Ben de çeyizlik havluları mı sifonyerin çekmecelerine yerleştirdim altlarında bir şey yok ama üzerlerini şeffaf naylon ile örttüm
pöff bunaldım bugün çalış çalış nereye kadar dimi
akşama ne yemek var bu arada
bide frost arkadaş holgelmişen , en sevdiğim filmlerden biridir jack frost
zor olmuyo muu alırken flnn ya da onları kullanmıyomusunn :44::44:
ayakkabılığa ne konur ki ? :44::44: toz vs temizliği nasıl oluyor ? ben dolaba ne koysam :44:
benim ayakkabılıkta da bir şey yok dolap içlerinde de :44:
ayakkabılığa ne konur ki ? :44::44: toz vs temizliği nasıl oluyor ? ben dolaba ne koysam :44:
niye iş çıkarıyorsun ki kendine :44:
bircan havluların üzerine niye naylon örtüyorsun altına niye örtü örtülür, anlamadım ben :44:
benim de kullanmadığım havlular şifonyerde duruyor, bir şey olur mu ki :26:
Ben gazete serdim ama hoş durmuyor iki hafta da bir de gazeteleri değiştiriyorum toz oluyor.
Aslı istersen yapışkan kağıtlar var Oya'nında dediği onlardan alabilirsin. Hatta ben onları kartonun üzerine yapıştırmayı düşündüm öyle yerleştiririm istediğimde rahat rahat değiştiririm diye bakalım son kakarım ne olacak
kendi kendine sorup kendi kendine cevaplamışsınn oyamm
ben düşünyorum ama dolap içlerine bişeler sermeyii kapitone flnn :44::44:
ayakkabılık içinde şu yapışkan şeylerden alırım sanırımmm :44::44:
ben iş yerindeki çekmeceme bile altı çok boş geldi die rulo peçeteden örtü yaptımm serdim altlarına ne güsel tok duruyoo
bircan havluların üzerine niye naylon örtüyorsun altına niye örtü örtülür, anlamadım ben :44:
Krizcim havlular tozlanmasın diye örtüyorum bir de bazen eve gelenler çeyizimi görmek istiyor hemen el atmasınlar diye
Altına örtülür mü örtülmez mi ben merak edip sordum sadece
Benim de şifonyerde duruyor havlular bir şey olmaz merak etme ben pimpirikli olduğum için örttüm
Tertipli düzenli kızların hali başka tabiki
bekarken ne uyuz olurdum, en alttaki badiyi alacaksın, hoopppp tüm örtü gelirdi :95:
sonra orayı düzeltiyim derken karmakarşık olurdu
teyzem toplardı benim odamıoda buralarda bir yerlerde geziniyor ama o bebişli konulardadır huu teyze seni seviyorum
ay bak hatırladım... hatta onun evinde kaşık alacaksın ya önce bir örtü kaldıracaksın, sonra kaşıklara ulaşıyorsun
ne işkence
Benim çeyizlik havlular hurçta duruyor, 5 6 tane çıkarttım kendimize ortasında tuhaf bir şeyi olmayanları (yıkanınca büzüşenler var ya ismi ne onların işte ondan)
diğerleri hurçta. her şeyim hurçta onlarda bazada:18:
ticker'a göre 3 ay olmuş evlenelieşyalarına mı bakmak istiyorlar :44::44: ben bu tarz şeylere sinir oluyorum ya sanırım sinirlerimi aldırmam gerekecek :18:
ticker'a göre 3 ay olmuş evlenelieşyalarına mı bakmak istiyorlar :44::44: ben bu tarz şeylere sinir oluyorum ya sanırım sinirlerimi aldırmam gerekecek :18:
Allahtan ben uzakta oturuyorum kimse gelmedi çeyiz görmeye
çıkar hepsinii farklı farklı kullann yaaa :119: :119: :119: :119: :119:
teyzede aktif forum üyesi desenee saygılar teyzeee
krizimmm, bence eski bir adet bu
eskiden dolap rafları boya verirdi, boya vermesin diye, küflenirse aman eşyalara küf geçmesin diye kat kat örtü sererlermiş
zaten dolap rafları artık çoğu açık renk. bence boya vermezler...
hee bircan niye üstüne naylon örttüğünü bende anlamadım, heyecanla bekliyorm
Sen geçenlerde gelinliğimin uçları küflendi mi demiştin :44::44:
başka yere mi yamzıştın:44::44:
odayı sürekli havalandır, bir de dolabın ile duvar arasına (yer varsa) bir karışa yakın boşluk bırak..
dolabını da çürütür ,gelinliğini de :18:
merak etme bir sana bir bana bakmazlar
bizdeki siniri gören muma dönüyor
bana da alt komşum gelmişti düğünden önce, meraklı melehatyatak örtümü kaldırmıştı, altında pembeli beyazlı yatak örtüsü vardı
aaa bu olmaz ama gelenler bakarsa ayıp olur, bunun saten takımı nerede onu ser demişti
bizde öyle meraklı tipler yok, kaldırıp çarşafa nevresime baksın demiştim.
tabi bilse kimse dediğinidemezdi
bir bilsem kim olduğunu :18::18::18::18::18:
Kullanıyorum kız zateniki kişi olunca yetiyor bir hafta da 6 tane
Evet 3 aylık evliyim ama çalıştığımız için yeni yeni fırsat bulup geliyorlar ben de pek hoşlanmam ama rahat davranmaya çalışıyorum. Sen de sakin olsan iyi olur aslında en azından böyle konularda sinirlenme takma kendine yazık bu arada 16 gün sonra gelin oluyorsun pır pır uçuyordur senin kalbin.
merak etme bir sana bir bana bakmazlar
bizdeki siniri gören muma dönüyor