Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

kolay gelsinn çağlamm

Saol Dilacımmm...

onu ben demiştim...cok ugrastım çookkkk(

ayakkabılıga bişye sermiyorum canım...mutfak dolabımda var sadece kapitone....yatak odasındaki dolabıma da bişey sermedim sevmiyorum hos durmuyo ayrıca...bana göre

pöff bunaldım bugün çalış çalış nereye kadar dimi

akşama ne yemek var bu arada

bide frost arkadaş holgelmişen , en sevdiğim filmlerden biridir jack frost

hosbulmuşam arkadasım....bende jack frost u rise of guardians animasyon filminden biliyorum...gecen gün izledik...çok hosuma gitti yaa...animasyona bayılıyorum zaten

ama çekmecede tozlanırlar mı ki gerçi bazen çekmece içlerini tozlanmış görüyorum şaşırıyorum:44:

canım dolabın kapısı her gün açık, içini boşalttık ama dolabı hareket ettirmemiz mümkün değil

Ben pc bosum ,şifreyi unuttum kayıplara Karıştım,sayfayıda unutmuşumu,Allahtan bu sayfada eylül,krizsavar ,bircan ve Kader vardı hatırladım
farklı bir sayfa olsada
bskn eğer müsaade ederse odanıza ,mahallenize misafir olmaktan çıkıp yerleşmek isityorum:)
herkese bol muuhabetli sevgiler:)

rahat olmam gerek evet ama ben bilmiyorum çeyiz serimi olcak mesela şimdiden kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
evini gezsinler tamam niye havlulara bakıyorlar ki

olmaz mı midemde kelebekler,dinazorlar tepiniyor

Ben çeyiz sermediğim için böyle muhabbetler oluyor zaten

ama çekmecede tozlanırlar mı ki gerçi bazen çekmece içlerini tozlanmış görüyorum şaşırıyorum:44:

Kriz dolapların için toz oluyor ya ben de çok rastlıyorum malesef...

mutfak sandalyelerimi beyaza boyasam, sonra verniklesem sonra güllü veya puantiyeli kılıflar yaptırsam
çok çabuk canımız sıkıldı evlerimizden sanki, oyayla kendime bakınca :26:

Teşekkür ederim Krizsavar:) seni seviyorum canım
Bircan neden hoşgedlin yok:)
eYLÜL :)Bana hoşgeldin dmeyi unutma

elif:)sen hoşgeldin demelisn:)

Bskn:)Mahalle adına Hoşgeldin demeli

Mahallemizin Taze gelinleri iyi akşmlar yarın görüşmek üzere:)Şimdiden hayrılı cumalar,lütfen bol bol dua edin bana

amann ne meraklıı komşuymuşş o daa
sanane belki biz pembe beyaz seviyoruz hayrett bişee

aa teyze sölemiyo muu :)
o seni biliyo mu pekii
araştırmacı gazeteci gibi peşine düşelimmm

ckkk arkadaş ekle diyorum, eklemiyor
söylemiyor da

bdv köşesinde aldatılan kadınlar arasında bulabilirim onu
aramak istemiyorum

o odanın camını da sık sık havalandır :18: bir de hani ayakkabı kutularından çıkan minik poşetler var ya onlardan koy gelinliğin için
dolaba da koysan süper olur aslında ama o kadar yoktur elinde :26:

~~~~
Hoşgeldin diyeceğim tabiki ama çok yönlü biriyim

Hoşgeldin
ince düşüncen ile gelebilirmiyim demen hem hoşuma gitti hemde utandım ben kimim ki soracaksın diye

~~~~

kriz yaaa, deme öyle sıkılmadıkkkkkk
bazı tercihlerimizde acemi davrandık diyelim
bir de kullandıkça insan farkediyor. nerden bilecektik ilk kez evimiz oluyor

Kızlar merhabaaa yaa annem aradı şimdi sana kapitone aldım dedi Çekmece içlerine koyucakmışız Ne ki bu ki :44:

Hoşgeldin Eysaih

Kızlar ya ben de sizdeki bu hareketliliği gördükçe nasıl gaza geliyorum anlatamam Geçen eşim ile konuştuk değişiklik konusunu benim tv ünitem küçük ve çok basit onun ve fortmantonun alımı aceleye gelmişti bir çizim yaptık müsait bir zamanda parçalar kestirip tv ünitesi yapacağız bir de fortmanto :9 :

Plumm88 tam da konunun üzerine annen almış

minik minik silikajeller :44:
işte bunlardan

nem tutucular...

iyi bir şey , gel gelllll

dolapların içine örtü

aaa o o işe mi yarıyormuş ben de bunlar ne ki diyordum atıyordum :18:

bircancım görmek isteriz yapılınca, güzel şeyler çıkar inşallah ortaya

Yaaaaa, etkileyip masrafa sokmayayım seniiiiii
kendi üstüme alınıyorum, çünkü ben değişikliği seven birisiyimdir
annemlerdeyken zırt pırt evin şeklini şemalini değiştirirdim, salonları değiştirirdim
hiç bir şey yapamıyorsam kendi odama geçer orayı değiştirirdim

3 aydır ev aynı şekilde napayımmmmm

siz beni bir de işten çıkınca görünce ne değişikler yapıcam Tabi onlar masrafsız olmalı

aaa o o işe mi yarıyormuş ben de bunlar ne ki diyordum atıyordum :18:

bircancım görmek isteriz yapılınca, güzel şeyler çıkar inşallah ortaya

İnşallah canım kısa zamanda yapılacak şeyler değil ama zaman alır biraz ondan önce evimin fotosunu çekip paylaşacağım :))

Yok canım kötü etkilemiyorsun merak etme Ben de severim değişiklikleri sadece zamanım olmuyor yapamıyorum ve bir anda çok masraf olmasın diye isteklerimi sıraya koyuyorum Hem yaptığın şeyleri beğeniyorum ben senin kadar becerikli değilim ama kendi çapımda yapmaya çalışıyorum eşim uğraştığımı görünce hemen el atıyor ve o bitiriyor

minik minik silikajeller :44:
işte bunlardan

nem tutucular...

iyi bir şey , gel gelllll

dolapların içine örtü

Yani şeyy şu dolap kapaklarını açınca danteller sarkıyoya hani öyle bişey değil dimi sadece tabakların altına konulacak heralde :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…