Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

yok cnm bişey yazmıyo öyle yamuk ayna parçalarından tasarım yapmışlar ama bence bunlar öyle 100-200 tl fln değildir daha pahalıdır kesin

tuğçeeee annem görseydi derdi ki ''bana bir kaç ayna parçası getirin bende yaparım''
yanlış anlama annem ne görse öyle der ama yapmazdı, sanırım o genler bana da geçmiş

pahalı olduğu konusunda hemfikiriz

hoşgeldin selda
oya ya geçen cuma izinliydin, şimdi de izinli, ben de istiyorum

hani iş yok ya ondan böyle izin veriyorlar yoksaaaa
inşallah sende en kısa zamanda izin alabilirsin

Yarın eşimin kuzeninin kınası var...gitmeyelim diyodu...gitmezsek Dila ile görüscez....hehehehehe....Diloş kız evime de gelebilirsin yavrıııı

ne kınasıı yaaaaa
gitmeyin boşver yorgunluk olurr görüşelimm bizzz :)
inşallahh kuzumm evini hayırlamış oluruz hemm :)
bu arada mavişin düğününe gitcez inşallah dimiii :118:

neyse kizlar tanistik en azindan memnun oldum benim calismam lazim size iyi sohbetler canlarim gorusuruz :)

ne kınasıı yaaaaa
gitmeyin boşver yorgunluk olurr görüşelimm bizzz :)
inşallahh kuzumm evini hayırlamış oluruz hemm :)
bu arada mavişin düğününe gitcez inşallah dimiii :118:

gideriz inş da.sen benim dügüne neden gelmedin die sordum dger topikte...civap ver bakemm

tontişkolar hadi gülümseyelim

gülümserim de ben tontişko deilim yaaaaaaama olma yolunda ilerliyo olabilirimmm

bu da gülümseme

Yarın eşimin kuzeninin kınası var...gitmeyelim diyodu...gitmezsek Dila ile görüscez....hehehehehe....Diloş kız evime de gelebilirsin yavrıııı

bende gelicem

tontişkolar hadi gülümseyelim

ya ben zaten sizle yazışırken hep gülümsüyorummmm
suratımda iz kalıyor tebessüm izi, hani 40 yaş çizgisi olan kısımlar...
ben böyle dursam

gideriz inş da.sen benim dügüne neden gelmedin die sordum dger topikte...civap ver bakemm

gülümserim de ben tontişko deilim yaaaaaaama olma yolunda ilerliyo olabilirimmm

bu da gülümseme

orda cevap verdim burda da verimm kuzumm :18:
o zaman daha yeni tanışyodukk çağlamm bu kadar samimi diildikk çekindim gelmeyee

oya bitki sandığından karakafesotu kremi alabilirsin anti aging etkili ben kullanıyorum, masajımı da yapıyorum, boreas üyemiz sağolsun bu arada ya ben o topikleri de ziyaret edeyim, ihmal ettim aa

oya bitki sandığından karakafesotu kremi alabilirsin anti aging etkili ben kullanıyorum, masajımı da yapıyorum, boreas üyemiz sağolsun bu arada ya ben o topikleri de ziyaret edeyim, ihmal ettim aa

agız kenarında olan cizgi sekline de yardımcı oluyor mu acaba :44:

agız kenarında olan cizgi sekline de yardımcı oluyor mu acaba :44:

bilmiyorum canım, ama boreas ın göz kenarındaki çizgiler açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ay o krem bitki kokusu için bile alınır ya ben eşimin alnına uyguluyorum ama düzenli olmadığından değişiklik göremedim. kendimde de kırışıklık var mı diye hiç bakmadım, cildim düzelsin diye kullanıyorum

kuzucanlar ben cıkıyorum...tabana kuvvet...pazara gidiyorummmm....öpüldünüz hepiniz koccamannnniyi bakın kendinizeee.

la senza dan buldum pijama, alayım di mi, kargo dahil 45 :44:
güle güle çağlacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…