- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.690
- 598
İş yerinde karşılıklı pırt mı yapıyorsunuzYa ben de şaşırdım iki seneyi geçgin aynı yerde çalışıyoruz asla ama asla yapmazdım bilio musun
Ama işyerindekiler öyle kafaki
Utangaçlığımı attım bildiğin açıldım
Son 2-3 aydır yapıyorum
Aynen valla bütün günümüzün stresini aldı bu konu her yazıya sesle güldümKonuştuğumuz konuya bak
Allahım ya :))
Karşılıklı değil tek taraflı :))İş yerinde karşılıklı pırt mı yapıyorsunuz
Bu gözler bunuda okudu sonunda
Ama osurana herkes güler zatenKarşılıklı değil tek taraflı :))
Ya ben çok espirili bi insanım
Kopuyoruz bazen
Bana herkes güler ki :))
:)))Ama osurana herkes güler zaten
Milleti şoka soktun biz napak :)Bu arada ilk kez bi yorumum bu kadar alıntılandı
O da osuruk konusu oldu :)))))
:)))Milleti şoka soktun biz napak :)
Ama osurana herkes güler zaten
Osurağa Gülenin,osuruk kadar beyni yoktur Muydu? Neydi o geldi aklıma
Okan Bayülgen’in yaptığı bir programda,karşılıklı pırtlayıp bunu derlerdi
Kız aklıma geldi o program
Şu hayatta bi düşene birde pırtlayana gülerim tutamam kendimi Allah affetsinOsurağa Gülenin,osuruk kadar beyni yoktur Muydu? Neydi o geldi aklıma
Okan Bayülgen’in yaptığı bir programda,karşılıklı pırtlayıp bunu derlerdi
:))))Kız aklıma geldi o program
Ben yıkılırım zaten gülmekten
Hem yaparken,hem biri yaparken
Bende çok gülerim düşene yaşlı olmadığı süreceŞu hayatta bi düşene birde pırtlayana gülerim tutamam kendimi Allah affetsin
geneli boyle . isterse dunyanim en yakisikli en sexy erkegi olsun. eve girince malesef boyleler.Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
Eşimin eline pırtlamışlığım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?