- 13 Mart 2013
- 4.279
- 69
kolay gelsinn çağlamm
bizim ayakkabılığa sermiyorum.
serilen ayakkabılık olsaydı ne serilirdi bilemedim:44:
eğer gözükecek olsaydı kartonun iç kısımlarını kesip koyardım, düz renk olsun diye..
ama sabit dursun istersen, desenli yapışkanlar var onlardan yapıştırılabilir
dolabın içine bende sermiyorum
kapitone örtüden yapıyorlar normalde ama kayıyor diye yaptırmamıştım. kenarına ince fisto dikiyorlar
onu da silikonlayıp yapışkanlı cırtcırt ile sabitleniyormuş, (birisi demişti ki sonra o silikonları çıkarrtmak için çok uğraştık )
iç çamaşırı olan yere yapsam mı acaba, yanlışlıkla açılınca gözükmesin
hoş niye ve kim benim çamaşır çekmecemi yanlışlıkla açacak ki
Kızlar araya girdim kusura bakmayın bir şeyler sormak istiyorum.
Ayakkabılığın altına bir şey seriyor musunuz? Ben gazete serdim ama hoş durmuyor ne önerirsiniz.
Bir dee yatak odasının dolapların için bir şey seriyor musunuz? (Ben sermedim ama serilir mi neserilir?)
Şimdiden teşekkürler
pöff bunaldım bugün çalış çalış nereye kadar dimi
akşama ne yemek var bu arada
bide frost arkadaş holgelmişen , en sevdiğim filmlerden biridir jack frost
ama çekmecede tozlanırlar mı kiKrizcim havlular tozlanmasın diye örtüyorum bir de bazen eve gelenler çeyizimi görmek istiyor hemen el atmasınlar diye
Altına örtülür mü örtülmez mi ben merak edip sordum sadece
Benim de şifonyerde duruyor havlular bir şey olmaz merak etme ben pimpirikli olduğum için örttüm
krizimmm, bence eski bir adet bu
eskiden dolap rafları boya verirdi, boya vermesin diye, küflenirse aman eşyalara küf geçmesin diye kat kat örtü sererlermiş
zaten dolap rafları artık çoğu açık renk. bence boya vermezler...
hee bircan niye üstüne naylon örttüğünü bende anlamadım, heyecanla bekliyorm
Sen geçenlerde gelinliğimin uçları küflendi mi demiştin :44::44:
başka yere mi yamzıştın:44::44:
odayı sürekli havalandır, bir de dolabın ile duvar arasına (yer varsa) bir karışa yakın boşluk bırak..
dolabını da çürütür ,gelinliğini de :18:
rahat olmam gerek evet ama ben bilmiyorum çeyiz serimi olcak mesela şimdiden kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
evini gezsinler tamam niye havlulara bakıyorlar ki
olmaz mımidemde kelebekler,dinazorlar tepiniyor
ama çekmecede tozlanırlar mı kigerçi bazen çekmece içlerini tozlanmış görüyorum şaşırıyorum:44:
amann ne meraklıı komşuymuşş o daa
sanane belki biz pembe beyaz seviyoruz hayrett bişee
aa teyze sölemiyo muu :)
o seni biliyo mu pekii
araştırmacı gazeteci gibi peşine düşelimmm
ama çekmecede tozlanırlar mı kigerçi bazen çekmece içlerini tozlanmış görüyorum şaşırıyorum:44:
canım dolabın kapısı her gün açık, içini boşalttıkama dolabı hareket ettirmemiz mümkün değil
ckkk arkadaş ekle diyorum, eklemiyor
söylemiyor da
bdv köşesinde aldatılan kadınlar arasında bulabilirim onu
aramak istemiyorum
:
ayakkabı kutusundan çıkan poşet :26::44:
Kızlar merhabaaayaa annem aradı şimdi sana kapitone aldım dedi Çekmece içlerine koyucakmışız Ne ki bu ki :44:
minik minik silikajeller :44:
işte bunlardan
nem tutucular...
iyi bir şey , gel gelllll
dolapların içine örtü
Hoşgeldin Eysaih
Kızlar ya ben de sizdeki bu hareketliliği gördükçe nasıl gaza geliyorum anlatamamGeçen eşim ile konuştuk değişiklik konusunu benim tv ünitem küçük ve çok basit onun ve fortmantonun alımı aceleye gelmişti bir çizim yaptık müsait bir zamanda parçalar kestirip tv ünitesi yapacağız bir de fortmanto :9 :
Plumm88 tam da konunun üzerine annen almış
aaa o o işe mi yarıyormuşben de bunlar ne ki diyordum atıyordum :18:
bircancım görmek isteriz yapılınca, güzel şeyler çıkar inşallah ortaya
Yaaaaa, etkileyip masrafa sokmayayım seniiiiii
kendi üstüme alınıyorum, çünkü ben değişikliği seven birisiyimdir
annemlerdeyken zırt pırt evin şeklini şemalini değiştirirdim, salonları değiştirirdim
hiç bir şey yapamıyorsam kendi odama geçer orayı değiştirirdim
3 aydır ev aynı şekilde napayımmmmm
siz beni bir de işten çıkınca görünce ne değişikler yapıcamTabi onlar masrafsız olmalı
minik minik silikajeller :44:
işte bunlardan
nem tutucular...
iyi bir şey , gel gelllll
dolapların içine örtü
Hoşgeldin Eysaih
Kızlar ya ben de sizdeki bu hareketliliği gördükçe nasıl gaza geliyorum anlatamamGeçen eşim ile konuştuk değişiklik konusunu benim tv ünitem küçük ve çok basit onun ve fortmantonun alımı aceleye gelmişti bir çizim yaptık müsait bir zamanda parçalar kestirip tv ünitesi yapacağız bir de fortmanto :9 :
Plumm88 tam da konunun üzerine annen almış