- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Aslı çok yoruldum ama sen nasıl dayanıyorsun bir yerde düşüp kalacağım diye herkes korkuyor.
19 gün ve senin maşallahın varuykusuzluktan ölmek üzereyim.
hayırlı olsun haticebohça yükünden de kurtuldun.
*
bende pttkitap'tan krizsavar'ın dediği kitapları aldımçok mutluyum.
ay keşke inceleseydin araştırsaydın canım önce:26: güvenin için teşekkürler
öğle arası aklıma geldi. eşime beni anlasın diye nevzat tarhan ın kadın psikolojisi kitabını almıştım. arada söyler hatta, nevzat tarhanda yazıyordu zaten bu, diyekitabı ben de okumuştum ama beğenmemiştim, nevzat tarhanın yazıları tatmin etmiyor beni ya çok genel yazılar, pratik yok bence. ha bir de bağlanma ve aşkın iki yüzü diye bir kitap okumuştum tarık solmuş muydu neydi, sosyal psikolog. o da ders kitabı gibiydi
ben de öyleyim inan baştan ayak ucuma kadar vücusum sızlıyor.evin ne eksiği bitti ne yerleşti tam.
sabah uykusuzluktan giyinirken uyukladım resmen. artık bitse de hayırlı :26: düğün üzeri hasta olacagım diye annemler çok korkuyor.
ve daha temizliği,çeyizi vs vs var.balayı gelsin de uyuyayım,dinleneyim tek istegim bu.
umarım düğün günü de böyle halsiz olmam. sende olmazsın inş.senin de bünyen zayıf Alnımızın akıyla atlatırız inş.
evet mail adresiyle üyelik alınıyor.. normal mağazalardan daha uyguna geliyor.bir de ptt kitap hesaplı mı:44:
Aslım konuştukça duygularıma tercüman oluyosun sankiBizde daha çeyiz meyiz taşımadık temizliği ben yapmadım bi tek eşyalar geldi Ama feci bi yorgunluk var Çünkü sürekli kafamız dolu şurası böyle burası şöyle bbu elsik şu eksik Beyin yorgunluğu çok kötü çok Düğünün değil sürekli balayının hayalini kuruyoruz bbizde
bana iyi pijama markaları söyler misiniz
limitim tekrar başa döndügeçen ay 37 lira daha az alışveriş yaptım
:26::26:evet Tuğçem. ilk zamanlar cok iyiydi fazla anlamıyorduk ama zaman daralınca programlı gitsek de yine de vücut ve beyin yorgunluğu mafediyormuş insanı. rahatla sabahtan akşama kadar gezip eğlendiğimiz günleri arıyorum şu sıralar.
Aynen cnm yaklaşık 1 aydır her hafta sonu yapmakla görevli olduğumuz bi iş var sürekli bir koşuşturmaca Şöööyle sevdiceğimle başbaşa bi gezmeye gidemiyoruzYalnız koşuşturma başlayınca fazla kilolarımı veririm diye düşünüyodum Son günlerde çok kilo verirmiş gelinle damat Tam tersine ben 2 kilo almışım Sende durumlar nasıl cnmm
çamaşır konusunda bilgim var dapijama konusunda hiç yok.
sana gelen öneriler benim de işime yarayacak
bak o bende yaradı. 3 kg vermişim. hatta provada bol gelmişti. ama şuan ne alemde bilmiyorum. çünkü abur cubur kaçırdım birkaç gündür
Ohhh cnm tebrik ederim seniDarısı başıma neyse aramızda 1 ay var tam Son 19 a geldiğimde bende 3 kg vermiş olurum inşallah
kızlar ben düğün aşamasında 1-2 kilo verdim sanırım, eşim hele farkedilir incelmişti. ama o şimdi aldı tekrar kilolarını, hep ders çalıştığı ve beynine glikoz gitmesi için yiyor-muşben almadım kilo, şükürler olsun, daha doğrusu verdiğimi aldım, 51 den yukarı çıkmıyorum çok şükür
sen baskül al canım, zırt pırt çıkarsın çok zevkli eşle birlikte heyecan yapmak, çıkmadan önce tahmin oyunu yapmak
psikolojim bozulmaz inş. daha fazla.
baskülde iyi bir marka var mı ? ya da neye dikkat edilmeli alınırken ?