Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heh tamam o zaman...yapma zaten
nasılsın bircancım
bu havada işe gelinirmi ya pöfff :105::105:
tam uyuma havası.. :105:
İyiyim canım yorgunum sadece bir de her gün akşam ne yemek yapsam diye düşünmekten yoruluyorum ya sizde de oluyor mu?
bu havada işe gelinirmi ya pöfff :105::105:
tam uyuma havası.. :105:
Günaydın kızlar yaaa dün gece nasıl bir fırtına koptu öyle Deprem oluyo sandım Evde yalnızdım bide :18:
İyiyim canım yorgunum sadece bir de her gün akşam ne yemek yapsam diye düşünmekten yoruluyorum ya sizde de oluyor mu?
asıl bu havada işe gelinirrrr
güzel havalarda gezilir
he yaa öyle bir şey olmuş
ben de gece tektim ama çıt sesi duymadım
halbuki eşim geldiğinde apartman kapısının sesini duyup kalkıyorum
en şanslınız benim galiba
bir hafta yemek yapmak zorundayım, diğer hafta sadece sitem duyuyorum
dün sarma yapmak için üzüm yaprağı almaya gitmiştim, bir de ne göreyim yaprakları biri sarmış bir de kutuya koymuş satılıyor
güzel değildir bunlar dedim, sonra ama bizimki benim yaptığımı zaten beğenmez ki dedim veee bir adet aldım
öle bi konuya değindin ki...bıktım usandım Bircancım...benim eşim yemek sectigi için daha cok yoruyo bu düsünce beni....2 günce oturup bi saat hareket etmeden ne yapsam diye düsündm ya.....karsıma gecmiş gülüyo bana eşim...ne yaparsan yap yerim diyo...iyi ıspanak yapim diyorum...yaaa sonra diyo...sunu yapim yok .....deli ediyo beni:105::105:
neyse ki bugün aksam kv ye gidicez...kurtuldum bugün.....bu arada evde ne var ne yok sölersen hergün yardımcı olmaya calısırım..fikir üretiriz birlikte
asıl bu havada işe gelinirrrr
güzel havalarda gezilir
he yaa öyle bir şey olmuş
ben de gece tektim ama çıt sesi duymadım
halbuki eşim geldiğinde apartman kapısının sesini duyup kalkıyorum
en şanslınız benim galiba
bir hafta yemek yapmak zorundayım, diğer hafta sadece sitem duyuyorum
dün sarma yapmak için üzüm yaprağı almaya gitmiştim, bir de ne göreyim yaprakları biri sarmış bir de kutuya koymuş satılıyor
güzel değildir bunlar dedim, sonra ama bizimki benim yaptığımı zaten beğenmez ki dedim veee bir adet aldım
Günaydın taze gelincikler
Gelin olmak için gün sayanlar
ve diğerleri hepinize mutlu sabahlar hepinize
günaydınnn kızlarrrrrr
bi kaçak daha var aşağıdaa haticee nerdesinn sennn :44::44:
Günaydın taze gelincikler
Gelin olmak için gün sayanlar
ve diğerleri hepinize mutlu sabahlar hepinize
günaydınnn kızlarrrrrr
Benimde uykum çok ağırdırda duyulmiycak gibi değildi yüreğim ağzıma geldi Ahaa dedim deprem oluyo evlenemden ölücez
Yaaa sorma cnm benim nişanlımda yemek seçmezde hergün farklı yemek istermiş ısıtılmış yemek yemezmiş beyefendi Bi gün makarna yeriz bi gün pilav diyo Yeterki aynı yemek olmasınmış
Oya ben sarmaları izinli olduğum bir gün kv ile birlikte sarıp buzluğa atmıştım pişireceğim zaman sabah çıkarıyorm akşam eve gidince pişiriyorum iyi oluyor öyle bir akşamını bu işe ayırıp dolaba atarsan sonrasında rahat edersin
Hatta ben sigara böreği sarıp dolaba atıyorum kolay oluyor bir misafir geldiğinde de çeşit oluyor... Hatta aklıma gelmişken bu akşam alıp sarayım biraz
Günaydın dilam bu aralar biraz rahatsızım.Ondan pek keyfim yok sohbetlere çok katılamıyorum.günaydınnn kızlarrrrrr
Zehra yandın senBenimde uykum çok ağırdırda duyulmiycak gibi değildi yüreğim ağzıma geldi Ahaa dedim deprem oluyo evlenemden ölücez
Yaaa sorma cnm benim nişanlımda yemek seçmezde hergün farklı yemek istermiş ısıtılmış yemek yemezmiş beyefendi Bi gün makarna yeriz bi gün pilav diyo Yeterki aynı yemek olmasınmış
Günaydın canımGünaydın Kızlar hoşgeldiniz
Günaydın Haticem
Günaydın Diloşummm
Tuğçeeee nbr canım nasılsın?görüsemiyoruz uzun zamandır
aynen bende öyle yapıyorum...sarmayı pek değil nadiren ama sigara böregi buzlukta hazır....
mügeye Aslı dedin
hazır sarma mı aldın oyaaaa
Bende de durum aynı oyamAslı demedim kız, ASIL dedim
evet hazır sarma aldım
çok üşendimmmmmm, veeee yaprakları hiç beğenmedimmm. annemlerin evinin karşısında kocaaaaaaa bir arsa var üzüm var orada.
o yapraklarla yapmak varken ne öyle kart kurt yapraklarla yapıcam :26:
eve gidince annemden yaprak alayım bari
~~~
hatçee dilaaa günaydınnnn...
~~~~
ayyy tuçeee evlenmeden ölcez mi dedinnnnn
~~~~
bircan, börek işini yapıyorm bende ama sarma hiç aklıma gelmemişti. bizde sarmayı babanem yapar.
pek sever sarma sarmayı, sarıp bize getirir yiyin der, kendisi sevmez...
teyzem evlenirken herkes ona birşeyler yapıp buzluğuna koymuş, hatırlıyorum.
tencere tencere sarmalar börekler....
bana kimse yapmadı
ay ben çok garip evlendim
evden kaçan kuzenime bile yapıp götürmüşlerdi
neyse anlatsam roman olur
çalışan anne olunca
Günaydın dilam bu aralar biraz rahatsızım.Ondan pek keyfim yok sohbetlere çok katılamıyorum.
Zaten süre yaklaştı, maddiyat dersen nanay offfff offfff
Zehra yandın sen
Günaydın canım