Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

kıyafet almayı denemeyi sevmiyomusunuzz nasıı yaniii:KK1::KK1:
aman bayılırımmm bennnn, yeter ki gözüme bişe çarpsınn hemen girerimm bakarım her şeyee denerimm alırımm aman Allahımm bayılırımmm :KK9::KK9:

krizcimm ben az yardımcı olmayı deneyimm sanaa :)
bu mevsimde ince elbiseler giyip küçük hırkalarla tamamlayabilirsin üzerine trençkotla :)
adana şartlarına göre bot fazla gelir die düşünyorumm :)

Kriz soruna yanıt vermeyi çok isterdim ama benim de sadece kabanım var :26: sanırım ben de trençkot alacağım...
Kıyafet almayı hiç sevmiyorum ya :KK14:

kıyafet almayı sevmeyen bir hemcins bulmak ne güzel :KK19:
ne alacağız şimdi :26:
kızlar eşimin de benim de hiç kıyafetimiz yok ve anlamıyoruz işin açıkçası :44:
trençkotum hiç olmadı, alsam iyi olacak. dün ekolde indirim görmüştüm 110 liraydı galiba. ama çok pahalı bu trençkotlar ya, aman :KK19: çantadan da anlamıyorum. çantam yırtıldı, eşim al diyor, ama bulamıyorum ki her şeye uyan. zizigodan gösterdiğimi alacağım sanırım ama bu sefer de ne renk alacağımı bilmiyorum.uyumlu giyinen biri de değilim, oh my God :KK20:

Günaydın canlarım.nasılsınız....?

Krizzz dün benim de eşim erken geldi....hatta pazara gitmeden markete girdim yolumun üstü diye ekmek alacaktım....beni aradı...nerdesin dedi...marketteyim dedim...cıktın mı diye sordu...hayır diyince meyve suyu al sunu al dedi....beni oyalıyomus...bende sasırdım...bi baktım markette buldu beni.....:KK1::KK1:pazara da birlikte gittik:KK16::KK16:

güzel bi konu:KK1::KK1:bende su an kot bluz gömlekle geziyorum genellikle..üstüme de montum var bi tane onu giyiyorum ama sanırım bi hafta sonra burada mont giyilmeyecek....su an converse giyiyorum...yagmur yok diye...bot giyilmiyo artık....trenckot da giyiyorum günesli günlerde.....adana da her mevsim istedigini giyebiliyosun aslında yagmur yoksa...ama hala babet giyemiyrum üşütüyo...zaten babetimi de anneme bıraktım...bi converse bi bot var....ayrıca 3 tane de topuklu ama her zaman giyilecek seyler değil...özel günler...benim de ayakkabıya ihtiyacım var yaa...amaannnnn daha fazla kurcalamayım ben bu konuyu...az dertliyim yaa:KK1:

kıyafet almayı cok seviyorum fakat cok kararsız biri oldugum için kendmi sevmiyorum....:KK19:
Günaydın çağlam
Enişteye alkış :KK9:

aman bayılırımmm bennnn, yeter ki gözüme bişe çarpsınn hemen girerimm bakarım her şeyee denerimm alırımm aman Allahımm bayılırımmm :KK9::KK9:

bu mevsimde ince elbiseler giyip küçük hırkalarla tamamlayabilirsin üzerine trençkotla :)
Dilam ben bu soyunup giyinme kısmından her zaman nefret etmişimdir

ayakkabı ne alacağız :26: geçen gün collezioneda yüksek tabanlı converse tipi ayakkabılar vardı onlardan mı alsam? ama işyerinde yasak onlar :44: küçük hırka? elbise? bir kere çorap bacaklarımı ağrıtıyor, elbseler de kısa geliyor, hep dizüstü:KK14: tam dizlerimde veya altında elbisem yok nerdeyse, alıyorum, birkaç kez giyip bırakıyorum, giyemiyorum :KK50:
küçük hırkam var sanırım üç tane :44:

çağla eşlerimizin dün bizi çok mutlu etmiş anlaşılan, ameliee de barıştığına göre, her şey yolunda :KK16:

çağla eşlerimizin dün bizi çok mutlu etmiş anlaşılan, ameliee de barıştığına göre, her şey yolunda :KK16:

keske her şey yolunda olsa be krizim...evlenmeden önceki yuvam da huzursuzluk varken tam olarak mutlu olamıyorum desem....yarım kalıyo...bogazımda duruyo sanki bişey...:KK14:onlar mutsuz,uykusuz,kavga,gürültü varken ben nasıl mutlu olayım...dün ögrendim bi terslik oldugunu anlayınca üsteledim kardesime anlattı mecburen....söylememişler bana...:KK50:

keske her şey yolunda olsa be krizim...evlenmeden önceki yuvam da huzursuzluk varken tam olarak mutlu olamıyorum desem....yarım kalıyo...bogazımda duruyo sanki bişey...:KK14:onlar mutsuz,uykusuz,kavga,gürültü varken ben nasıl mutlu olayım...dün ögrendim bi terslik oldugunu anlayınca üsteledim kardesime anlattı mecburen....söylememişler bana...:KK50:

anlatmak istersen burdayız canım :26:
her zaman mutluluk huzur olmuyor zaten, yeter ki durumlar ilerlemesin :44:

maldito mundo,maldita tu:KK14::KK14:

[video=youtube;qPOpcAp_qnU]http://www.youtube.com/watch?v=qPOpcAp_qnU[/video]

Canım benim çok haklısın aklından çıkmaz anlıyorum seni dilerim tez zamanda onlar da düzelir hep birlikte mutlu olursunuz. Bu dönemde onların yanında ol kendini yıpratma güçlü olmaya çalış ki üstesinden hep birlikte gelin.

Çağlam anlatmak istersen dinlerim.
Hem anlatınca insan biraz deşarj oluyor.
Yapacak bir şeyimiz olmasada sana dua ederiz en azından

ayakkabı ne alacağız :26: geçen gün collezioneda yüksek tabanlı converse tipi ayakkabılar vardı onlardan mı alsam? ama işyerinde yasak onlar :44: küçük hırka? elbise? bir kere çorap bacaklarımı ağrıtıyor, elbseler de kısa geliyor, hep dizüstü:KK14: tam dizlerimde veya altında elbisem yok nerdeyse, alıyorum, birkaç kez giyip bırakıyorum, giyemiyorum :KK50:
küçük hırkam var sanırım üç tane :44:

ya da şöle yapp :) ben yüksek bel şeylere bayılırım ve dolabımda sağlam yerleri vardır :)
yüksek bel pantolon hafif bol paça, üzerine düz bi badi harika duruyoo :KK34: bu yüzden bol ol düz siyak krem badi alıyorum:KK9:
yada kalem etek üzerine şifon gömlekk:) ayağına hani hostesler giyiyo ya düşük topuk ayakkabılar onlardan aldın mıı ohh süper olur vallahii:KK34::KK34:
dizüstünü de muz çoraplarla kombinleyebilirsinn öle de çok güsell oluyoo:KK16:

çağlamm sen üzülme die sölememişler onlar da sana kıyamıyo:KK50:
aile içinde oluy öle şeyler düzelirler sıkma güsel canınıı:KK31:

günaydınlar :KK16::KK16:

kriz eşinin erken gelmesine sevindim :KK9:

mügem buzları eritmiş :KK16: çağloşum enişteyle pazar sefası yapmış :KK16: ne güzel maşallah :nazar::nazar:

çağlam anlatmak istersen biz hazırız burda dinlemeye seninle dertleşmeye bunu biliyorsun dimi canım :KK19: gönlünü ferah tut. Rabbine aç yüreğini. su serpsin içine.:KK16:

Kriz kıyafet almayı ben de sevmem :KK1::KK1: görüp begenirim onu da denemeye üsenirim alır cıkarım bazen :KK9:

havalar cok değişken nerde ikamet ettiğini unuttum ama ben İzmirde bile bi mont bi trençkot arasında sıkıştım.:KK31::KK31: hava cok dengesiz ne giyecegini sasırıyor insan. trenckotla da bot giyiyorum bazen topuklu giyiyorum..

Hatunlar nufus mudurlugunden ciktik, kira beyani icin yoldayiz :KK1:

Yeni kimliklerimiz ve yeni ikametimiz oldu :KK16:

Cezadan kimse bahsetmedi, bende ceza var mi diye sormadim.:KK1:
Dune gore 708 lira kardayiz:KK1:

Bosuna korkmus dokuz dogurmusum :p
Biraz daha bekleseymisiz cipli kimliklerimiz olacakmis. Bizimki zaten cipli sisteme gecilwcek diye beklemedeydi:p
Neyse artik baska zaman...

Sizler nasilsiniz iyi misiniz?

Biraz daha bekleseymisiz cipli kimliklerimiz olacakmis. Bizimki zaten cipli sisteme gecilwcek diye beklemedeydi:p

Oyammmmmmm :KK16::KK16::KK16: demek ki kimse takip etmiyor :KK9::KK9: kanunları. iyi olmuş yaa 708 lira az miktar değil :KK30:

cipli kimlikler ne zaman geliyormuş :KK1: bize vurur mu ki :KK9::KK9:

biz iyiyiz... Elif var ya gaydirıgubbak :21::21::21: 5 Mayısta evleniyormuşş :KK69: :KK69:

Nasiiilll/lllllll. Bizim elif :eek:
Elifff sen daha miniciktin ya huu.
Elif de benden cikti, pat diye erkenden dugun :KK60:
Ay cok sevindimmmm :KK16:

Yeni kimlikler guya ocakta cikacakti, ama bu kez haziran dedi gorevli.

Baska bir sey daha sormustun ama hatirlayamadim, bakamiyorum cepten girdigim icon.

Nasiiilll/lllllll. Bizim elif :eek:
Elifff sen daha miniciktin ya huu.
Elif de benden cikti, pat diye erkenden dugun :KK60:
Ay cok sevindimmmm :KK16:

Yeni kimlikler guya ocakta cikacakti, ama bu kez haziran dedi gorevli.

Baska bir sey daha sormustun ama hatirlayamadim, bakamiyorum cepten girdigim icon.

o zaman biz de hazirana kadar bekleriz :KK53::KK53:

evettttttt hızlı çıktı :KK9::KK9: senin izinde :KK55: 154 günken şafağı 54 oldu :KK76::KK76:

men de hızlı çıktım evlilikte :KK52: 2013 ken hooop 2012 son.
kızlar çantamı da aldım, oya göstermiştim ya onu.
ve sabahtan beri program hazırlıyorum, nefret bir şey. aynı ismi kaç kere yazdığımı hatırlamıyorum :KK50:
Allah ım yardım et:KK50:

hoşgeldin oya bu arada, ceza almamana çoook sevindim.
çağla snein bahsettiğin masa örtüleri hangileri ya, english home örtülerin katlı resmlerini koymuş :44:
neyse beklemeliyim değil mi, yeni koltuk takımı alınca almalıyım, evet evet. kendimi ikna ettim :KK31:

Çok sevindim oya gözün aydın paracıklarınız gitmedi çok şükür

men de hızlı çıktım evlilikte :KK52: 2013 ken hooop 2012 son.
kızlar çantamı da aldım, oya göstermiştim ya onu.
ve sabahtan beri program hazırlıyorum, nefret bir şey. aynı ismi kaç kere yazdığımı hatırlamıyorum :KK50:
Allah ım yardım et:KK50:

hoşgeldin oya bu arada, ceza almamana çoook sevindim.
çağla snein bahsettiğin masa örtüleri hangileri ya, english home örtülerin katlı resmlerini koymuş :44:
neyse beklemeliyim değil mi, yeni koltuk takımı alınca almalıyım, evet evet. kendimi ikna ettim :KK31:
Hayırlı olsun kriz

Ceren hoş geldin

Kriz o cantalar cok ergonomik. Ben cok seviyorum, buyuk canta kullanamiyorum, yoksa kesin alirdim. Benim cantaya tek cuzdan ve telefon sigmali. Yoksa kapasitemi asiyorum :KK1:
Doldurdukca dolduruyorum. Sonra fıtıklarım kendilerini hissettiriyor :KK43:

Ortu de simdi alma koltuklarini degistirince alirsin. Hem koltuklarinin nesini begenmiyorsun, kirigi dokugu yoksa kaplattir...

Benim koltuga kılıf icin dun aksam epey ugrastim, makina nazlandi ama sonunda kalibini cikarttim. Birazdan kumas bakmaya gidicem :KK52:
Allah'ımmmm borclari kim odeyecek acaba :l
Bizim maastan bir lira artmiyor ve ben hala masraf yapiyorum :KK43:

X