canım istediğim aynenın resmini yüklicem ama işyerinden yüklenmiyo whatsapp tan gönderym sana dur
Oya ben senin yazılarını bir öykü gibi okumaktan mutluyum ki:13::13:
yahuuu kizlar niye biriniz de bana salem demiyor yani aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anlayamadim yani
merhabaneler geçmiyor ki herşey geçer
kocam süsleneyim istiyo ama bakıo bişeyim yok susuyo...evde bıraktıgımın farkında o da...kardeslere kıyamadım napim....
ben almadım
kandırıkçıküstüm
Selam canım hoşgeldinTopikimiz çok yoğun ve kalabalık bi topik yetişemiyoruzda
yahuuu kizlar niye biriniz de bana salem demiyor yani aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anlayamadim yani
çağloşum ne süslencen ya
en değerli giysimiz cildimizdoğal ol cildinle dolaş
sonunda meraba gordum yani dedim niye benle konusmiuyolar salak gibi kaldim aradaevet totlosum herseyyy hersey gecer bi bakmisin bise kalmamis mutlu mesut yuvarlanip gidiyosun :)
sanki orada başka birşey yazıyordu sonra başka birşey mi oldu
neyse kapı süsü ben almadım kiiii
karıştırdın mı acaba :44:
çağla mı almıştı ne :44::44:
(ay sanki gene mi uzun oldu yazım)
seldaa selamlarrrr
maşallahı var topiiğinn
ayy ne kandırıkçısı ayolll
al sana
o aynada bişi yazmıyor demi ? harf cıkartmaya calısıyorum deminen beri.. ayrıca sen niye izinlisin yarın :44::44:
,çağlaaaa bak aslı ne diyorrr
ahh ahh aslı, az kaldı bebişim sen de evliler kervanına geleceksin
ayy ne kandırıkçısı ayolll
al sana
o aynada bişi yazmıyor demi ? harf cıkartmaya calısıyorum deminen beri.. ayrıca sen niye izinlisin yarın :44::44:
çağloşum ne süslencen ya
en değerli giysimiz cildimizdoğal ol cildinle dolaş
o zaman müge :18: amannn hafızam bu kadar işliyor işte :18::18::18:
sabret canım, düzene girecek inşallahumutlu ol
sonunda meraba gordum yani dedim niye benle konusmiuyolar salak gibi kaldim aradaevet totlosum herseyyy hersey gecer bi bakmisin bise kalmamis mutlu mesut yuvarlanip gidiyosun :)
yok cnm bişey yazmıyo öyle yamuk ayna parçalarından tasarım yapmışlar ama bence bunlar öyle 100-200 tl fln değildir daha pahalıdır kesin
hıhı oldu....kurtul kurtulabilirsen sonra....seni de görcez aslı hanım