Jack Frost cum evet denk gelemiyoruz ben buaralar çok yoğunum hem işte hemde evle ilgili Kafam çok dolu ancak yazılanları takip edebiliyorumNeyseki bu sabah yyoğunluk yok Sen nasılsın Nasıl gidiyo evlilik bakiyim Tavsiye ediyomusun
Haticem sen bana yine zehra dedin küstüm
Oyacım evet dedim walla napiim
Günaydın kuzum nasılsın bakalım?
Jack Frost cum evet denk gelemiyoruz ben buaralar çok yoğunum hem işte hemde evle ilgili Kafam çok dolu ancak yazılanları takip edebiliyorumNeyseki bu sabah yyoğunluk yok Sen nasılsın Nasıl gidiyo evlilik bakiyim Tavsiye ediyomusun
bircan, börek işini yapıyorm bende ama sarma hiç aklıma gelmemişti. bizde sarmayı babanem yapar.
pek sever sarma sarmayı, sarıp bize getirir yiyin der, kendisi sevmez...
teyzem evlenirken herkes ona birşeyler yapıp buzluğuna koymuşlardı, hatırlıyorum.
tencere tencere sarmalar börekler....
bana kimse yapmadı
ay ben çok garip evlendim
evden kaçan kuzenime bile yapıp götürmüşlerdi
neyse anlatsam roman olur
çalışan anne olunca
bende zehra ne ara geldi diye arayıp duruyorum
~~~~
evlenene kadar öyle dersin
iyiyim haticem tşkler.sen nasılsın?
Allah yardımcın olsun...bu günlerini ararsın ama söliim..bunlar tatlı yorgunluklar...acı olanlarını evlendikten snra görceksin...güzel biş sey evlilik ama cok yorucu be Tugcemmm
Hiç sorma sürünüyorum resmenbi atlatamadınız vallahi hastalığıı yaaaa
düğün alışverişine maddiyat mı dayanır yaaa
dün altı üstü bardaklarımı aldımm yaaa bardak yanii off kii ne offfffff :97::97::97::97::97::97::97:
Tuğçem annem dünyada en sevdiğim insanJack Frost cum evet denk gelemiyoruz ben buaralar çok yoğunum hem işte hemde evle ilgili Kafam çok dolu ancak yazılanları takip edebiliyorumNeyseki bu sabah yyoğunluk yok Sen nasılsın Nasıl gidiyo evlilik bakiyim Tavsiye ediyomusun
iyiyim haticem tşkler.sen nasılsın?
Allah yardımcın olsun...bu günlerini ararsın ama söliim..bunlar tatlı yorgunluklar...acı olanlarını evlendikten snra görceksin...güzel biş sey evlilik ama cok yorucu be Tugcemmm
Evlenene kadar öyle dersin ve acı olanlarını evlendikten sonra göreceksin şeklinde 2 adet benzer cümle :26:
Yapmayın kızlar biraz moral verin lütfen yalandan da olsa
Tuğçem annem dünyada en sevdiğim insan
elimde olmadan sanada öyle hitap ediyorum.Annemin adı aslında
çok iyi çok güzel
ayy ne güzellll
akşam ne yemek pişircem demek ne güzellll
aman da aman ne güzellllll
SELAM GELİNCİKLER GÜNAYDIN
DÜN SPORA GİTTİM İİ GELDİ VALLA SOLUNUM YOLLARIM AÇILDI...
5 GÜNDÜR DERİ SOLUNUMU YAPIYORDUM... MUHTELİF YERLERİMDEN NEFES ALIP VERİYORDUM ...
AMA SPORA GİDİNCE AÇILDI :d:d:d
BUGÜNDE GİDİCEM KISMETSE
Tuğçem gülüm benim kusuruma bakma hepsi yaşlılıktanEhhh canım benim kod adım zehra olsun ozaman napalım
Hayırlı cumalar canımgunaydin kizlar nasilsiniz hayirli cumalar
SELAM GELİNCİKLER GÜNAYDIN
DÜN SPORA GİTTİM İİ GELDİ VALLA SOLUNUM YOLLARIM AÇILDI...
5 GÜNDÜR DERİ SOLUNUMU YAPIYORDUM... MUHTELİF YERLERİMDEN NEFES ALIP VERİYORDUM ...
AMA SPORA GİDİNCE AÇILDI :d:d:d
BUGÜNDE GİDİCEM KISMETSE
Canım hoşgeldin Hadi bakalım geçmiş olsun dikkat et kendine son zamanlarda hasta olma lüksümüz yok
Tuğçem gülüm benim kusuruma bakma hepsi yaşlılıktan
Hayırlı cumalar canım
Özlem ben gitmedende kilomu veriyorum
Yakında bu şekilde devam edersem pestilim çıkacak
Tuğçem gülüm benim kusuruma bakma hepsi yaşlılıktan
Hayırlı cumalar canım
Özlem ben gitmedende kilomu veriyorum
Yakında bu şekilde devam ed tersem pestilim çıkacak
kimse yokluğumu hissetmemiş
"unututulmuş muydum, alışıyor muydun yavaş yavaş yokluğuma..."
Canım ben seni aşağıda gördüm yazmanı bekliyordum yoğunsunya yazamadın diye düşündüm