Kız sorunda bu zatenValla hiç umrumda değil yazdiklarin inan daha mühim işlerim var bebisimle ilgilenmek gibi uyandı datanımıyorsunuz beni buraya evet osuruyoruz bizde yazsam ne farketcekti niye yalan söyleyeyim. Herkes siz ve kocanız gibi osurukcu olmak zorunda değil dünya bundan ibaret değil. Neyse sen cevap yazda rahatla hic sinirlenme çünkü benim umrumda değil daha cevap yazmicamm
Kendimi bildim bileli hemoroidliyim.Ya pırtlatma bizde 7 24 yapmiyoruz ama oldugunda da rahatsız olmuyorumbanyo birlikte bile yaparız yani yoksa o da mı olmuyordu
Büyük değilde kücük yaparım o diş fırçalarken saç yaparkenbide bizim ev çok kücük tek wc banyo hepsi bir arada ister istemez daha samimi oluyoruz
He burun karıştımadırgeğirmedir banada çok iğrenç geliyor nedense
Ay kimene ya yapmıyoruz kardeşim kimene siz yapın biz yapmıyoruz bu kadar net herkes istediğini yapar hepimizin kendi hayatı niye bu kadar uzadiKız sorunda bu zaten
Niye yazıyorsun ki yapmıyorum diye
Sen öyle yazarsan böyle cevap alırsın
Burun karıştırma olayi herkesi rahatsiz eder cunku o istemsiz olan ve hatta yapilmazsa insani rahatsiz eden bir olay degil.Ama diğerini saygisizlik olarak gorenleri anlayamıyorum.Yok sogurmusta bilmem nede..yahu osurdu diye insan neden sogurki..ben guluyorum artik yaptigi zaman popsuna saplak atiyorum guluyoruz birlikte ne var bunda..hatta "pig"diye de dalga gecerim..Benimki burayi okuyunca hep ayni seyi soyler. "Su konustuklarinizi erkekler asla konusmaz" der. Bir adamin bir adama "ya senin esin cok sisman "dediğini duymadim diyor. Ama kadinlarda eşler cok rahat sekilde kotulenir övülür abartilir. Gaz kacirmak dunyanin en normal seyi bana gore. Hamilelikte mesela imkani yok tutamadiginiz anlar oluyor. Atesiniz 40 a çıkıyor üsutuyor hasta oluyorsunuz odaya kokudan girilmiyor. Ha gegirme burun karistirmaya gelince 1 kez dahi sofrada gegirdigini duymadim kendisi de nefret eder. Ama biz fislendik bi kere kocalarimiz magara adami su an :)))
Örtümü bu vucutla ben utanmiyorum sen ne utanıyorsun bacım yapma bunuYalnız ben birbirinin yanında rahat olanları tiksinç olarak görmüyorum. Ne hoş hatta imreniyor da olabilirim
Ama işte yapamıyorum,utanıyorum tamamen benimle alakalı bir durum.
Ve dahi örtüsüz asla olmazcılardanım
Yamulmuyorsun canim hatta yanilmiyorsun daYamulmuyorsam Avustralya'da markette falan ulu orta zart zurt osurmak tıpkı hapşurmak gibi gayet doğal karşılanıyor. Uyarsanız falan "Bu benim ihtiyacım, sizi ilgilendirmez" gibi bir tepkiyle karşılanabilirsiniz. Kokmasa bence de sakıncası yok nolcak hapşururken, öksürürken de ses çıkıyor. Hele bazıları sınavda falan bir hapşuruyor yerimden sıçrıyorum, konsantrasyonum falan bozuluyor. Karşılanıyorsa o da ayıp karşılansın yani niye ona doğal diyoruz da osurmaya ayıp diyoruz
Aaa kutuyuda ilk kez mi duydunKendimi bildim bileli hemoroidliyim.
Al işte rahatlasam bunlar başıma gelmeyecek.
O değil de adam da yakında basur olacak bana ayak uydurmaya çalışmaktan
Ayy bilmiyorum dün ağdacım "kızım aç kutunu da yapayım" dedi.
"Abla kutum temiz yaptım da geldim,hatta bak bir külot üstüne sonra bu mini şortu giydim" dedim.
Premmmsesim ben elletmem kutumu
Kutuyu ilk defa duydum vallahi. Kutu,kutu,kutu ahhahhah. Kaç gündür sayıklıyorum.
Teşekkürler ama beni taşlarlar birazdan
Aaa kutuyuda ilk kez mi duydunmaşallah bu devirde pek temiz kalmışın
Kutu kutu pense sarkisi ona ithafen mi yazildi yoksa o zamanBabannemde kutu derdi oraya. Bigun at arabasi demek aklima gelmemis baya kucugum zaten babanneme dedim ki "Atın kutusuna binmek istiyorum." ( atin arkasindaki tekerlekli araba demek istedim kutu gibi ya )
Bana kizmisti ayip ne diyorsun sen filan diye ama o kutu o kutu degildi anlatamamistim.
Kutu kutu pense elmami yerse... bilemedinKutu kutu pense sarkisi ona ithafen mi yazildi yoksa o zaman
Tövbe ya rabbim ben şok. Kızlar gerçekten bu yazdıklarınızda ciddimisiniz yoksa şaka mı?2012 den beri eşimden böyle şeyler yanlislikla bile olmamıştır Allah ım şükürler olsun gerçekten cok sukurler olsun Ya Rabbim Benim canim kocam diye koşup iş yerine gidesim geldi
Ay
Allah ım ya rabbim çok merakliyim beni tanımayan insanlara kocam osurmuyor diye ikna etmeye sanki
Hayır alkış yapmayın siz alkışlayasanız diye soylemedimGenelleme olmasin herkesin esi yapmıyor sonuç olarak okuyanlar hepsini okuyor değil mi? Konuyla alakalı cevaptı eğlenme konunuz da çok güzel tam eğlenceli gerçekten.
Bir başkası yanınızda yapsa saygısız dersiniz eşiniz yapınca çok samimiyiz ondan diyorsunuzHerkesin görüşü kendine. Bende markete gideyim görüşürüz
Neyse sizinle tartışmayacağım daha mühim işlerim var siz osurmaya devam.
Burun karıştırma olayi herkesi rahatsiz eder cunku o istemsiz olan ve hatta yapilmazsa insani rahatsiz eden bir olay degil.Ama diğerini saygisizlik olarak gorenleri anlayamıyorum.Yok sogurmusta bilmem nede..yahu osurdu diye insan neden sogurki..ben guluyorum artik yaptigi zaman popsuna saplak atiyorum guluyoruz birlikte ne var bunda..hatta "pig"diye de dalga gecerim..
Ama dedigin gibi sorsan mağara adami ilan etti burdaki osuruksuz kocaya sahip hanimlarin bazilari))
Birgün patlak verecek osura osura,geğire geğire çırçıplak sokaklarda koşacağım galibaAaa kutuyuda ilk kez mi duydunmaşallah bu devirde pek temiz kalmışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?