Kriz soruna yanıt vermeyi çok isterdim ama benim de sadece kabanım var :26: sanırım ben de trençkot alacağım...
Kıyafet almayı hiç sevmiyorum ya
Günaydın çağlamGünaydın canlarım.nasılsınız....?
Krizzz dün benim de eşim erken geldi....hatta pazara gitmeden markete girdim yolumun üstü diye ekmek alacaktım....beni aradı...nerdesin dedi...marketteyim dedim...cıktın mı diye sordu...hayır diyince meyve suyu al sunu al dedi....beni oyalıyomus...bende sasırdım...bi baktım markette buldu beni.....pazara da birlikte gittik
güzel bi konubende su an kot bluz gömlekle geziyorum genellikle..üstüme de montum var bi tane onu giyiyorum ama sanırım bi hafta sonra burada mont giyilmeyecek....su an converse giyiyorum...yagmur yok diye...bot giyilmiyo artık....trenckot da giyiyorum günesli günlerde.....adana da her mevsim istedigini giyebiliyosun aslında yagmur yoksa...ama hala babet giyemiyrum üşütüyo...zaten babetimi de anneme bıraktım...bi converse bi bot var....ayrıca 3 tane de topuklu ama her zaman giyilecek seyler değil...özel günler...benim de ayakkabıya ihtiyacım var yaa...amaannnnn daha fazla kurcalamayım ben bu konuyu...az dertliyim yaa
kıyafet almayı cok seviyorum fakat cok kararsız biri oldugum için kendmi sevmiyorum....
Dilam ben bu soyunup giyinme kısmından her zaman nefret etmişimdirkıyafet almayı denemeyi sevmiyomusunuzz nasıı yaniii
aman bayılırımmm bennnn, yeter ki gözüme bişe çarpsınn hemen girerimm bakarım her şeyee denerimm alırımm aman Allahımm bayılırımmm
krizcimm ben az yardımcı olmayı deneyimm sanaa :)
bu mevsimde ince elbiseler giyip küçük hırkalarla tamamlayabilirsin üzerine trençkotla :)
adana şartlarına göre bot fazla gelir die düşünyorumm :)
kıyafet almayı denemeyi sevmiyomusunuzz nasıı yaniii
aman bayılırımmm bennnn, yeter ki gözüme bişe çarpsınn hemen girerimm bakarım her şeyee denerimm alırımm aman Allahımm bayılırımmm
krizcimm ben az yardımcı olmayı deneyimm sanaa :)
bu mevsimde ince elbiseler giyip küçük hırkalarla tamamlayabilirsin üzerine trençkotla :)
adana şartlarına göre bot fazla gelir die düşünyorumm :)
çağla eşlerimizin dün bizi çok mutlu etmiş anlaşılan, ameliee de barıştığına göre, her şey yolunda
keske her şey yolunda olsa be krizim...evlenmeden önceki yuvam da huzursuzluk varken tam olarak mutlu olamıyorum desem....yarım kalıyo...bogazımda duruyo sanki bişey...onlar mutsuz,uykusuz,kavga,gürültü varken ben nasıl mutlu olayım...dün ögrendim bi terslik oldugunu anlayınca üsteledim kardesime anlattı mecburen....söylememişler bana...
keske her şey yolunda olsa be krizim...evlenmeden önceki yuvam da huzursuzluk varken tam olarak mutlu olamıyorum desem....yarım kalıyo...bogazımda duruyo sanki bişey...onlar mutsuz,uykusuz,kavga,gürültü varken ben nasıl mutlu olayım...dün ögrendim bi terslik oldugunu anlayınca üsteledim kardesime anlattı mecburen....söylememişler bana...
ayakkabı ne alacağız :26: geçen gün collezioneda yüksek tabanlı converse tipi ayakkabılar vardı onlardan mı alsam? ama işyerinde yasak onlar :44: küçük hırka? elbise? bir kere çorap bacaklarımı ağrıtıyor, elbseler de kısa geliyor, hep dizüstütam dizlerimde veya altında elbisem yok nerdeyse, alıyorum, birkaç kez giyip bırakıyorum, giyemiyorum
küçük hırkam var sanırım üç tane :44:
Hatunlar nufus mudurlugunden ciktik, kira beyani icin yoldayiz
Yeni kimliklerimiz ve yeni ikametimiz oldu
Cezadan kimse bahsetmedi, bende ceza var mi diye sormadim.
Dune gore 708 lira kardayiz
Bosuna korkmus dokuz dogurmusum
Biraz daha bekleseymisiz cipli kimliklerimiz olacakmis. Bizimki zaten cipli sisteme gecilwcek diye beklemedeydi
Neyse artik baska zaman...
Sizler nasilsiniz iyi misiniz?
Nasiiilll/lllllll. Bizim elif
Elifff sen daha miniciktin ya huu.
Elif de benden cikti, pat diye erkenden dugun
Ay cok sevindimmmm
Yeni kimlikler guya ocakta cikacakti, ama bu kez haziran dedi gorevli.
Baska bir sey daha sormustun ama hatirlayamadim, bakamiyorum cepten girdigim icon.
Çok sevindim oya gözün aydın paracıklarınız gitmedi çok şükürHatunlar nufus mudurlugunden ciktik, kira beyani icin yoldayiz
Yeni kimliklerimiz ve yeni ikametimiz oldu
Cezadan kimse bahsetmedi, bende ceza var mi diye sormadim.
Dune gore 708 lira kardayiz
Bosuna korkmus dokuz dogurmusum
Biraz daha bekleseymisiz cipli kimliklerimiz olacakmis. Bizimki zaten cipli sisteme gecilwcek diye beklemedeydi
Neyse artik baska zaman...
Sizler nasilsiniz iyi misiniz?
Hayırlı olsun krizmen de hızlı çıktım evlilikte2013 ken hooop 2012 son.
kızlar çantamı da aldım, oya göstermiştim ya onu.
ve sabahtan beri program hazırlıyorum, nefret bir şey. aynı ismi kaç kere yazdığımı hatırlamıyorum
Allah ım yardım et
hoşgeldin oya bu arada, ceza almamana çoook sevindim.
çağla snein bahsettiğin masa örtüleri hangileri ya, english home örtülerin katlı resmlerini koymuş :44:
neyse beklemeliyim değil mi, yeni koltuk takımı alınca almalıyım, evet evet. kendimi ikna ettim