaşır çekmecemi yanlışlıkla açacak ki :KK19:

onu ben demiştim...:KK1::KK1:cok ugrastım çookkkk:KK43:(

Kızlar araya girdim kusura bakmayın bir şeyler sormak istiyorum.
Ayakkabılığın altına bir şey seriyor musunuz? Ben gazete serdim ama hoş durmuyor ne önerirsiniz.

Bir dee yatak odasının dolapların için bir şey seriyor musunuz? (Ben sermedim ama serilir mi neserilir?)

Şimdiden teşekkürler :KK16:

ayakkabılıga bişye sermiyorum canım...mutfak dolabımda var sadece kapitone....yatak odasındaki dolabıma da bişey sermedim sevmiyorum hos durmuyo ayrıca...bana göre :KK34:

pöff bunaldım bugün çalış çalış nereye kadar dimi :KK31::KK31::KK31:

akşama ne yemek var bu arada:KK37:

bide frost arkadaş holgelmişen , en sevdiğim filmlerden biridir jack frost :KK34:

hosbulmuşam arkadasım....bende jack frost u rise of guardians animasyon filminden biliyorum...gecen gün izledik...çok hosuma gitti yaa...animasyona bayılıyorum zaten:KK16:

Krizcim havlular tozlanmasın diye örtüyorum bir de bazen eve gelenler çeyizimi görmek istiyor hemen el atmasınlar diye:KK9:
Altına örtülür mü örtülmez mi ben merak edip sordum sadece :KK1:
Benim de şifonyerde duruyor havlular bir şey olmaz merak etme ben pimpirikli olduğum için örttüm :KK9: :KK9:
ama çekmecede tozlanırlar mı ki :KK53: gerçi bazen çekmece içlerini tozlanmış görüyorum şaşırıyorum:44:

krizimmm, bence eski bir adet bu :KK1:
eskiden dolap rafları boya verirdi, boya vermesin diye, küflenirse aman eşyalara küf geçmesin diye kat kat örtü sererlermiş:KK31:
zaten dolap rafları artık çoğu açık renk. bence boya vermezler...

hee bircan niye üstüne naylon örttüğünü bende anlamadım, heyecanla bekliyorm :KK1::KK1:

Sen geçenlerde gelinliğimin uçları küflendi mi demiştin :44::44:
başka yere mi yamzıştın:44::44:

odayı sürekli havalandır, bir de dolabın ile duvar arasına (yer varsa) bir karışa yakın boşluk bırak..
dolabını da çürütür ,gelinliğini de :18:

canım dolabın kapısı her gün açık, içini boşalttık:KK50: ama dolabı hareket ettirmemiz mümkün değil :KK50:

Ben pc bosum ,şifreyi unuttum kayıplara Karıştım,sayfayıda unutmuşumu,Allahtan bu sayfada eylül,krizsavar ,bircan ve Kader vardı hatırladım
farklı bir sayfa olsada
bskn eğer müsaade ederse odanıza ,mahallenize misafir olmaktan çıkıp yerleşmek isityorum:)
herkese bol muuhabetli sevgiler:)

:KK1::KK1: rahat olmam gerek evet ama ben bilmiyorum çeyiz serimi olcak mesela şimdiden kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. :KK19::KK9:
evini gezsinler tamam niye havlulara bakıyorlar ki :KK14:

olmaz mı :KK76::KK76: midemde kelebekler,dinazorlar tepiniyor :KK53:

Ben çeyiz sermediğim için böyle muhabbetler oluyor zaten :KK9: :KK9:

ama çekmecede tozlanırlar mı ki :KK53: gerçi bazen çekmece içlerini tozlanmış görüyorum şaşırıyorum:44:

Kriz dolapların için toz oluyor ya ben de çok rastlıyorum malesef...

mutfak sandalyelerimi beyaza boyasam, sonra verniklesem :KK16: sonra güllü veya puantiyeli kılıflar yaptırsam:KK17:
çok çabuk canımız sıkıldı evlerimizden sanki, oyayla kendime bakınca :26:

Teşekkür ederim Krizsavar:) seni seviyorum canım
Bircan neden hoşgedlin yok:)
eYLÜL :)Bana hoşgeldin dmeyi unutma

elif:)sen hoşgeldin demelisn:)

Bskn:)Mahalle adına Hoşgeldin demeli

Mahallemizin Taze gelinleri iyi akşmlar yarın görüşmek üzere:)Şimdiden hayrılı cumalar,lütfen bol bol dua edin bana

amann ne meraklıı komşuymuşş o daa :KK20::KK20:
sanane belki biz pembe beyaz seviyoruz hayrett bişee :KK1::KK1::KK1:

aa teyze sölemiyo muu :)
o seni biliyo mu pekii :KK1::KK1::KK1:
araştırmacı gazeteci gibi peşine düşelimmm:KK9::KK9::KK55::KK55::KK55::KK55:

ckkk arkadaş ekle diyorum, eklemiyor :KK1:
söylemiyor da :KK1::KK1:

bdv köşesinde aldatılan kadınlar arasında bulabilirim onu :KK5:
aramak istemiyorum :KK5:

canım dolabın kapısı her gün açık, içini boşalttık:KK50: ama dolabı hareket ettirmemiz mümkün değil :KK50:

o odanın camını da sık sık havalandır :18: bir de hani ayakkabı kutularından çıkan minik poşetler var ya onlardan koy gelinliğin için :KK34:
dolaba da koysan süper olur aslında ama o kadar yoktur elinde :26:

~~~~
Hoşgeldin diyeceğim tabiki ama çok yönlü biriyim :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Hoşgeldin :KK16:
ince düşüncen ile gelebilirmiyim demen hem hoşuma gitti hemde utandım :KK17: ben kimim ki soracaksın diye :KK17:

~~~~

kriz yaaa, deme öyle sıkılmadıkkkkkk :KK16:
bazı tercihlerimizde acemi davrandık diyelim :KK34:
bir de kullandıkça insan farkediyor. nerden bilecektik ilk kez evimiz oluyor :KK1::KK1:

Kızlar merhabaaa :KK3: yaa annem aradı şimdi sana kapitone aldım dedi Çekmece içlerine koyucakmışız :KK53: Ne ki bu ki :44:

ayakkabı kutusundan çıkan poşet :26::44:

minik minik silikajeller :44:
işte bunlardan
images

nem tutucular...

Kızlar merhabaaa :KK3: yaa annem aradı şimdi sana kapitone aldım dedi Çekmece içlerine koyucakmışız :KK53: Ne ki bu ki :44:

iyi bir şey , gel gelllll :KK19::KK19::KK19:

dolapların içine örtü :KK34:

Hoşgeldin Eysaih :KK3:

Kızlar ya ben de sizdeki bu hareketliliği gördükçe nasıl gaza geliyorum anlatamam :KK1: Geçen eşim ile konuştuk değişiklik konusunu benim tv ünitem küçük ve çok basit onun ve fortmantonun alımı aceleye gelmişti bir çizim yaptık müsait bir zamanda parçalar kestirip tv ünitesi yapacağız bir de fortmanto :KK9: :9 :

Plumm88 tam da konunun üzerine annen almış :KK9:

işte bunlardan
images

nem tutucular...

aaa o o işe mi yarıyormuş :KK53: ben de bunlar ne ki diyordum atıyordum :18:

bircancım görmek isteriz yapılınca, güzel şeyler çıkar inşallah ortaya :KK16:

Kızlar ya ben de sizdeki bu hareketliliği gördükçe nasıl gaza geliyorum anlatamam :KK1: Geçen eşim ile konuştuk değişiklik konusunu benim tv ünitem küçük ve çok basit onun ve fortmantonun alımı aceleye gelmişti bir çizim yaptık müsait bir zamanda parçalar kestirip tv ünitesi yapacağız bir de fortmanto :KK9: :9 :

Yaaaaa, etkileyip masrafa sokmayayım seniiiiii :KK5:
kendi üstüme alınıyorum, çünkü ben değişikliği seven birisiyimdir :KK52:
annemlerdeyken zırt pırt evin şeklini şemalini değiştirirdim, salonları değiştirirdim :KK31:
hiç bir şey yapamıyorsam kendi odama geçer orayı değiştirirdim :KK31:

3 aydır ev aynı şekilde napayımmmmm:KK1::KK1::KK1::KK1:

siz beni bir de işten çıkınca görünce ne değişikler yapıcam :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: Tabi onlar masrafsız olmalı :KK52:

aaa o o işe mi yarıyormuş :KK53: ben de bunlar ne ki diyordum atıyordum :18:

bircancım görmek isteriz yapılınca, güzel şeyler çıkar inşallah ortaya :KK16:

İnşallah canım kısa zamanda yapılacak şeyler değil ama zaman alır biraz ondan önce evimin fotosunu çekip paylaşacağım :))

Yaaaaa, etkileyip masrafa sokmayayım seniiiiii :KK5:
kendi üstüme alınıyorum, çünkü ben değişikliği seven birisiyimdir :KK52:
annemlerdeyken zırt pırt evin şeklini şemalini değiştirirdim, salonları değiştirirdim :KK31:
hiç bir şey yapamıyorsam kendi odama geçer orayı değiştirirdim :KK31:

3 aydır ev aynı şekilde napayımmmmm:KK1::KK1::KK1::KK1:

siz beni bir de işten çıkınca görünce ne değişikler yapıcam :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: Tabi onlar masrafsız olmalı :KK52:

Yok canım kötü etkilemiyorsun merak etme :KK1: Ben de severim değişiklikleri sadece zamanım olmuyor yapamıyorum ve bir anda çok masraf olmasın diye isteklerimi sıraya koyuyorum :KK9: Hem yaptığın şeyleri beğeniyorum ben senin kadar becerikli değilim ama kendi çapımda yapmaya çalışıyorum eşim uğraştığımı görünce hemen el atıyor ve o bitiriyor :KK9:

işte bunlardan
images

nem tutucular...

Yani şeyy şu dolap kapaklarını açınca danteller sarkıyoya hani öyle bişey değil dimi sadece tabakların altına konulacak heralde :44:

X