Hahahaha çok güldüm buna , telase edecek bişey yok burda kimse pirtlamiyor gibi yorum yazıyor yanlız olmadığımı bilmek iyi geldiİtiraf edeceğim
Eşimin eline pırtlamıştım bir kere
Çok korktu garibim
Küçük wc yi kediye tahsis ettik kibirli kereta biz girince balkona isiyo, iğrenç lik boyutu tartışılır kişiye göre , on yıllık evliyim ben ,on yıl içinde defalarca altıma lagzimlik tuttu büyük küçük tuvaletimi temizledi , hamile kaldım 38 hafta boyunca gece gündüz kustum bilirsiniz hapsururken kaçırma olur hamileyken benimki kusma olunca tutmanın imkanı yok, çok zor günler geçirdim üstüne kustum yeri geldi ben onun kini temizledim, sevgi saygı ilk günden daha güçlü Allah bozmasın eşten öte bizim ilişkimiz bazen hangimizinki daha sesli yarışı bile yaparızbikeresinde bağırsakları bozmusum o osirdu ben .. tamam tamam siz ,,çıt kırıldım aşırı kibar bayanlardansiniz iğrenç geliyor kiyamam ben biraz fazla odunum bir kadına göre
Tamamen yaşanılan ilişkinin kişilerin seviyesine göre değişen bir durum ben böyle bir ilişkiyle asla övünmem ve böyle bi ilişkiyi sürdüremem mesela demekki kimileri bundan hoşlanıyor normal karşılıyor kimileri yani benim gibi düşünenler herhalde bu yazılanları gözlerini pörtletmiş şekilde okuyor :)Küçük wc yi kediye tahsis ettik kibirli kereta biz girince balkona isiyo, iğrenç lik boyutu tartışılır kişiye göre , on yıllık evliyim ben ,on yıl içinde defalarca altıma lagzimlik tuttu büyük küçük tuvaletimi temizledi , hamile kaldım 38 hafta boyunca gece gündüz kustum bilirsiniz hapsururken kaçırma olur hamileyken benimki kusma olunca tutmanın imkanı yok, çok zor günler geçirdim üstüne kustum yeri geldi ben onun kini temizledim, sevgi saygı ilk günden daha güçlü Allah bozmasın eşten öte bizim ilişkimiz bazen hangimizinki daha sesli yarışı bile yaparızbikeresinde bağırsakları bozmusum o osirdu ben .. tamam tamam siz ,,çıt kırıldım aşırı kibar bayanlardansiniz iğrenç geliyor kiyamam ben biraz fazla odunum bir kadına göre
Ayrıca hamileliğe sığınıp herşeyi eşine yaptıranlar. Ne var canm kocam yapcak diyenler bence bahanelere sığınıyor doğru bulmuyorum kesinlikle ablam hamileliğinde son haftasına kadar kuaföre aldırdı özel bölgesini şimdi duyuyorum arkadaşımdan daha 5 aylık hamile eşine aldırıyormuş . Sonra cinsellik te biter saygıda heyecanda arzulamakta ben böyle bakıyorum ve bi çok erkekte böyle düşünüyor aslındaKüçük wc yi kediye tahsis ettik kibirli kereta biz girince balkona isiyo, iğrenç lik boyutu tartışılır kişiye göre , on yıllık evliyim ben ,on yıl içinde defalarca altıma lagzimlik tuttu büyük küçük tuvaletimi temizledi , hamile kaldım 38 hafta boyunca gece gündüz kustum bilirsiniz hapsururken kaçırma olur hamileyken benimki kusma olunca tutmanın imkanı yok, çok zor günler geçirdim üstüne kustum yeri geldi ben onun kini temizledim, sevgi saygı ilk günden daha güçlü Allah bozmasın eşten öte bizim ilişkimiz bazen hangimizinki daha sesli yarışı bile yaparızbikeresinde bağırsakları bozmusum o osirdu ben .. tamam tamam siz ,,çıt kırıldım aşırı kibar bayanlardansiniz iğrenç geliyor kiyamam ben biraz fazla odunum bir kadına göre
Ömür boyu da evimde kontrollü gaz cikaramam
Aynen biz de zor günleri beraber atlattik, sezeryandan ciktim ayaga kalkinca beni tuvalete cikaran esimdi, pedimi altima koyan o oldu. Birbirimize daha da güclü baglandik. Annemden cekinirim ondan cekinmem.
Ne sevgi ne saygi azaldi. Hastalik insana vurunca kibarligi mi kaliyor. Aci cekmesin insanin sevdigi yeter ki.
Günlük hayatta da tiksinmiyorum, tiksinmiyor. Daha tiksinc seyler var hayatta.
Ne is yerinde mi :)) valla bu esinin yaninda yapmaktan daha beter bi durum bence: (Osıruğa ben de karşıyım
Sonuçta tamam sevdiğin insan iğrenmessin ama çok defa tekrarlanınca cıvığı çıkar
Bence Asla böyle bir samimiyet oluşmamalı eşler arasında
Düşünemiyorum karşılıklı
Bırttttt bırttttt
Yanlışlıkla sesli olur o başka
Bence eşinize kızın bu konuda !
Bem mesela işyerinde bazen gırgırına sesli yapıyorum
Hep beraber kopuyoruz ama eşe karşı olmaz
Tabiki pırtlarıyoruz ama bekar yalnız yaşıyorsam rahatımdır evli yada sevgilimle yaşıyorsam tabiki tuvalette yapıyorum yani ben yanımda osuran geğiren eliyle ağzını kurcalayn ağzını şapırdatarak yemek yiyen bir erkek sevgilim de olsa kocamda olsa iğrenç gelir diyorsam bi erkek içinde bu böyledir diye düşünüyorum bence sizde böyle yapın farkında olmadığınız bu alışkanlıkları evde dizginlemezseniz dışarda da farkında olmadan yapabilirsinizHahahaha çok güldüm buna , telase edecek bişey yok burda kimse pirtlamiyor gibi yorum yazıyor yanlız olmadığımı bilmek iyi geldi
Ya ben de şaşırdım iki seneyi geçgin aynı yerde çalışıyoruz asla ama asla yapmazdım bilio musunNe is yerinde mi :)) valla bu esinin yaninda yapmaktan daha beter bi durum bence: (
Osıruğa ben de karşıyım
Sonuçta tamam sevdiğin insan iğrenmessin ama çok defa tekrarlanınca cıvığı çıkar
Bence Asla böyle bir samimiyet oluşmamalı eşler arasında
Düşünemiyorum karşılıklı
Bırttttt bırttttt
Yanlışlıkla sesli olur o başka
Bence eşinize kızın bu konuda !
Bem mesela işyerinde bazen gırgırına sesli yapıyorum
Hep beraber kopuyoruz ama eşe karşı olmaz
Zevkler ve renkler tartışılmaz diomuşumIste tam tersi is yerinde, ya da arkadas ortaminda asla yapmam. Sadece esimin yaninda yaparim
Istifa ederdim sanirim ben : ( gercekten gelemem bole seylere sok oldum simdi :)Ya ben de şaşırdım iki seneyi geçgin aynı yerde çalışıyoruz asla ama asla yapmazdım bilio musun
Ama işyerindekiler öyle kafaki
Utangaçlığımı attım bildiğin açıldım
Son 2-3 aydır yapıyorum
Zevkler ve renkler tartışılmaz diomuşum
Ayrı dünyaların insanlarıyız
İşyeri çok stresli kafa dağıtıyoruz arada
İstemeseler yapmam ki zorla :))Istifa ederdim sanirim ben : ( gercekten gelemem bole seylere sok oldum simdi :)
Konuştuğumuz konuya bakIste biz de tam tersi stresli ortamda tuttugumuzu evde rahat rahat atariz.
Tartisilmaya deger bir konu degil herkes istedigi gibi cikarsin
Isteselerde olmaz:)) garip gelio bana herkes baska tabiiki.İstemeseler yapmam ki zorla :))
Tövbe yarabbim ya
İki arkadaşıma espiri yapıyorum
Bütün işyeri diil ki :) o da haftada ortalama 1 i geçmiyo
Sesli denk gelmesi lazım taramalı tüfek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?