Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Heheheh Benim annemde aynı kafada şu bi ara taşlanmış kotlar vardıya Getir eskilerini ben yırtıp çamaşır suyuna batırym aynısını yaparım parada almam diyodu

ama bunda huzur yok ki
plum ben aynayı beğenmedim. sanırım çok geleneksel bir kafa yapım var :44: takımına uyarsa güzel olur sanırım.

la senza dan buldum pijama, alayım di mi, kargo dahil 45 :44:
güle güle çağlacım

Krizcim klasik değil benim evim modern herşeyim O yüzden böyle bbi aynaya ihtiyacım var ama sanırım alamam zaten Bence bu 400-500 vardır
Buarada bana la senza demeyin yaa Hastasıyım oranın Beni oraya bıraksalar akşama kadar skılmam

Son düzenleme:
merhabalar evli hatunlar topiğinin güzide sakinlerii

size danışacağım bişey var

haftaya (20mart) sevgilicanımın doomgünüsü ben bi süredir el emeğimle bi hediye hazırladım çok orijinalliği kalmasa da artık yapmak istedim yaptım şunun gibi bişey..

ve de parfüm almayı düşünüyordum nette bi sitede indirime girmişti onu da aldım cumartesi. bu haftasonu da parfümünün sonuna geldiğini gördüm daha bi sevindim hediye işe yarayacak

son olarak soruma gelecek olursam, işyerine gitmek istiyorum ve pastasını kendim yapmak istiyorum şok olsun istiyorummm

ne çok şey istiyorum

işyerine gitmemde herhangi bi sorun yok sorun pasta yapma kısmında. bi süredir araştırıyorum, kendimi kurabiye börek kek tatlılar vs. kısmında yeterince geliştirmiş biriyim ama pasta pek yapmadım. pastanedekini tutmaz diyordum hep. herneyse, güzel pasta yapan var ise öneri bekliyorum hepiciğinizden ben şöyle düşündüm;

keki hazır alıcam, arasına hazır pasta kreması dondurulmuş frambuaz kullanıcam. üzerine de çok ince pasta kremasını sürüp onun üstüne süt kreması+çikolatayla hazırladığım kremayı koyayım diyorum. frambuazlarla üstünü de süslerim bide meyveli sos yada jöle kullansam mı meyveler parlak görünsün diye ??

süsleme kısmına terazi burcu olarak çok önem veriyorum baktığımda waoow demeliyim bi kere beni tatmin etmeli.

heeeaamm bir de bunun maliyet kısmı var, yukarıda yazdığım malzemeler yaklaşık 30tl tutuyor, hiç buna girmeyip alsam mı yani ne dersiniz bişey deyinn

bu arada dün eşim erken geldi çok şaşırdım
üzülmeme çok üzülmüş,erken gideyim demiş

pijamayı da aldım dün gösterdiğimi, inşallah güzel olur. sırada çanta var :26:
bircan güzel yüreğine sağlık canımmm

hoşgeldin amelie, eşinle barıştın sanırım

kızlar ara mevsimlerde nasıl ayakkabı giyiliyor? benim iki tane botum, bir babetim, bir spor ayakkabım var. bir tane de dolgu topuk. ama havalar iyileşmeye başladı. bot fazla sıcak, babet de üşütebilir. dış giyim olarak da sadece kabanım var trençkot mu almalıyım?
kıyafet almayı sevmiyorum yaaaaaaaaaaa
haftasonu pantolon baktık, bulamadık zaten, istediğim tarzda bulamıyorum

Müge ve eşi küsler miydi?
Ama neden onlar daha cicim ayında değiller miydi?:18:

Kriz cicin hayırlı olsun. Güle güle giy

Müge ve eşi küsler miydi?
Ama neden onlar daha cicim ayında değiller miydi?:18:

Kriz cicin hayırlı olsun. Güle güle giy

Günaydın canım , haftasonu atışmıştık biraz öyle..
Tatlıya bağlandı sonunda

ne kadar doğru bi soru sormuşun tebrik ederim seni canım
trençkot için biraz daha havaların ısınmasını bekliyorum ben..kaban giyiyorum şuan.
ayakkabı olarak tıkanmış durumdayım ne giyeceğimi bilmiyorum

Kriz soruna yanıt vermeyi çok isterdim ama benim de sadece kabanım var :26: sanırım ben de trençkot alacağım...
Kıyafet almayı hiç sevmiyorum ya

Günaydın canlarım.nasılsınız....?

Krizzz dün benim de eşim erken geldi....hatta pazara gitmeden markete girdim yolumun üstü diye ekmek alacaktım....beni aradı...nerdesin dedi...marketteyim dedim...cıktın mı diye sordu...hayır diyince meyve suyu al sunu al dedi....beni oyalıyomus...bende sasırdım...bi baktım markette buldu beni.....pazara da birlikte gittik

güzel bi konubende su an kot bluz gömlekle geziyorum genellikle..üstüme de montum var bi tane onu giyiyorum ama sanırım bi hafta sonra burada mont giyilmeyecek....su an converse giyiyorum...yagmur yok diye...bot giyilmiyo artık....trenckot da giyiyorum günesli günlerde.....adana da her mevsim istedigini giyebiliyosun aslında yagmur yoksa...ama hala babet giyemiyrum üşütüyo...zaten babetimi de anneme bıraktım...bi converse bi bot var....ayrıca 3 tane de topuklu ama her zaman giyilecek seyler değil...özel günler...benim de ayakkabıya ihtiyacım var yaa...amaannnnn daha fazla kurcalamayım ben bu konuyu...az dertliyim yaa

kıyafet almayı cok seviyorum fakat cok kararsız biri oldugum için kendmi sevmiyorum....

Sevindim canım
Barışmanın sıcaklığı başka birşeyde yok sanırım.
Umzarım hep böyle küçük küçük ve fazla uzamadan biter küslükleriniz.

Kriz soruna yanıt vermeyi çok isterdim ama benim de sadece kabanım var :26: sanırım ben de trençkot alacağım...
Kıyafet almayı hiç sevmiyorum ya
vay be sadece kendimi kıyafet alma özürlü sanıyordum.
Gerçi ben almayı seviyorum ama alırken denemekten nefret ediyorum.
Soyun giyin soyun giyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…