Evlendik ama eşim..

Benim esimde benim yanimda yapmaktan cekinmez ama ben hamileydim karnim.burnumda gece kacirdim pirt diye 3 gun dalga geçti erkek milleti iste

Eşim çok kibardi benimde aynı evde yasamaya başlayınca poff hepsi uçtu gitti ,şimdi o dış fırçalarken ben tuvaletimi yapabiliyorum ,osura s..ça o zaten yapiyodu hamile kalınca ay odadan çıktı osur gel zaten varil gibiydim bende patlattım gitti , özetle seks esnasında yapmadiktan sonra hiç sorun etme bence ,ozaman çok komik oluyor tüm ateş sönüp bögürme tarzı gülme ile devam ediyor sahsen ben flört dönemindeki gibi olsa sıkılırım ,böyle çok doğal bence neticede hepimiz osuruyoz ban yemekten korluyom

Benim eşimde öyle ne yazık ki geğirme gaz burun karıştırma ne ararsan var ...
Bu ne ya bu insanlık hali vs değil evli değilim ve böyle görgü kurallarını hiçe sayan mağara adamlarına denk gelmekten korkuyorum . Sevgililik döneminde görmediniz mi hiç şuan sevgilim var asla osurmaz orta yerde lavaboda bile yaparken ses duyulmasın die sifonu çeker. Ağzını kürdanla karıştırcaksa eliyle kapatır. Her gün duş alır dişini fırçalamadan yatmaz . Yani evlensek değişeceğini sanmıyorumda bu durum çok kötü gerçekten. İnsan önce kendine sonra karşısındakine saygı duymalı bence

Bunu nasıl doğal karşılayabiliyorsunuz yani bi bayanın bunları yazabildiğine inanamıyorum biz hayvan değiliz orta yere yapalım evet bundan farkı yok bence sonra eşler aldatıyor dersiniz diş fırçalarken sen osur sıç sana saygı duymasını bekle seni arzulamasını bekle bence insanlık halleri kişisel bakımlar ne olursa olsun yalnızken yapılmalı hiç hoş değil

Yanliz deglim yani gegirme cok masum
Gerçekten bi bekar olarak şu yazılanları hayretle okuyorum insanlık hali bence doğal şeyler gibi bahanelere sığınmak ne kadar kötü. Ddışarda kokoş dolaşan kadınlarında ev hali bu malesef hiç yakışmıyor yakıştıramadım bu görgüdür doğallık değil saygıdır hem kendine hem karşındakine

Ben benimkinin hapşuruk sesini 3 yıl sonra duydum hatta şaşırıp "hapşurdun mu sen?" demiştim. "Ipsı" gibi bir şeydi gerçekten. Ama geçen karşıma aldım konuştum bunları dedim "insanlık hali olur ama bunu nitro gibi kullanıp ulaşım sağlamanın da alemi yok gazla" diye, zaten burayı okuyunca eğer ortalama bir erkeğe sahipseniz ister istemez mükemmele ulaşıyor buna çok şükür diyorsunuz. Bilinçli yapılanla kazara olanı birbirinden ayırıp polemiğe girmekte fayda var.

Sizde abartmissiniz aslinda..yaninda wc ye asla gitmem esimin.oda tabiki..yani bazi durumlar igrenc olabiliyor cidden.

Gaz cikarmak saglikli bir eylem. Bu sekilde bak.
Yeri geliyor insan ne olur osurayim da rahatliyim diye sanci cekiyor.
Evet esim de ben de gaz cikaririz, güleriz. Koku varsa kacariz ya da söveriz.
Iliskimizi etkilemiyor. Atraksiyon oluyor. Arabaya hele ki, hemen yüzler eksiyor.
Cocuklarimiz pirt yapinca ise cok tatli oluyor.

Bizde oyleydik senin gibiyken sonra aynı evi paylasinca herşeyi goruyon herşeyi duyuyosun
Evlencegin adamı iyi sec o zaman lakin böyle şeyler yaparsa o söylediğin lafı onunda yüzüne soylersin

Sizde abartmissiniz aslinda..yaninda wc ye asla gitmem esimin.oda tabiki..yani bazi durumlar igrenc olabiliyor cidden.
Küçük wc yi kediye tahsis ettik kibirli kereta biz girince balkona isiyo, iğrenç lik boyutu tartışılır kişiye göre , on yıllık evliyim ben ,on yıl içinde defalarca altıma lagzimlik tuttu büyük küçük tuvaletimi temizledi , hamile kaldım 38 hafta boyunca gece gündüz kustum bilirsiniz hapsururken kaçırma olur hamileyken benimki kusma olunca tutmanın imkanı yok, çok zor günler geçirdim üstüne kustum yeri geldi ben onun kini temizledim, sevgi saygı ilk günden daha güçlü Allah bozmasın eşten öte bizim ilişkimiz bazen hangimizinki daha sesli yarışı bile yaparız bikeresinde bağırsakları bozmusum o osirdu ben ..tamam tamam siz ,,çıt kırıldım aşırı kibar bayanlardansiniz iğrenç geliyor kiyamamben biraz fazla odunum bir kadına göre

Bizde oyleydik senin gibiyken sonra aynı evi paylasinca herşeyi goruyon herşeyi duyuyosun
Evlencegin adamı iyi sec o zaman lakin böyle şeyler yaparsa o söylediğin lafı onunda yüzüne soylersin
Sevgilimle birlikte yaşadığm zamanlarda gördüklermi söylüyorum zaten . Gerçekten evlilik neden aşkı öldürüyor görüyoruz bu hem kadın hem erkek için geçerli bekarkenki alışkanlıklar rafa kaldırılmalı. insanların yoksa zaman içinde birbrlerine saygısı kalmıyor .

oooo osuruk tan aldatmaya geldik hahaha valla güldüm ya Allah iyiliğini versin , çok.ciddiye almiyormusunuz yahu alt tarafı iki pırt , mecbur kalınca yapiyom tuvaletimi diyeyimde bari

Sesli güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…