- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
:)) ay sen miydin o ele pırtlayan :)) okumuştum az önceEşimin eline pırtlamışlığım var
Parmaklarımı hissetmiyorum artık diye diye iki saat söylendi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) ay sen miydin o ele pırtlayan :)) okumuştum az önceEşimin eline pırtlamışlığım var
Parmaklarımı hissetmiyorum artık diye diye iki saat söylendi
Evet çok korktu garibim önce bir şok geçirdi:)) ay sen miydin o ele pırtlayan :)) okumuştum az önce
Sağlık olsun :))Evet çok korktu garibim önce bir şok geçirdi![]()
Babam da oyle.Kardeşim ben ve annemin yoğun dayatmaları sonucu yanımızda yapamıyor artık.Tabi şu an şehir dışında ama.Gerekirse rencide edin.Hatta benim amcam zevkine yapardı.Yani ben hayatımda böyle osuranı görmedim o derece.Karısı da artık gülüp geçiyordu.Alaya alıyorduk.Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
Elini oraya denk getirmeyi nasil yaptin :))Evet çok korktu garibim önce bir şok geçirdi![]()
Elini oraya denk getirmeyi nasil yaptin :))
Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
Hahaha yazik adama ne ummus ne bulmus zaar:)
Ya uyumaya geçmiştik ben döndüm totomu yattım yüz üstü
Bu da sarılmış eli totomun üstündeydi
Pırtladım bende
Çok korktu şokta kaldı
Bundan sonra daha dikkatli![]()
Hahaha yazik adama ne ummus ne bulmus zaar:)
Ya uyumaya geçmiştik ben döndüm totomu yattım yüz üstü
Bu da sarılmış eli totomun üstündeydi
Pırtladım bende
Çok korktu şokta kaldı
Bundan sonra daha dikkatli![]()
Ayycidden komikmiş.
Bizde birgün eşimle deniz kenarında bankta oturuyoruz. Etrafta kimse yok deniz sesi, deniz kokusu,tatlı tatlı hafif esen rüzgar... Sohbetin dibi...
O sırada benden çıkan titreşimli bir pırt ve eşimin deprem oldu sanması... Dahası, benim bozuntuya vermemem :) sonra itiraf ettim ama
Ben oldam sogurum adamdan dısarda gezerkende tıslıyo mu ?Yokki yani olsada bunca zamandir adam sanki osurmak icin evlenmeyi bekliyormus gibi
İğrenc ya gece uyurken olsa neyse tuvalettede olabılır de otururken onpis kokuyu yayma ne ya ıgrenccc adamdan sogulur sevgı mevgj kalmazAiyy tövbeler olsun
Anlatın kız kocalarınızın osuruklarını, geğiriklerini falan iyice, buralarda “evlenemiyooğğğmm” temalı konular açanlar görsünler.
Tartışmanın manası yok kızlar kimi için normal kimi için iğrenç olabilir ama bu durumun saygı sevgiylede alakası yok ne kadar samimi olduğunuzla alakalı bence biz 12 senedir birlikteyiz eşimle hic bir birimizden iğrenmedik herkes öyle olmayabilir![]()
Evlilik aski niye olduruyo saniyonuz :))İğrenc ya gece uyurken olsa neyse tuvalettede olabılır de otururken onpis kokuyu yayma ne ya ıgrenccc adamdan sogulur sevgı mevgj kalmaz
İlgınç seslı mı osuruyorsunuz :) kadın mı hepsıYa ben de şaşırdım iki seneyi geçgin aynı yerde çalışıyoruz asla ama asla yapmazdım bilio musun
Ama işyerindekiler öyle kafaki
Utangaçlığımı attım bildiğin açıldım
Son 2-3 aydır yapıyorum![]()