Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

yok cnm bişey yazmıyo öyle yamuk ayna parçalarından tasarım yapmışlar ama bence bunlar öyle 100-200 tl fln değildir daha pahalıdır kesin :KK31:

tuğçeeee annem görseydi derdi ki ''bana bir kaç ayna parçası getirin bende yaparım''
yanlış anlama annem ne görse öyle der ama yapmazdı, sanırım o genler bana da geçmiş :KK52:

pahalı olduğu konusunda hemfikiriz :KK34:

hoşgeldin selda:KK31:
oya ya geçen cuma izinliydin, şimdi de izinli, ben de istiyorum :KK14:

hani iş yok ya ondan böyle izin veriyorlar yoksaaaa :KK31:
inşallah sende en kısa zamanda izin alabilirsin :KK16:

Yarın eşimin kuzeninin kınası var...gitmeyelim diyodu...gitmezsek Dila ile görüscez....hehehehehe....Diloş kız evime de gelebilirsin yavrıııı:KK16::KK16:

ne kınasıı yaaaaa:KK4::KK4::KK4:
gitmeyin boşver yorgunluk olurr görüşelimm bizzz :)
inşallahh kuzumm evini hayırlamış oluruz hemm :)
bu arada mavişin düğününe gitcez inşallah dimiii :118:

neyse kizlar tanistik en azindan memnun oldum benim calismam lazim size iyi sohbetler canlarim gorusuruz :)

ne kınasıı yaaaaa:KK4::KK4::KK4:
gitmeyin boşver yorgunluk olurr görüşelimm bizzz :)
inşallahh kuzumm evini hayırlamış oluruz hemm :)
bu arada mavişin düğününe gitcez inşallah dimiii :118:

gideriz inş da.sen benim dügüne neden gelmedin die sordum dger topikte...civap ver bakemm:KK53:

tontişkolar hadi gülümseyelim :KK19:

gülümserim de ben tontişko deilim yaaaaaa:KK9::KK9:ama olma yolunda ilerliyo olabilirimmm:KK53::KK53:

bu da gülümseme:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yarın eşimin kuzeninin kınası var...gitmeyelim diyodu...gitmezsek Dila ile görüscez....hehehehehe....Diloş kız evime de gelebilirsin yavrıııı:KK16::KK16:

bende gelicem En Büyük KK

tontişkolar hadi gülümseyelim :KK19:

ya ben zaten sizle yazışırken hep gülümsüyorummmm:KK17:
suratımda iz kalıyor tebessüm izi, hani 40 yaş çizgisi olan kısımlar...
ben böyle dursam :KK53: :KK60:

gideriz inş da.sen benim dügüne neden gelmedin die sordum dger topikte...civap ver bakemm:KK53:

gülümserim de ben tontişko deilim yaaaaaa:KK9::KK9:ama olma yolunda ilerliyo olabilirimmm:KK53::KK53:

bu da gülümseme:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK9::KK9::KK9::KK9:

orda cevap verdim burda da verimm kuzumm :18:
o zaman daha yeni tanışyodukk çağlamm bu kadar samimi diildikk çekindim gelmeyee :KK17::KK17::KK17:

oya bitki sandığından karakafesotu kremi alabilirsin anti aging etkili :KK9: ben kullanıyorum, masajımı da yapıyorum, boreas üyemiz sağolsun :KK16: bu arada ya ben o topikleri de ziyaret edeyim, ihmal ettim aa :KK53:

oya bitki sandığından karakafesotu kremi alabilirsin anti aging etkili :KK9: ben kullanıyorum, masajımı da yapıyorum, boreas üyemiz sağolsun :KK16: bu arada ya ben o topikleri de ziyaret edeyim, ihmal ettim aa :KK53:

agız kenarında olan cizgi sekline de yardımcı oluyor mu acaba :44:

agız kenarında olan cizgi sekline de yardımcı oluyor mu acaba :44:

bilmiyorum canım, ama boreas ın göz kenarındaki çizgiler açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ay o krem bitki kokusu için bile alınır ya :KK16: ben eşimin alnına uyguluyorum ama düzenli olmadığından değişiklik göremedim. kendimde de kırışıklık var mı diye hiç bakmadım, cildim düzelsin diye kullanıyorum :KK16:

kuzucanlar ben cıkıyorum...tabana kuvvet...pazara gidiyorummmm....öpüldünüz hepiniz koccamannnn:KK54::KK54::KK54::KK54:iyi bakın kendinizeee.:KK34:

la senza dan buldum pijama, alayım di mi, kargo dahil 45 :44:
güle güle çağlacım:KK16:

X