Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

evet haticeeee, belki sen sadece bende vardır diye düşünüyorsun ama inan herkesin en korkulu rüyası bence.
hatta bir şey diyeyim mi, ben aşkım ile tanışana kadar rüyalarımda hep zorla biri ile evlendirildiğimi, düğünümden kaçtığımı görürdüm.
nasıl bir psikoloji varsa bende doktorlara hiç söylememiştim
aşkım ile tanıştıktan sonra kesildiğini farketmiştim. (NOT: ailem evlenmem konusunda baskıcı biri Değildir. hatta babam 30 umdan önce evlenemeyeceğimi söyler dururdu)

tembellik başta yeni ev yeni heves yeni eşya çok iyi oluyor da sonraları bir kutu koridorda bir hafta durabiliyor
çarpacak gibi isen kutunun üstünden koca bir adım falan atıyorsun
benden tembeli yoktur yaaa sırf uyanıp da wc ye gitmeyeyim diye su içmezdim yatarken, sabaha kadar tutardım düşün
benden adam olduysa kiiii halaa olduğum söz konusu değil sizden olur merak etmeyin

ayyy sana da çok az kaldııııııııı

Oyammmmm

bilinçaltı kabusların ne öyle

**

ne wc mi kabusum kabusum.. çok susuyorum içiyorum ve nerdeyse wc'ye oda kurcam :18:

artık ne olur görcez benden de

evet az kaldı rüyada gibiyim

Son düzenleme:
Oyammmmm

bilinçaltı kabusların ne öyle

**

ne wc mi kabusum kabusum.. çok susuyorum içiyorum ve nerdeyse wc'ye oda kurcam :18:

artık ne olur görcez benden de

evet az kaldı rüyada gibiyim

valla aslım bende anlam veremezdim bilinç altıma

~~
annemlerde wc ile odama çok uzak kalıyordu, biraz da ürkütücü bir koridor sonunda :18:
Allahtan şimdiki evde odanın karşısında wc

Bende çok düşünüyorum.
Neyseki eskisi kadar korkmuyorum.Neydi o ilk zamanlar deli gibiydim sanki sakinleştim.
Aşk tedavi edici sanırım benim yanımda destekçim olduğundan belkide bu aşamalara gelebildim şükürler olsun.

Bu manzaraya karşı çalışamıyorum kaçıp gidesim geliyor yandan yandan adalara doğru

Eklentiler

• $l0lch.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 26
kuzummm çok sevindim hayırlı uğurlu olsuunnn..
bizimde nisan,mayıs gibiyken Şubatta evlendik..
Oyanınkide malum
2013 gelinleri çok hızlı çıktı

Mügem çok çok çok teşekkür ederiiiimmmm!!!
Evet bizim gibi nasıl bi mucize oldu anlatamam
Hala rüyada gibiyim

Evet Çağlam yaa..
Şükürler olsuuuunnnnn

Evet beğendin ama yazmadın, fark ettim kuzum..
Neyin var bakiiim senin?

Oyaaa beni tebrik etmek yok muuuuu

kızlar çağla da UI yazıyo nedenn :44::44::44::44:

dedektif seni

elifff dün aslı verdi haberi çok sevindim, yazdım hatta buraya da, az önce de tahminiye yazmıştım
çok sevindim canımmmmm, nasıl oldu neden oldu bilmiyorum ama çok iyi olmuş :118::118:
işlemler yetişir sankın telaş yapma

oyacım ben gereksiz dikkatli bi insanım hemen görürümm

jackkk kimsin kimlerdensin, nerelerdensin, evli misin bekar mısın?
Tanıt bize kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…