Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

men de hızlı çıktım evlilikte :KK52: 2013 ken hooop 2012 son.
kızlar çantamı da aldım, oya göstermiştim ya onu.
ve sabahtan beri program hazırlıyorum, nefret bir şey. aynı ismi kaç kere yazdığımı hatırlamıyorum :KK50:
Allah ım yardım et:KK50:

hoşgeldin oya bu arada, ceza almamana çoook sevindim.
çağla snein bahsettiğin masa örtüleri hangileri ya, english home örtülerin katlı resmlerini koymuş :44:
neyse beklemeliyim değil mi, yeni koltuk takımı alınca almalıyım, evet evet. kendimi ikna ettim :KK31:

Krizimmm english home sitesinde yok benim dediğim örtüler.magazalarında var canımm:KK31:

Oyacannn sevindim valla ceza ödememenize....:KK16:

sagolun kizlar :KK16:

Adam ne zaman evlendiniz diye sordu. Insallah sonradan ceza falan gelmez :KK43:

Cagla ya bir problem falan olmus sanki, hayordir

yaptığım işi anlatamıyorum kızlar, özürdilerim:KK50:
insanlarla uğraşmaktan yoruldum, birilerinin işini yapmaktan...
hiç alakam hiç bilgim olmayan şeyleri yapmakla görevlendirilmekten... hayatımda hiç izlemediğim ve dolayısıyla oynamadığım bir spor dalının yarışma programını düzenlemekten... hakem, ortam, uygun saat ayarlamaya çalışmaktan, oynayacakları memnun etmeye çalışmaktan....
birileri eğlensin diye fazla mesai yapmaktan...

yaptığım işi anlatamıyorum kızlar, özürdilerim:KK50:
insanlarla uğraşmaktan yoruldum, birilerinin işini yapmaktan...
hiç alakam hiç bilgim olmayan şeyleri yapmakla görevlendirilmekten... hayatımda hiç izlemediğim ve dolayısıyla oynamadığım bir spor dalının yarışma programını düzenlemekten... hakem, ortam, uygun saat ayarlamaya çalışmaktan, oynayacakları memnun etmeye çalışmaktan....
birileri eğlensin diye fazla mesai yapmaktan...

Malesef ki iş hayatı böyle. Ben de en fazla 1-2 sene sabredebilicem. Daha sonra çalışmak istemiyorum :KK43:

Malesef ki iş hayatı böyle. Ben de en fazla 1-2 sene sabredebilicem. Daha sonra çalışmak istemiyorum :KK43:

normalde çalışmamak çok cazip geliyordu bana, ama geçen düşününce çalışmamak çok sıkıcı geldi. sürekli oku, öğren ama bunları yansıtabileceğin kullanacağın kimse olmasın. hoş şimdi de kendi işimi yapmıyorum da...
ortalamam düşük olmasına rağmen yükseklisans yapmayı kafama koydum şimdilik. ama evlilikle nasıl olur bilmiyorum... uygun şartların oluşması çok zor. ama bu koşullarda da, düşünmeden karar alan, saçmasapan işler yaptıran baştakilere de ne kadar tahammül edebilirim bilmiyorum...
çalıştığım kurumda o kadar komik ve saçma işler dönüyor ki öğrenseniz çok trajikomik bulursunuz ve ben her gün bunlarla uğraşmak zorundayım...

krizcim :KK19::KK19:

maalesef iş hayatı :KK14::KK14::KK14: dallas gibi ya. :KK24:her gün yeni birşey katıyor insana.:KK19::KK19:

o kadar emek verip sonra bu hüsranı yaşamak insana çok dokunuyor.

Günaydınnnnnnn:KK16::KK16::KK16:

bugün güne güzel başladım :KK16::KK16::KK16:
~~~

krizzzz :KK5: canım yaa üzüldüm, inşallah bugün daha iyisindir :KK5:

günaydın kızlar...
uyuşmuş gibiyim, elim ayağım titriyor sanki...
dün yine ağlama krizi geldi, bugün de ağlamaklıyım...
hayırlısıyla şu günleri atlatmak, bu diyarlardan gitmek istiyorum...
sanırım sabrımın sonlarına geldim.
kimseyi kırmadan burayla ilişkimi bitirebilirim umarım...
küçükken çok Yunus Emre okudum sevdim sanırım, okumasa mıydım acaba....
hoşçakalın kızlar :KK55:

günaydın kızlar...
uyuşmuş gibiyim, elim ayağım titriyor sanki...
dün yine ağlama krizi geldi, bugün de ağlamaklıyım...
hayırlısıyla şu günleri atlatmak, bu diyarlardan gitmek istiyorum...
sanırım sabrımın sonlarına geldim.
kimseyi kırmadan burayla ilişkimi bitirebilirim umarım...
küçükken çok Yunus Emre okudum sevdim sanırım, okumasa mıydım acaba....
hoşçakalın kızlar :KK55:

krizz sen bizim krizlerimizi savıyosun, biz de senin krizlerini savalım :KK16:

gel buraya bakiimmmm gitme :KK4::KK4::KK4:

Günaydın Kızlar :KK3:

Kriz bu kadar kendini yıpratma ltf. Tez zamanda oradan kurtulacaksın sabret ve umudunu yitirme.. Derin bir nefes al ve güne başla her şey güzel olacak :KK16:

Kriz hayatta herkesin sorunu var.
Sabret ve bekle elbet sonucu güzel olacaktır.
Sen yeterki yürekten dua et ve umudunu yitirme bizde senin için dua edeceğiz.
Bu hayatta ölüm dışında tüm kalp sancıları unutuluyor ve tedavi oluyor ilerde bu haline güleceksin bile azıcık daha sabret

Kriz buraya eller havaya
takalım biraz pembe gözlüklerimizi :103::103::103::103:
herşey yoluna girer krizcim ,oyanın dediği gibi adın üstünde zaten krizleri savmak senin işin :KK52:

X