• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ama eşim..

:))

Eklentiler

• 6605855A-B0AD-401F-975B-AC98C9C021BB.webp
    6605855A-B0AD-401F-975B-AC98C9C021BB.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 195
Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
Babam da oyle.Kardeşim ben ve annemin yoğun dayatmaları sonucu yanımızda yapamıyor artık.Tabi şu an şehir dışında ama.Gerekirse rencide edin.Hatta benim amcam zevkine yapardı.Yani ben hayatımda böyle osuranı görmedim o derece.Karısı da artık gülüp geçiyordu.Alaya alıyorduk.

Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!

Evde tabiki rahatız ama istifimizi bozmamazlık yapmayız. Mesela büyük bir gazın geldiğini hissediyorsak kalkıp başka yere gideriz, aniden kaçmışsa balkon kapısını açarız. Evi durmadan havalandırırız. Ama eşiniz abartmış, gaz çıkmak için neden eve gelmeyi bekliyor ki. Yolda yürürken arkasında kimse yoksa bıraksın. Açık havada bıraksın eve getirmesin :)

:KK70:
Ya uyumaya geçmiştik ben döndüm totomu yattım yüz üstü
Bu da sarılmış eli totomun üstündeydi
Pırtladım bende :oops:
Çok korktu şokta kaldı
Bundan sonra daha dikkatli :KK45:

Ayy :D cidden komikmiş.

Bizde birgün eşimle deniz kenarında bankta oturuyoruz. Etrafta kimse yok deniz sesi, deniz kokusu,tatlı tatlı hafif esen rüzgar... Sohbetin dibi...

O sırada benden çıkan titreşimli bir pırt ve eşimin deprem oldu sanması... Dahası, benim bozuntuya vermemem :) sonra itiraf ettim ama

Ayy :KK70: cidden komikmiş.

Bizde birgün eşimle deniz kenarında bankta oturuyoruz. Etrafta kimse yok deniz sesi, deniz kokusu,tatlı tatlı hafif esen rüzgar... Sohbetin dibi...

O sırada benden çıkan titreşimli bir pırt ve eşimin deprem oldu sanması... Dahası, benim bozuntuya vermemem :) sonra itiraf ettim ama
:KK53: Fay hattı geçiyor buralardan deseydin

Aiyy tövbeler olsun :olamaz:

Anlatın kız kocalarınızın osuruklarını, geğiriklerini falan iyice, buralarda “evlenemiyooğğğmm” temalı konular açanlar görsünler.
İğrenc ya gece uyurken olsa neyse tuvalettede olabılır de otururken onpis kokuyu yayma ne ya ıgrenccc adamdan sogulur sevgı mevgj kalmaz

Tartışmanın manası yok kızlar kimi için normal kimi için iğrenç olabilir ama bu durumun saygı sevgiylede alakası yok ne kadar samimi olduğunuzla alakalı bence biz 12 senedir birlikteyiz eşimle hic bir birimizden iğrenmedik herkes öyle olmayabilir :KK66:

Eşi gaz çıkardı diye iğrenenler var ya.. Ben eşimin hiçbir şeyinden iğrenmem ne yalan söyleyeyim. "Iyy, iğrenç" diyenleri de anlayamayacağım sanırım.

Back
X