Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Günaydın oyam
Günaydın Ahalimin çıtır gelinleri ve gelin adayları
Mutlu sabahlar size

bende iyiyim canım...dün dügün vardı eşimin kuzeninin biraz yorgunum sadece....uykuya da doyamıyorum....evlilik de gayet iyi gidiyo bircancım

aynen yaaa....saolsun eşim bugün uyandırmamıs..kahvaltı yapmadık ama bu iy mi kötü mü dersen kötü....bi saat fazla uyudum ama açımm

günaydın krzizz...nasılsın ?

daha iyiyim hamd olsun canım, bir dahaki kriz yakın zamanda olmaz inşallah.
eşim sınavı atlatsın, komşu şehirlere gezi planlamak istiyoruz, ablamlar yapmışlar çok güzel oluyormuş. herhalde bu fikir hayata geçerse çok daha rahat olurum. çünkü burda hiç gezemiyorum, zaten dışarı çıkmaya vakit bile olmuyor. geçen haftasonu sadece 11-1 arası çarşıdaydım düşünebiliyor musun ondan sonra eve döndüm, çünkü eşimin dersi vardı. ev ve iş... bunalıyorum

sen nasılsın?
hoşgeldin aramıza

aynen yaaa....saolsun eşim bugün uyandırmamıs..kahvaltı yapmadık ama bu iy mi kötü mü dersen kötü....bi saat fazla uyudum ama açımm

biz de güya namaza kalkacaktık, sonra eşim ders çalışacaktı, ben yemek yapacaktım -fazla mesai yaptığım için şu sıralar, eve yedi buçuktan önce giremiyorum-. ama uyanamadık altıda uyandık, vakit geçmişti. bir başlasaydım, içimdeki huzur artacak eminim

bu arada act_rest bize dua etmiş, yasin okumuş. Allah razı olsun, çook teşekkürler ona

Krizcim iyi olmana sevindim komşu şehirlere gezi harika bir fikir biz de eşim ile istiyoruz çünkü ben de çok bunaldım kafamı dağıtmaya ihtiyacım var umarım tez zaman da bizde gerçekleştiririz bu planı..

Evet ağzına sağlık Allah Kabul etsin...

hosbuldum canım...iyiyim bende cok şükür....inş her şey istdigin gibi olur....hakkaten işin zor...ben 7 de uyanıyorum yetmiyo...sen 6 da uyanıyosun....eve 5 dk da gidiyorum...sen 7 bucuktan önce gidemiyosun....üzüldüm inan ((bunalmakta haklısın yani....

yorgun yorgun geziyosun zaten uyanamamanız cok normal canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…