Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

bu havada işe gelinirmi ya pöfff :105::105:
tam uyuma havası.. :105:

Günaydın kızlar yaaa dün gece nasıl bir fırtına koptu öyle :KK53: Deprem oluyo sandım Evde yalnızdım bide :18:

İyiyim canım yorgunum sadece bir de her gün akşam ne yemek yapsam diye düşünmekten yoruluyorum ya sizde de oluyor mu?

öle bi konuya değindin ki...bıktım usandım Bircancım...benim eşim yemek sectigi için daha cok yoruyo bu düsünce beni....2 günce oturup bi saat hareket etmeden ne yapsam diye düsündm ya.....karsıma gecmiş gülüyo bana eşim...ne yaparsan yap yerim diyo...iyi ıspanak yapim diyorum...yaaa sonra diyo...sunu yapim yok .....deli ediyo beni:105::105:

neyse ki bugün aksam kv ye gidicez...kurtuldum bugün.....bu arada evde ne var ne yok sölersen hergün yardımcı olmaya calısırım..fikir üretiriz birlikte :KK16:

bu havada işe gelinirmi ya pöfff :105::105:
tam uyuma havası.. :105:

asıl bu havada işe gelinirrrr :KK16::KK16:
güzel havalarda gezilir :KK34::KK34:

Günaydın kızlar yaaa dün gece nasıl bir fırtına koptu öyle :KK53: Deprem oluyo sandım Evde yalnızdım bide :18:

he yaa öyle bir şey olmuş :KK9::KK9:
ben de gece tektim ama çıt sesi duymadım :KK52:
halbuki eşim geldiğinde apartman kapısının sesini duyup kalkıyorum :KK30:

en şanslınız benim galiba :KK37:
bir hafta yemek yapmak zorundayım, diğer hafta sadece sitem duyuyorum :KK52:

dün sarma yapmak için üzüm yaprağı almaya gitmiştim, bir de ne göreyim yaprakları biri sarmış bir de kutuya koymuş satılıyor :KK52:
güzel değildir bunlar dedim, sonra ama bizimki benim yaptığımı zaten beğenmez ki dedim veee bir adet aldım :KK76::KK76::KK76:

İyiyim canım yorgunum sadece bir de her gün akşam ne yemek yapsam diye düşünmekten yoruluyorum ya sizde de oluyor mu?

benim eve gitmem 8i geçti dün akşam..
bugün yağmur var,trafik felç olucak..
eve gidince geç yemek yapmak o kadar zorki..hemde sağlığa zarar o saatten sonra yemek :KK25:
bende bugün kara kara düşünüyorum ne yapsam diye.. :KK31:

dün sarma yapmak için üzüm yaprağı almaya gitmiştim, bir de ne göreyim yaprakları biri sarmış bir de kutuya koymuş satılıyor :KK52:
güzel değildir bunlar dedim, sonra ama bizimki benim yaptığımı zaten beğenmez ki dedim veee bir adet aldım :KK76::KK76::KK76:

mügeye Aslı dedin :KK60::KK60:

hazır sarma mı aldın oyaaaa :KK1:

öle bi konuya değindin ki...bıktım usandım Bircancım...benim eşim yemek sectigi için daha cok yoruyo bu düsünce beni....2 günce oturup bi saat hareket etmeden ne yapsam diye düsündm ya.....karsıma gecmiş gülüyo bana eşim...ne yaparsan yap yerim diyo...iyi ıspanak yapim diyorum...yaaa sonra diyo...sunu yapim yok .....deli ediyo beni:105::105:

neyse ki bugün aksam kv ye gidicez...kurtuldum bugün.....bu arada evde ne var ne yok sölersen hergün yardımcı olmaya calısırım..fikir üretiriz birlikte :KK16:

Sağol canım sıkıştıkça yazarım fikir alırım :KK16:
Benim eşim de yemek seçer :KK9: o yüzden zorlanıyorum kızıyo ne yaparsan yerim ben niye düşünüyorsun bu kadar diyo ama yapınca da bana yumurta mı pişirsen acaba diyo :KK9: :KK9:

Günaydın taze gelincikler
Gelin olmak için gün sayanlar
ve diğerleri hepinize mutlu sabahlar hepinize:KK16:

günaydınnn kızlarrrrrr :KK16::KK16::KK16:

bi kaçak daha var aşağıdaa haticee nerdesinn sennn :44::44:

Benimde uykum çok ağırdırda duyulmiycak gibi değildi yüreğim ağzıma geldi Ahaa dedim deprem oluyo evlenemden ölücez :KK1:

Yaaa sorma cnm benim nişanlımda yemek seçmezde hergün farklı yemek istermiş ısıtılmış yemek yemezmiş beyefendi :KK47: Bi gün makarna yeriz bi gün pilav diyo :KK1: Yeterki aynı yemek olmasınmış :KK31:

Oya ben sarmaları izinli olduğum bir gün kv ile birlikte sarıp buzluğa atmıştım pişireceğim zaman sabah çıkarıyorm akşam eve gidince pişiriyorum iyi oluyor öyle bir akşamını bu işe ayırıp dolaba atarsan sonrasında rahat edersin :KK9:

Hatta ben sigara böreği sarıp dolaba atıyorum kolay oluyor bir misafir geldiğinde de çeşit oluyor... Hatta aklıma gelmişken bu akşam alıp sarayım biraz :KK1:

Günaydın taze gelincikler
Gelin olmak için gün sayanlar
ve diğerleri hepinize mutlu sabahlar hepinize:KK16:

Günaydın Haticem :KK16:

Günaydın Diloşummm:KK16:

Benimde uykum çok ağırdırda duyulmiycak gibi değildi yüreğim ağzıma geldi Ahaa dedim deprem oluyo evlenemden ölücez :KK1:

Yaaa sorma cnm benim nişanlımda yemek seçmezde hergün farklı yemek istermiş ısıtılmış yemek yemezmiş beyefendi :KK47: Bi gün makarna yeriz bi gün pilav diyo :KK1: Yeterki aynı yemek olmasınmış :KK31:

Tuğçeeee nbr canım nasılsın?:KK16:görüsemiyoruz uzun zamandır :KK16:

Oya ben sarmaları izinli olduğum bir gün kv ile birlikte sarıp buzluğa atmıştım pişireceğim zaman sabah çıkarıyorm akşam eve gidince pişiriyorum iyi oluyor öyle bir akşamını bu işe ayırıp dolaba atarsan sonrasında rahat edersin :KK9:

Hatta ben sigara böreği sarıp dolaba atıyorum kolay oluyor bir misafir geldiğinde de çeşit oluyor... Hatta aklıma gelmişken bu akşam alıp sarayım biraz :KK1:

aynen bende öyle yapıyorum...sarmayı pek değil nadiren ama sigara böregi buzlukta hazır....:KK1:

Günaydın dilam bu aralar biraz rahatsızım.Ondan pek keyfim yok sohbetlere çok katılamıyorum.
Zaten süre yaklaştı, maddiyat dersen nanay offfff offfff

Zehra yandın sen :KK50:

Günaydın Kızlar hoşgeldiniz :KK3:
Günaydın canım

mügeye Aslı dedin :KK60::KK60:

hazır sarma mı aldın oyaaaa :KK1:

Aslı demedim kız, ASIL dedim :KK60:

evet hazır sarma aldım :KK37:
çok üşendimmmmmm, veeee yaprakları hiç beğenmedimmm. annemlerin evinin karşısında kocaaaaaaa bir arsa var üzüm var orada.
o yapraklarla yapmak varken ne öyle kart kurt yapraklarla yapıcam :26:

eve gidince annemden yaprak alayım bari :KK31:
~~~
hatçee dilaaa günaydınnnn...

~~~~
ayyy tuçeee evlenmeden ölcez mi dedinnnnn :KK60:

~~~~

bircan, börek işini yapıyorm bende ama sarma hiç aklıma gelmemişti. bizde sarmayı babanem yapar.
pek sever sarma sarmayı, sarıp bize getirir yiyin der, kendisi sevmez...

teyzem evlenirken herkes ona birşeyler yapıp buzluğuna koymuşlardı, hatırlıyorum.
tencere tencere sarmalar börekler....
bana kimse yapmadı :KK5::KK5::KK5:
ay ben çok garip evlendim:KK5:
evden kaçan kuzenime bile yapıp götürmüşlerdi:KK31:
neyse anlatsam roman olur :KK1:
çalışan anne olunca :KK19:

Son düzenleme:
Aslı demedim kız, ASIL dedim :KK60:

evet hazır sarma aldım :KK37:
çok üşendimmmmmm, veeee yaprakları hiç beğenmedimmm. annemlerin evinin karşısında kocaaaaaaa bir arsa var üzüm var orada.
o yapraklarla yapmak varken ne öyle kart kurt yapraklarla yapıcam :26:

eve gidince annemden yaprak alayım bari :KK31:
~~~
hatçee dilaaa günaydınnnn...

~~~~
ayyy tuçeee evlenmeden ölcez mi dedinnnnn :KK60:

~~~~

bircan, börek işini yapıyorm bende ama sarma hiç aklıma gelmemişti. bizde sarmayı babanem yapar.
pek sever sarma sarmayı, sarıp bize getirir yiyin der, kendisi sevmez...

teyzem evlenirken herkes ona birşeyler yapıp buzluğuna koymuş, hatırlıyorum.
tencere tencere sarmalar börekler....
bana kimse yapmadı :KK5::KK5::KK5:
ay ben çok garip evlendim:KK5:
evden kaçan kuzenime bile yapıp götürmüşlerdi:KK31:
neyse anlatsam roman olur :KK1:
çalışan anne olunca :KK19:
Bende de durum aynı oyam

Günaydın dilam bu aralar biraz rahatsızım.Ondan pek keyfim yok sohbetlere çok katılamıyorum.
Zaten süre yaklaştı, maddiyat dersen nanay offfff offfff

Zehra yandın sen :KK50:

Günaydın canım

bi atlatamadınız vallahi hastalığıı yaaaa :KK14::KK14:
düğün alışverişine maddiyat mı dayanır yaaa:KK25::KK25:
dün altı üstü bardaklarımı aldımm yaaa bardak yanii off kii ne offfffff :97::97::97::97::97::97::97:

X