Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Aslı çok yoruldum ama sen nasıl dayanıyorsun bir yerde düşüp kalacağım diye herkes korkuyor.
19 gün ve senin maşallahın var uykusuzluktan ölmek üzereyim.

ben de öyleyim inan baştan ayak ucuma kadar vücusum sızlıyor. evin ne eksiği bitti ne yerleşti tam.
sabah uykusuzluktan giyinirken uyukladım resmen. artık bitse de hayırlı :26: düğün üzeri hasta olacagım diye annemler çok korkuyor.
ve daha temizliği,çeyizi vs vs var. balayı gelsin de uyuyayım,dinleneyim tek istegim bu.
umarım düğün günü de böyle halsiz olmam. sende olmazsın inş. senin de bünyen zayıf Alnımızın akıyla atlatırız inş.

hayırlı olsun hatice bohça yükünden de kurtuldun.

*

bende pttkitap'tan krizsavar'ın dediği kitapları aldım çok mutluyum.

ay keşke inceleseydin araştırsaydın canım önce:26: güvenin için teşekkürler
öğle arası aklıma geldi. eşime beni anlasın diye nevzat tarhan ın kadın psikolojisi kitabını almıştım. arada söyler hatta, nevzat tarhanda yazıyordu zaten bu, diye kitabı ben de okumuştum ama beğenmemiştim, nevzat tarhanın yazıları tatmin etmiyor beni ya çok genel yazılar, pratik yok bence. ha bir de bağlanma ve aşkın iki yüzü diye bir kitap okumuştum tarık solmuş muydu neydi, sosyal psikolog. o da ders kitabı gibiydi

fikirlerini ve konuşmalarından birikimini görebildim. tatmin etti beni teşekkür ederim. her türlü önerine açığım. şuanda evlilik üzerine okumam benim,eş adayımın ,evliliğimiz için yararlı olacak .

Aslım konuştukça duygularıma tercüman oluyosun sanki Bizde daha çeyiz meyiz taşımadık temizliği ben yapmadım bi tek eşyalar geldi Ama feci bi yorgunluk var Çünkü sürekli kafamız dolu şurası böyle burası şöyle bbu elsik şu eksik Beyin yorgunluğu çok kötü çok Düğünün değil sürekli balayının hayalini kuruyoruz bbizde

Son düzenleme:
bir de ptt kitap hesaplı mı:44:
evet mail adresiyle üyelik alınıyor.. normal mağazalardan daha uyguna geliyor.
kredi kartı ya da ptt havale ile ödeme yapılabiliniyor.

:26::26: evet Tuğçem. ilk zamanlar cok iyiydi fazla anlamıyorduk ama zaman daralınca programlı gitsek de yine de vücut ve beyin yorgunluğu mafediyormuş insanı. rahatla sabahtan akşama kadar gezip eğlendiğimiz günleri arıyorum şu sıralar.

bana iyi pijama markaları söyler misiniz
limitim tekrar başa döndü geçen ay 37 lira daha az alışveriş yaptım

Aynen cnm yaklaşık 1 aydır her hafta sonu yapmakla görevli olduğumuz bi iş var sürekli bir koşuşturmaca Şöööyle sevdiceğimle başbaşa bi gezmeye gidemiyoruz Yalnız koşuşturma başlayınca fazla kilolarımı veririm diye düşünüyodum Son günlerde çok kilo verirmiş gelinle damat Tam tersine ben 2 kilo almışım Sende durumlar nasıl cnmm

bak o bende yaradı. 3 kg vermişim. hatta provada bol gelmişti. ama şuan ne alemde bilmiyorum. çünkü abur cubur kaçırdım birkaç gündür

çamaşır konusunda bilgim var da pijama konusunda hiç yok.

sana gelen öneriler benim de işime yarayacak

ben de hep çamaşır almışım, çoğunu sevmiyorum. hep tipine bakmışım, naylon oranları çok yüksek, acaip acıtıyor, hep aynı çamaşırları giyiyorum. gecelik de kışın giyinmiyor. bir tane uzun kollu pijamam var almam lazım, pijamalar çok rahat oluyor trendyola anıl gelmiş ama çok pahalı bu pijamalar ya

oya bu arada yazmayı unuttum, tarifleri haftasonu inceledim. hazırlayanın sabrına hayran kaldım, ben asla öyle bir word dosyası hazırlayamam, kafayı yerim tarifler de çok güzel, zarf böreği kısa zamanda yapmak istiyorum, kadayıflı tatlıyı da ablamdan yemiştim, o da cahide jibek i çok takip ediyor, ben de deneyeceğim

bak o bende yaradı. 3 kg vermişim. hatta provada bol gelmişti. ama şuan ne alemde bilmiyorum. çünkü abur cubur kaçırdım birkaç gündür

Ohhh cnm tebrik ederim seni Darısı başıma neyse aramızda 1 ay var tam Son 19 a geldiğimde bende 3 kg vermiş olurum inşallah

kızlar ben düğün aşamasında 1-2 kilo verdim sanırım, eşim hele farkedilir incelmişti. ama o şimdi aldı tekrar kilolarını, hep ders çalıştığı ve beynine glikoz gitmesi için yiyor-muş ben almadım kilo, şükürler olsun, daha doğrusu verdiğimi aldım, 51 den yukarı çıkmıyorum çok şükür

Ohhh cnm tebrik ederim seni Darısı başıma neyse aramızda 1 ay var tam Son 19 a geldiğimde bende 3 kg vermiş olurum inşallah

teşekkür ederim

verirsin inşallah spor yapmak istiyorum ama kolu kaldırcak dermanım yok

inş. bende almam ya.

bu arada ben baskül almadım ya :44::44:

sen baskül al canım, zırt pırt çıkarsın çok zevkli eşle birlikte heyecan yapmak, çıkmadan önce tahmin oyunu yapmak

işlerden yazamıyorum
daha doğrusu abuk subuk işlrden

~~~~
hatice gözün aydın bohça mohça işini atlatmışsın sırada düğün var sankiiiiii

~~
aslı tuçe dikkat edin bol bol vitamin alın, valla düşüp bayılırsanız o zaman ben size sorarım

~~~

ya bende bir kitap alacaktım lavin e sormuştum nereden alayım diye hala alacağım güya

zaten alsam ne yazar, daha elimdeki bitmedi

~~~

kriz o tarifleri ben kendime hazırlıyordum, renkli olsun, yapılışları da olsun diye uğraşmıştım. pdf e falan çevirmiştim hatta ama sonra belki eklemek isterseniz diye word olarak atayım dedim.

ece nin yolladığı bir tarif dosyası vardı ama onları bulamadım

+ cahideyi çok kıskanıyorum ben
çok güzel yapıyor, bnde yapıyorum ama onunkiler giib olmuyor

pijama konusunda bizim orada bir yer var, Metin abi. oradakileri çok seviyorum ben

öyle marka murka değiller ama çok güzel pijama getiriyor.

20 liradan başlayan fiyatları var. ben genelde 20lik tercih ediyorum kiiii sıkılınca iş yaparken giyebileceğim fiyatta olabilsin

Reklam gibi oldu dimi

~~~~

baskül alacağız diye ne mağazalar gezdik. ben ucuz birşey alıcam, bizimki yok olmaz diyor, pahalıları çok pahalı geliyor, sonuçta aynı işlem yapacaklar.
kendi kafama gittim 20 liraya aldım (kavga edip evi terketmeye niyetlendiğim bir gündü), kasadaki ile doğru tarttığına dair kontrol yapmıştık. 10ar kere tartılmıştık. sonra bir başkasını tartıp gene tartılarak doğru tarttığına kanaat getirmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…