Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

evet haticeeee, belki sen sadece bende vardır diye düşünüyorsun ama inan herkesin en korkulu rüyası bence.
hatta bir şey diyeyim mi, ben aşkım ile tanışana kadar rüyalarımda hep zorla biri ile evlendirildiğimi, düğünümden kaçtığımı görürdüm.
nasıl bir psikoloji varsa bende :KK1::KK1: doktorlara hiç söylememiştim :KK37:
aşkım ile tanıştıktan sonra kesildiğini farketmiştim. (NOT: ailem evlenmem konusunda baskıcı biri Değildir. hatta babam 30 umdan önce evlenemeyeceğimi söyler dururdu)

eee ev gecindirmek kolay değil :18::18: mecbur o halde oluyo insan.. ben de ceyize baslayınca pintileştim :KK9:

*

valla cok begendim şiir gibi aktı gitti yazın.. evet hala arada geliyo o fobi :KK9: mesela dün akşam. :KK55: acaba doğru yolda mıyım diye düsün düşün ,evliliği kıvırabilir miyim diye efkarlandım ve ağladım :KK1: sanırım yatağımdan ayrılmak zor gelcek. odam vs :KK5::123:

temel sorun tembelliğim de olabilir :KK1: :KK1: yeni hjayat korkutuyor bazen bir de :KK1:

:KK1::KK1::KK1: tembellik:KK1::KK1::KK1: başta yeni ev yeni heves yeni eşya çok iyi oluyor da sonraları bir kutu koridorda bir hafta durabiliyor :KK1::KK1::KK1::KK1:
çarpacak gibi isen kutunun üstünden koca bir adım falan atıyorsun :KK1::KK1:
benden tembeli yoktur yaaa :KK52: sırf uyanıp da wc ye gitmeyeyim diye su içmezdim yatarken, sabaha kadar tutardım :KK51: düşün :KK33:
benden adam olduysa kiiii halaa olduğum söz konusu değil :KK33: sizden olur merak etmeyin :KK34:

ayyy sana da çok az kaldııııııııı :KK76:

Oyammmmm :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

bilinçaltı kabusların ne öyle :KK53::KK52:

**

ne wc mi :KK9::KK9: kabusum kabusum.. çok susuyorum içiyorum ve nerdeyse wc'ye oda kurcam :KK9: :KK24::KK24::KK24: :18:

artık ne olur görcez benden de :KK37:

evet az kaldı :nazar: :KK76::KK76: rüyada gibiyim :KK16:

Son düzenleme:
Oyammmmm :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

bilinçaltı kabusların ne öyle :KK53::KK52:

**

ne wc mi :KK9::KK9: kabusum kabusum.. çok susuyorum içiyorum ve nerdeyse wc'ye oda kurcam :KK9: :KK24::KK24::KK24: :18:

artık ne olur görcez benden de :KK37:

evet az kaldı :nazar: :KK76::KK76: rüyada gibiyim :KK16:

valla aslım bende anlam veremezdim bilinç altıma :KK1::KK1::KK1:

~~
annemlerde wc ile odama çok uzak kalıyordu, biraz da ürkütücü bir koridor sonunda :18:
Allahtan şimdiki evde odanın karşısında wc :KK60:

evet haticeeee, belki sen sadece bende vardır diye düşünüyorsun ama inan herkesin en korkulu rüyası bence.
hatta bir şey diyeyim mi, ben aşkım ile tanışana kadar rüyalarımda hep zorla biri ile evlendirildiğimi, düğünümden kaçtığımı görürdüm.
nasıl bir psikoloji varsa bende :KK1::KK1: doktorlara hiç söylememiştim :KK37:
aşkım ile tanıştıktan sonra kesildiğini farketmiştim. (NOT: ailem evlenmem konusunda baskıcı biri Değildir. hatta babam 30 umdan önce evlenemeyeceğimi söyler dururdu)

:KK1::KK1::KK1: tembellik:KK1::KK1::KK1: başta yeni ev yeni heves yeni eşya çok iyi oluyor da sonraları bir kutu koridorda bir hafta durabiliyor :KK1::KK1::KK1::KK1:
çarpacak gibi isen kutunun üstünden koca bir adım falan atıyorsun :KK1::KK1:
benden tembeli yoktur yaaa :KK52: sırf uyanıp da wc ye gitmeyeyim diye su içmezdim yatarken, sabaha kadar tutardım :KK51: düşün :KK33:
benden adam olduysa kiiii halaa olduğum söz konusu değil :KK33: sizden olur merak etmeyin :KK34:
ayyy sana da çok az kaldııııııııı :KK76:
Bende çok düşünüyorum.
Neyseki eskisi kadar korkmuyorum.Neydi o ilk zamanlar deli gibiydim sanki sakinleştim.
Aşk tedavi edici sanırım benim yanımda destekçim olduğundan belkide bu aşamalara gelebildim şükürler olsun.

$l0ld9.jpg

Bu manzaraya karşı çalışamıyorum kaçıp gidesim geliyor yandan yandan adalara doğru :KK31:

Eklentiler

• $l0lch.jpg
    $l0lch.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 26
kuzummm çok sevindim hayırlı uğurlu olsuunnn..
bizimde nisan,mayıs gibiyken Şubatta evlendik..
Oyanınkide malum :KK9:
2013 gelinleri çok hızlı çıktı :KK52::KK52:

Mügem çok çok çok teşekkür ederiiiimmmm!!!:KK54:
Evet bizim gibi nasıl bi mucize oldu anlatamam:KK69:
Hala rüyada gibiyim:KK69:

Günaydın Kızlarrrr....sizi seviyore....sabah sabah içimden geldi:KK16::KK16::KK16::KK1::KK1::KK1:

Krizcannn iyi ol kuzum yaaaa....Allahım sabır versin...senin bu sabrın sonunda her şey güzel olacak...dün hepimiz için dua ettim...yasin okudum....Allahım kabul eder inş:KK16::KK16::KK16:

Elüfümmmmmm canım benim....cok sevindim...nasıl da halloluyo her şey...Rabbbim hep yanımızda işte....bak ...dün yazamadım kuzum ....canım sıkkındı biraz...hep hep hep böyle mutlu ol inşallah....:KK16::KK16::KK16:

Evet Çağlam yaa..
Şükürler olsuuuunnnnn:nazar::nazar:

Evet beğendin ama yazmadın, fark ettim kuzum..
Neyin var bakiiim senin?

Oyaaa beni tebrik etmek yok muuuuu:KK14::KK14::KK14:

kızlar çağla da UI yazıyo nedenn :44::44::44::44:

dedektif seni :KK34:

elifff dün aslı verdi haberi çok sevindim, yazdım hatta buraya da, az önce de tahminiye yazmıştım :KK19::KK19::KK19::KK19:
çok sevindim canımmmmm, nasıl oldu neden oldu bilmiyorum ama çok iyi olmuş :118::118:
işlemler yetişir sankın telaş yapma :KK54::KK54:

dedektif seni :KK34:

elifff dün aslı verdi haberi çok sevindim, yazdım hatta buraya da, az önce de tahminiye yazmıştım :KK19::KK19::KK19::KK19:
çok sevindim canımmmmm, nasıl oldu neden oldu bilmiyorum ama çok iyi olmuş :118::118:
işlemler yetişir sankın telaş yapma :KK54::KK54:

oyacım ben gereksiz dikkatli bi insanım hemen görürümm :KK9::KK9::KK9:

jackkk kimsin kimlerdensin, nerelerdensin, evli misin bekar mısın?
Tanıt bize kendini :KK16:

X