Evlendik ama eşim..

Ömür boyu da evimde kontrollü gaz cikaramam

Aynen biz de zor günleri beraber atlattik, sezeryandan ciktim ayaga kalkinca beni tuvalete cikaran esimdi, pedimi altima koyan o oldu. Birbirimize daha da güclü baglandik. Annemden cekinirim ondan cekinmem.
Ne sevgi ne saygi azaldi. Hastalik insana vurunca kibarligi mi kaliyor. Aci cekmesin insanin sevdigi yeter ki.
Günlük hayatta da tiksinmiyorum, tiksinmiyor. Daha tiksinc seyler var hayatta.

Ya okuyunca çok güldüm cidden yazılanları 3 yıllık evliyim ondan önce de 4 yıl sevgililik dönemimiz oldu neyse evlendik 1 hafta oldu eşim geldi senle bişey konuşmam gerek bu konu çok önemli dedi bende çok merak ettim ne dedim baba diyorki artık yanında gaz çıkarabilirim bu insanlık hali dedi ben asla kabul etmedim yanımda pat diye yapmıştı herşey o an bitti ztn hahahah ondan beri Hale’n yapıyor ben deli oluyorum bak ben böyle görmedim diyorum ama o ailesinde alışmış ailede herkes Yanyana yapıyormuş ona garip gelmiyor hiç ilerde çocuğumun yanında yapmasını istemem ama

Tamamen yaşanılan ilişkinin kişilerin seviyesine göre değişen bir durum ben böyle bir ilişkiyle asla övünmem ve böyle bi ilişkiyi sürdüremem mesela demekki kimileri bundan hoşlanıyor normal karşılıyor kimileri yani benim gibi düşünenler herhalde bu yazılanları gözlerini pörtletmiş şekilde okuyor :)

Ayrıca hamileliğe sığınıp herşeyi eşine yaptıranlar. Ne var canm kocam yapcak diyenler bence bahanelere sığınıyor doğru bulmuyorum kesinlikle ablam hamileliğinde son haftasına kadar kuaföre aldırdı özel bölgesini şimdi duyuyorum arkadaşımdan daha 5 aylık hamile eşine aldırıyormuş . Sonra cinsellik te biter saygıda heyecanda arzulamakta ben böyle bakıyorum ve bi çok erkekte böyle düşünüyor aslında

Osıruğa ben de karşıyım
Sonuçta tamam sevdiğin insan iğrenmessin ama çok defa tekrarlanınca cıvığı çıkar
Bence Asla böyle bir samimiyet oluşmamalı eşler arasında
Düşünemiyorum karşılıklı
Bırttttt bırttttt
Yanlışlıkla sesli olur o başka
Bence eşinize kızın bu konuda !
Bem mesela işyerinde bazen gırgırına sesli yapıyorum
Hep beraber kopuyoruz ama eşe karşı olmaz

Ne is yerinde mi :)) valla bu esinin yaninda yapmaktan daha beter bi durum bence: (

Hahahaha çok güldüm buna , telase edecek bişey yok burda kimse pirtlamiyor gibi yorum yazıyor yanlız olmadığımı bilmek iyi geldi
Tabiki pırtlarıyoruz ama bekar yalnız yaşıyorsam rahatımdır evli yada sevgilimle yaşıyorsam tabiki tuvalette yapıyorum yani ben yanımda osuran geğiren eliyle ağzını kurcalayn ağzını şapırdatarak yemek yiyen bir erkek sevgilim de olsa kocamda olsa iğrenç gelir diyorsam bi erkek içinde bu böyledir diye düşünüyorum bence sizde böyle yapın farkında olmadığınız bu alışkanlıkları evde dizginlemezseniz dışarda da farkında olmadan yapabilirsiniz

Ne is yerinde mi :)) valla bu esinin yaninda yapmaktan daha beter bi durum bence: (
Ya ben de şaşırdım iki seneyi geçgin aynı yerde çalışıyoruz asla ama asla yapmazdım bilio musun
Ama işyerindekiler öyle kafaki
Utangaçlığımı attım bildiğin açıldım
Son 2-3 aydır yapıyorum

Iste tam tersi is yerinde, ya da arkadas ortaminda asla yapmam. Sadece esimin yaninda yaparim

Istifa ederdim sanirim ben : ( gercekten gelemem bole seylere sok oldum simdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…