Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pijama konusunda bizim orada bir yer var, Metin abi. oradakileri çok seviyorum ben
öyle marka murka değiller ama çok güzel pijama getiriyor.
20 liradan başlayan fiyatları var. ben genelde 20lik tercih ediyorum kiiii sıkılınca iş yaparken giyebileceğim fiyatta olabilsin
Reklam gibi oldu dimi
~~~~
baskül alacağız diye ne mağazalar gezdik. ben ucuz birşey alıcam, bizimki yok olmaz diyor, pahalıları çok pahalı geliyor, sonuçta aynı işlem yapacaklar.
kendi kafama gittim 20 liraya aldım (kavga edip evi terketmeye niyetlendiğim bir gündü), kasadaki ile doğru tarttığına dair kontrol yapmıştık. 10ar kere tartılmıştık. sonra bir başkasını tartıp gene tartılarak doğru tarttığına kanaat getirmiştim
çok yoruldummmm....calısanlardan biri sevgilisinin yanına gitmiş,izin almıs...digeri de bu sabah gelip izin aldı....işe baslayalı bi hafta oldu 3.izin alısı....bi bası bi karnı bi....agrır......off offff.....işler de benim ellerimden öper....neyse ki bi taraftan film acıp izledim...yorgunlugumu unutturdu az bi süre de olsa
kitap demişsiniz.....ahh ahh doymuyorum diyorum...ama hiçbirsey almamamız lazım uzun bi süre...bi kitap bile...o derece yani....sanırım ciddi sııntılarla karsı karsıyayız kocişimle
Kızlar mobilyaları aldığımız yerde ayna satışı yoktu Konsolumun üstüne böyle girintili çıkıntılı kırık gibi görünümlü aynalar oluyoya onlardan istiyorum İnternette bulamadım Nerde bulabilirim :44:
ikea da ~~~~~ şöyle aynalar vardı. iki tane altlı üst konabilir mi?
(aslı uzun yazmamla dalga geçtiği için kısa tutuyorum. yoksa neler yazacaktım da hıııhhhhh )
Oyam şu uzun uzun yazılarına hayranım
ben de baskülü denettireyim o zaman ben hariç herkes denesin
kitap alacaksan pttkitabı öneririm .hem kapına kadar geliyor hem de uygun fiyat. hem de pırıl pırıl.
nasılsınız kızlarrrr
ne izledin hatun romantik komedi mi ?
çağlam üzülme bakmaben de almayacağım diyorum ama evlendikten sonra alamayacagımı bildiğim icin simdi alıyorum.
ilk yıl bizim de bayagı zorlu olacak.:18:
zaten ne zaman ceyize basladık kendime birsey alamaz oldum.:26: ayakkabı kot ihtiyacım var en basiti erteleyip duruyorum hala
nasılsınız kızlarrrr
iyilik Özgem sen nasılsınnn
aynen Aslımmm....not aldıgım 15 kitap var almak istedigim....onun dısında kıyafetim cok az...kotum var ama ayakkabı ve tshirt ihtiyacım var....takılarımı da evde bıraktım bi küpe bi kolyem var.....evde 3 kız...3ümüz cogu seyi ortak giyiniyoduk...onlara bıraktım kendim ortada kaldım böle
ya bir de sofben bozuldu...sinir oldum daha bi ay oldu ve 3-4 kez calıstırdık...günes enerjisi yetiyodu...dün hava kapalıydı su ısınmamıs bi actım soguk...ısıtmıyo suyu...ona da sinir oldum...neyse ki bugün ara ara güneş göründü ısınmıstır inş..
ikea da ~~~~~ şöyle aynalar vardı. iki tane altlı üst konabilir mi?
(aslı uzun yazmamla dalga geçtiği için kısa tutuyorum. yoksa neler yazacaktım da hıııhhhhh )
arkadaslar herkese selam bende bir bucuk yildir evliyim evet gercekten evliligin ilk yillari azicik zorlu olabiliyor :S ama hersey gecer neticed:)
evli barklı kadınsın, süslenme zaten
takı makı boşver onları artık sadece kocaya süslenilecek
~~~~
yarın için izin aldım kızlar, haciz memurları beni alıp götürdü falan sanmayın
hııı evet bugün iş yerine haciz memurları geldi ağlayacaktım az daha
gideyim de şu cezamıymış neymiş ödeyelim onu
dün annemler biz ikametimizi aldırmadık, kimlikleri de dğiştirmedik diye saçma sapan bir anda söyledim.
eee nolmuş dediler
gelin sarılayım size kimin çocuğu olduğum belli dedim
aslı hanımefendi uzun oldu sanki ama özet okuyunuz
sanki orada başka birşey yazıyordu sonra başka birşey mi oldu
neyse kapı süsü ben almadım kiiii
karıştırdın mı acaba :44:
çağla mı almıştı ne :44::44:
(ay sanki gene mi uzun oldu yazım )