- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 37
evet haticeeee, belki sen sadece bende vardır diye düşünüyorsun ama inan herkesin en korkulu rüyası bence.
hatta bir şey diyeyim mi, ben aşkım ile tanışana kadar rüyalarımda hep zorla biri ile evlendirildiğimi, düğünümden kaçtığımı görürdüm.
nasıl bir psikoloji varsa bende doktorlara hiç söylememiştim
aşkım ile tanıştıktan sonra kesildiğini farketmiştim. (NOT: ailem evlenmem konusunda baskıcı biri Değildir. hatta babam 30 umdan önce evlenemeyeceğimi söyler dururdu)
tembellik başta yeni ev yeni heves yeni eşya çok iyi oluyor da sonraları bir kutu koridorda bir hafta durabiliyor
çarpacak gibi isen kutunun üstünden koca bir adım falan atıyorsun
benden tembeli yoktur yaaa sırf uyanıp da wc ye gitmeyeyim diye su içmezdim yatarken, sabaha kadar tutardım düşün
benden adam olduysa kiiii halaa olduğum söz konusu değil sizden olur merak etmeyin
ayyy sana da çok az kaldııııııııı
hatta bir şey diyeyim mi, ben aşkım ile tanışana kadar rüyalarımda hep zorla biri ile evlendirildiğimi, düğünümden kaçtığımı görürdüm.
nasıl bir psikoloji varsa bende doktorlara hiç söylememiştim
aşkım ile tanıştıktan sonra kesildiğini farketmiştim. (NOT: ailem evlenmem konusunda baskıcı biri Değildir. hatta babam 30 umdan önce evlenemeyeceğimi söyler dururdu)
eee ev gecindirmek kolay değil :18::18: mecbur o halde oluyo insan.. ben de ceyize baslayınca pintileştim
*
valla cok begendim şiir gibi aktı gitti yazın.. evet hala arada geliyo o fobi mesela dün akşam. acaba doğru yolda mıyım diye düsün düşün ,evliliği kıvırabilir miyim diye efkarlandım ve ağladım sanırım yatağımdan ayrılmak zor gelcek. odam vs :123:
temel sorun tembelliğim de olabilir yeni hjayat korkutuyor bazen bir de
tembellik başta yeni ev yeni heves yeni eşya çok iyi oluyor da sonraları bir kutu koridorda bir hafta durabiliyor
çarpacak gibi isen kutunun üstünden koca bir adım falan atıyorsun
benden tembeli yoktur yaaa sırf uyanıp da wc ye gitmeyeyim diye su içmezdim yatarken, sabaha kadar tutardım düşün
benden adam olduysa kiiii halaa olduğum söz konusu değil sizden olur merak etmeyin
ayyy sana da çok az kaldııııııııı