Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

ayakkabılığa ne konur ki ? :44::44: toz vs temizliği nasıl oluyor ? ben dolaba ne koysam :44:

pöff bunaldım bugün çalış çalış nereye kadar dimi

akşama ne yemek var bu arada

bide frost arkadaş holgelmişen , en sevdiğim filmlerden biridir jack frost

Bizim menüde eşim için patates kızarması benim içinde kısır var

zor olmuyo muu alırken flnn ya da onları kullanmıyomusunn :44::44:

Onları sadece misafir geleceği zaman çıkarıyorum ondan zor olmuyor onun dışında kendimiz için Özdilek'ten bir sürü havlu almıştım renkli renkli onları kullanıyoruz.Onlarda başka bir dolapta duruyor zaten

ayakkabılığa ne konur ki ? :44::44: toz vs temizliği nasıl oluyor ? ben dolaba ne koysam :44:

niye iş çıkarıyorsun ki kendine :44:
bircan havluların üzerine niye naylon örtüyorsun altına niye örtü örtülür, anlamadım ben :44:
benim de kullanmadığım havlular şifonyerde duruyor, bir şey olur mu ki :26:

benim ayakkabılıkta da bir şey yok dolap içlerinde de :44:

Kriz bir şey semediğim de benimkisi hiç hoş durmadı..

Ben gazete serdim ama hoş durmuyor iki hafta da bir de gazeteleri değiştiriyorum toz oluyor.
Aslı istersen yapışkan kağıtlar var Oya'nında dediği onlardan alabilirsin. Hatta ben onları kartonun üzerine yapıştırmayı düşündüm öyle yerleştiririm istediğimde rahat rahat değiştiririm diye bakalım son kakarım ne olacak

ben ayakkabılığın içine şeffaf rulolardan koymuştum ikeadan almıştım

iş çıkarmak istemiyorum aslında ama dolap içi beyaz :44: yorumları görünce acaba mı dedim

üşengecim ben çok ya

Tertipli düzenli kızların hali başka tabiki

bekarken ne uyuz olurdum, en alttaki badiyi alacaksın, hoopppp tüm örtü gelirdi :95:

sonra orayı düzeltiyim derken karmakarşık olurdu
teyzem toplardı benim odamı oda buralarda bir yerlerde geziniyor ama o bebişli konulardadır huu teyze seni seviyorum
ay bak hatırladım... hatta onun evinde kaşık alacaksın ya önce bir örtü kaldıracaksın, sonra kaşıklara ulaşıyorsun
ne işkence

Benim çeyizlik havlular hurçta duruyor, 5 6 tane çıkarttım kendimize ortasında tuhaf bir şeyi olmayanları (yıkanınca büzüşenler var ya ismi ne onların işte ondan)
diğerleri hurçta. her şeyim hurçta onlarda bazada:18:

Krizcim havlular tozlanmasın diye örtüyorum bir de bazen eve gelenler çeyizimi görmek istiyor hemen el atmasınlar diye
Altına örtülür mü örtülmez mi ben merak edip sordum sadece
Benim de şifonyerde duruyor havlular bir şey olmaz merak etme ben pimpirikli olduğum için örttüm

ticker'a göre 3 ay olmuş evleneli eşyalarına mı bakmak istiyorlar :44::44: ben bu tarz şeylere sinir oluyorum ya sanırım sinirlerimi aldırmam gerekecek :18:

çıkar hepsinii farklı farklı kullann yaaa :119: :119: :119: :119: :119:

teyzede aktif forum üyesi desenee saygılar teyzeee

krizimmm, bence eski bir adet bu
eskiden dolap rafları boya verirdi, boya vermesin diye, küflenirse aman eşyalara küf geçmesin diye kat kat örtü sererlermiş
zaten dolap rafları artık çoğu açık renk. bence boya vermezler...

hee bircan niye üstüne naylon örttüğünü bende anlamadım, heyecanla bekliyorm

Sen geçenlerde gelinliğimin uçları küflendi mi demiştin :44::44:
başka yere mi yamzıştın:44::44:

odayı sürekli havalandır, bir de dolabın ile duvar arasına (yer varsa) bir karışa yakın boşluk bırak..
dolabını da çürütür ,gelinliğini de :18:

ticker'a göre 3 ay olmuş evleneli eşyalarına mı bakmak istiyorlar :44::44: ben bu tarz şeylere sinir oluyorum ya sanırım sinirlerimi aldırmam gerekecek :18:

Evet 3 aylık evliyim ama çalıştığımız için yeni yeni fırsat bulup geliyorlar ben de pek hoşlanmam ama rahat davranmaya çalışıyorum. Sen de sakin olsan iyi olur aslında en azından böyle konularda sinirlenme takma kendine yazık bu arada 16 gün sonra gelin oluyorsun pır pır uçuyordur senin kalbin.

merak etme bir sana bir bana bakmazlar
bizdeki siniri gören muma dönüyor

Allahtan ben uzakta oturuyorum kimse gelmedi çeyiz görmeye

bana da alt komşum gelmişti düğünden önce, meraklı melehat yatak örtümü kaldırmıştı, altında pembeli beyazlı yatak örtüsü vardı
aaa bu olmaz ama gelenler bakarsa ayıp olur, bunun saten takımı nerede onu ser demişti
bizde öyle meraklı tipler yok, kaldırıp çarşafa nevresime baksın demiştim.
tabi bilse kimse dediğini demezdi

çıkar hepsinii farklı farklı kullann yaaa :119: :119: :119: :119: :119:

teyzede aktif forum üyesi desenee saygılar teyzeee

bir bilsem kim olduğunu :18::18::18::18::18:
Kullanıyorum kız zaten iki kişi olunca yetiyor bir hafta da 6 tane

Oya tozlanıyor diye bir de görmek isteyenler el atmasın Çocuklar falan oluyor her zaman kontrol edemiyorsun açıyorlar falan...

amann ne meraklıı komşuymuşş o daa
sanane belki biz pembe beyaz seviyoruz hayrett bişee

aa teyze sölemiyo muu :)
o seni biliyo mu pekii
araştırmacı gazeteci gibi peşine düşelimmm

rahat olmam gerek evet ama ben bilmiyorum çeyiz serimi olcak mesela şimdiden kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
evini gezsinler tamam niye havlulara bakıyorlar ki

olmaz mı midemde kelebekler,dinazorlar tepiniyor

merak etme bir sana bir bana bakmazlar
bizdeki siniri gören muma dönüyor

inşallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…