Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

kıyafet almayı denemeyi sevmiyomusunuzz nasıı yaniii
aman bayılırımmm bennnn, yeter ki gözüme bişe çarpsınn hemen girerimm bakarım her şeyee denerimm alırımm aman Allahımm bayılırımmm

krizcimm ben az yardımcı olmayı deneyimm sanaa :)
bu mevsimde ince elbiseler giyip küçük hırkalarla tamamlayabilirsin üzerine trençkotla :)
adana şartlarına göre bot fazla gelir die düşünyorumm :)

Kriz soruna yanıt vermeyi çok isterdim ama benim de sadece kabanım var :26: sanırım ben de trençkot alacağım...
Kıyafet almayı hiç sevmiyorum ya

kıyafet almayı sevmeyen bir hemcins bulmak ne güzel
ne alacağız şimdi :26:
kızlar eşimin de benim de hiç kıyafetimiz yok ve anlamıyoruz işin açıkçası :44:
trençkotum hiç olmadı, alsam iyi olacak. dün ekolde indirim görmüştüm 110 liraydı galiba. ama çok pahalı bu trençkotlar ya, aman çantadan da anlamıyorum. çantam yırtıldı, eşim al diyor, ama bulamıyorum ki her şeye uyan. zizigodan gösterdiğimi alacağım sanırım ama bu sefer de ne renk alacağımı bilmiyorum.uyumlu giyinen biri de değilim, oh my God

Günaydın çağlam
Enişteye alkış

Dilam ben bu soyunup giyinme kısmından her zaman nefret etmişimdir

ayakkabı ne alacağız :26: geçen gün collezioneda yüksek tabanlı converse tipi ayakkabılar vardı onlardan mı alsam? ama işyerinde yasak onlar :44: küçük hırka? elbise? bir kere çorap bacaklarımı ağrıtıyor, elbseler de kısa geliyor, hep dizüstü tam dizlerimde veya altında elbisem yok nerdeyse, alıyorum, birkaç kez giyip bırakıyorum, giyemiyorum
küçük hırkam var sanırım üç tane :44:

çağla eşlerimizin dün bizi çok mutlu etmiş anlaşılan, ameliee de barıştığına göre, her şey yolunda

çağla eşlerimizin dün bizi çok mutlu etmiş anlaşılan, ameliee de barıştığına göre, her şey yolunda

keske her şey yolunda olsa be krizim...evlenmeden önceki yuvam da huzursuzluk varken tam olarak mutlu olamıyorum desem....yarım kalıyo...bogazımda duruyo sanki bişey...onlar mutsuz,uykusuz,kavga,gürültü varken ben nasıl mutlu olayım...dün ögrendim bi terslik oldugunu anlayınca üsteledim kardesime anlattı mecburen....söylememişler bana...

anlatmak istersen burdayız canım :26:
her zaman mutluluk huzur olmuyor zaten, yeter ki durumlar ilerlemesin :44:

maldito mundo,maldita tu

[video=youtube;qPOpcAp_qnU]http://www.youtube.com/watch?v=qPOpcAp_qnU[/video]

Canım benim çok haklısın aklından çıkmaz anlıyorum seni dilerim tez zamanda onlar da düzelir hep birlikte mutlu olursunuz. Bu dönemde onların yanında ol kendini yıpratma güçlü olmaya çalış ki üstesinden hep birlikte gelin.

Çağlam anlatmak istersen dinlerim.
Hem anlatınca insan biraz deşarj oluyor.
Yapacak bir şeyimiz olmasada sana dua ederiz en azından

ya da şöle yapp :) ben yüksek bel şeylere bayılırım ve dolabımda sağlam yerleri vardır :)
yüksek bel pantolon hafif bol paça, üzerine düz bi badi harika duruyoo bu yüzden bol ol düz siyak krem badi alıyorum
yada kalem etek üzerine şifon gömlekk:) ayağına hani hostesler giyiyo ya düşük topuk ayakkabılar onlardan aldın mıı ohh süper olur vallahii
dizüstünü de muz çoraplarla kombinleyebilirsinn öle de çok güsell oluyoo

çağlamm sen üzülme die sölememişler onlar da sana kıyamıyo
aile içinde oluy öle şeyler düzelirler sıkma güsel canınıı

günaydınlar

kriz eşinin erken gelmesine sevindim

mügem buzları eritmiş çağloşum enişteyle pazar sefası yapmış ne güzel maşallah

çağlam anlatmak istersen biz hazırız burda dinlemeye seninle dertleşmeye bunu biliyorsun dimi canım gönlünü ferah tut. Rabbine aç yüreğini. su serpsin içine.

Kriz kıyafet almayı ben de sevmem görüp begenirim onu da denemeye üsenirim alır cıkarım bazen

havalar cok değişken nerde ikamet ettiğini unuttum ama ben İzmirde bile bi mont bi trençkot arasında sıkıştım. hava cok dengesiz ne giyecegini sasırıyor insan. trenckotla da bot giyiyorum bazen topuklu giyiyorum..

Hatunlar nufus mudurlugunden ciktik, kira beyani icin yoldayiz

Yeni kimliklerimiz ve yeni ikametimiz oldu

Cezadan kimse bahsetmedi, bende ceza var mi diye sormadim.
Dune gore 708 lira kardayiz

Bosuna korkmus dokuz dogurmusum
Biraz daha bekleseymisiz cipli kimliklerimiz olacakmis. Bizimki zaten cipli sisteme gecilwcek diye beklemedeydi
Neyse artik baska zaman...

Sizler nasilsiniz iyi misiniz?

Oyammmmmmm demek ki kimse takip etmiyor kanunları. iyi olmuş yaa 708 lira az miktar değil

cipli kimlikler ne zaman geliyormuş bize vurur mu ki

biz iyiyiz... Elif var ya gaydirıgubbak 5 Mayısta evleniyormuşş

Nasiiilll/lllllll. Bizim elif
Elifff sen daha miniciktin ya huu.
Elif de benden cikti, pat diye erkenden dugun
Ay cok sevindimmmm

Yeni kimlikler guya ocakta cikacakti, ama bu kez haziran dedi gorevli.

Baska bir sey daha sormustun ama hatirlayamadim, bakamiyorum cepten girdigim icon.

o zaman biz de hazirana kadar bekleriz

evettttttt hızlı çıktı senin izinde 154 günken şafağı 54 oldu

men de hızlı çıktım evlilikte 2013 ken hooop 2012 son.
kızlar çantamı da aldım, oya göstermiştim ya onu.
ve sabahtan beri program hazırlıyorum, nefret bir şey. aynı ismi kaç kere yazdığımı hatırlamıyorum
Allah ım yardım et

hoşgeldin oya bu arada, ceza almamana çoook sevindim.
çağla snein bahsettiğin masa örtüleri hangileri ya, english home örtülerin katlı resmlerini koymuş :44:
neyse beklemeliyim değil mi, yeni koltuk takımı alınca almalıyım, evet evet. kendimi ikna ettim

Çok sevindim oya gözün aydın paracıklarınız gitmedi çok şükür

Hayırlı olsun kriz

Ceren hoş geldin

Kriz o cantalar cok ergonomik. Ben cok seviyorum, buyuk canta kullanamiyorum, yoksa kesin alirdim. Benim cantaya tek cuzdan ve telefon sigmali. Yoksa kapasitemi asiyorum
Doldurdukca dolduruyorum. Sonra fıtıklarım kendilerini hissettiriyor

Ortu de simdi alma koltuklarini degistirince alirsin. Hem koltuklarinin nesini begenmiyorsun, kirigi dokugu yoksa kaplattir...

Benim koltuga kılıf icin dun aksam epey ugrastim, makina nazlandi ama sonunda kalibini cikarttim. Birazdan kumas bakmaya gidicem
Allah'ımmmm borclari kim odeyecek acaba :l
Bizim maastan bir lira artmiyor ve ben hala masraf yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…