Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl her erkeği aynı kefeye koyarsınız eşim bu konuda çok hassastır.Tuvalette su kullanmada olsun,ter kokusunda olsun(nerdeyse hergün banyo yapar) çok dikkat eder.Her erkek aynı değil.Hatta bir arkadaşımın kaynı her gece ayağını törpüleyip,güzelce yıkayıp,krem sürüyormuş.Dün ekşide bir başlık vardı. Erkekler işedikten sonra peçete, su vs kullanmıyorlarmış. Çoğu böyle yazmıştı. Bunu okuduktan sonra bana bir tiksinme gelmişti zaten bu başlık da tuz biber oldu![]()
Ayni sekildeydi inanın evliliğin ilk 1 yılında da çok iyiydi 2. Yıl başladı bunlarBu ne ya bu insanlık hali vs değil evli değilim ve böyle görgü kurallarını hiçe sayan mağara adamlarına denk gelmekten korkuyorum . Sevgililik döneminde görmediniz mi hiç şuan sevgilim var asla osurmaz orta yerde lavaboda bile yaparken ses duyulmasın die sifonu çeker. Ağzını kürdanla karıştırcaksa eliyle kapatır. Her gün duş alır dişini fırçalamadan yatmaz . Yani evlensek değişeceğini sanmıyorumda bu durum çok kötü gerçekten. İnsan önce kendine sonra karşısındakine saygı duymalı bence
Benden sana tavsiye rahat olcak diye aradaki mesafeyi kaybetmemek adına ipleri baştan eline al. Tabiki gaz çıkarcak ama her olduğunda değil rahatsız et onu. Sana saygısını kaybetmesine izin verme. Seni rahatsız etmekten hoşlanmadığın birşeyi yapmaktan çekinsin herzaman. Şuan komik anlamsız gelen birçok hareket ilerde başını ağrıtır.Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
ÖğğğBu gece de osuruk ustune osuruk usudum bi heves girdim of dedim yorganin alti kokmushavalandirayim dedi iki acti yorgani salladi halletti kendince
Daha kötüsü evin ortasına mıçmak oluyor heraldebunlara ek olarak daha kötüsünü gördüm ama söylemiyorum
mertçe yap ki hazırlığımızı yapalım nedir yaSessiz osuruk en kötüsü bence. Eşim bana cok kızmıştı yapacaksan mertçe sesli yap ki hazirligimizi yapalim bu resmsn pusu kurmak diyordu![]()
seslisi güldürüyor ama sessizi öldürüyor hakikaten
hahaha ay buna çok güldüm.Kediler gibimi yaniOyle guzel anlatmaya baslamistiniz, surekli osuruyor kismina gelince kahlahaya boguldum Allah da sizi guldursun![]()
erkekler icin bu normalmis. Sizi esi bildigi icin ya da es olarak gormek istedigi icin sizi isaretliyorlarmis nette oyle okumustum
![]()
![]()
mertçe yap ki hazırlığımızı yapalım nedir yasabah sabah hasta hasta ne güldüm yorumunuza valla Allah ta sizi güldürsün
![]()
AhahahhahaAiyy tövbeler olsun
Anlatın kız kocalarınızın osuruklarını, geğiriklerini falan iyice, buralarda “evlenemiyooğğğmm” temalı konular açanlar görsünler.
Siz de çok tatlısınızAhahahhahaAllahım ya ne güldüm şu yoruma gülmekten şuraya doğuracam şimdi
Ne tatlısınız ya![]()
Kapı cam açacak sa hazırlık olarak demek kiNe hazırlığı yapacaksa :) ama lütfen cooook ayipmis buradaki prensesler ve prensleri hic yapmazmis :))))
Arkasında kimse olmadığını sanan iki şahıs birakiverdi açık havada. Ama ben vardım maaalesef.Evde tabiki rahatız ama istifimizi bozmamazlık yapmayız. Mesela büyük bir gazın geldiğini hissediyorsak kalkıp başka yere gideriz, aniden kaçmışsa balkon kapısını açarız. Evi durmadan havalandırırız. Ama eşiniz abartmış, gaz çıkmak için neden eve gelmeyi bekliyor ki. Yolda yürürken arkasında kimse yoksa bıraksın. Açık havada bıraksın eve getirmesin :)
Arkasında kimse olmadığını sanan iki şahıs birakiverdi açık havada. Ama ben vardım maaalesef.
Dikkat edin öyle heryerde uluorta bırakayım demeyin.![]()