Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Günaydın Kızlarrrr....sizi seviyore....sabah sabah içimden geldi

Krizcannn iyi ol kuzum yaaaa....Allahım sabır versin...senin bu sabrın sonunda her şey güzel olacak...dün hepimiz için dua ettim...yasin okudum....Allahım kabul eder inş

Duymayan varsa söylüyoruuuuuuuuuummmmm!!!!
5 Mayıs da evleniyom beeeeeeeennnnnnnnnnnn

Elüfümmmmmm canım benim....cok sevindim...nasıl da halloluyo her şey...Rabbbim hep yanımızda işte....bak ...dün yazamadım kuzum ....canım sıkkındı biraz...hep hep hep böyle mutlu ol inşallah....

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın

çok şükür, hava güzel, dün izinliydim, bugün pazartesi değil, sabah aslının hediyesini aldım, cumaya az kaldı, akşam eşim yok planlarım var(dikiş dikmek yani)....
benden mutlusu yok

bende dün keselerime devam ettim

göbeğim çatladı kandırcam diye

ohh ne güzel, sen o keseleri ne yapacaksın :44: kaç tane oldu :44:

dün makinanın iğnesinin kırıldığını ve yedeinin olmadığını, hatta dün iğne alacakken, neyse para harcama sonraki ay alırsın dediğimi söylemişmiydim
sırf o işler için spora gitmemiştim ;

Çatlasın zaten, kandırıkçı :))

Son düzenleme:

20 tane oldu şimdilik yeter bana çeyizimde koycak güzel güzel koksun ve sonra bohçalara anne, kv, teyze,yenge vs .
**

hadi ya :44::44: ee bugün mecbur alcan o zaman.

bu arada blogunda nasıl oldu da evlendim yazına bayıldım.

kendimi gördüm orda

**

çağloşum bugün nasılsın

20 tane oldu şimdilik yeter bana çeyizimde koycak güzel güzel koksun ve sonra bohçalara anne, kv, teyze,yenge vs .
**

hadi ya :44::44: ee bugün mecbur alcan o zaman.

evet dün cimrilikten 5 lira verip almadım, bugün minibüs parası ile 5 e tamamlıcam onu
ay nolacak benim bu eli sıkı durumum ne zaman açılacak şu elim
ay olsa valla harcıyacağım, tam bir iki taksit bitti dedik, hoppp ikea taksitleri çıktı başımıza
maaştan 1 lira arttırmak istiyorummmmmm:84::84::84:

~~~~

bu arada blogunda nasıl oldu da evlendim yazına bayıldım.

kendimi gördüm orda

utandırma beni
sen de ben gibi evlilik fobisi içerisindeydin amaaaaa

eee ev gecindirmek kolay değil :18::18: mecbur o halde oluyo insan.. ben de ceyize baslayınca pintileştim

*

valla cok begendim şiir gibi aktı gitti yazın.. evet hala arada geliyo o fobi mesela dün akşam. acaba doğru yolda mıyım diye düsün düşün ,evliliği kıvırabilir miyim diye efkarlandım ve ağladım sanırım yatağımdan ayrılmak zor gelcek. odam vs :123:

temel sorun tembelliğim de olabilir yeni hjayat korkutuyor bazen bir de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…