Ahahahhaa süper yoruma mükemmel tespitgözümden yaş geldi gülmekten resmen Alemsiniz...
Ay
valla gelir şimdi saldirmalar birde yalan söylüyorlar onların kocalarida yapıyordur yazmış biri. Allah ım ya rabbim çok merakliyim beni tanımayan insanlara kocam osurmuyor diye ikna etmeye sankiBir insanda sevgi varsa saygıda vardır ben buna inanırım. Saygılı insan da nerde ne yapacağını bilen insandır. (Yanlışlıkla olabilir ona birşey demiyorum)
Yok ya ne taşı,herkes kendi havasını teneffüs ediyor ne de olsa,bizlik bir şey yokTeşekkürler ama beni taşlarlar birazdan
Saygi ile alalasi nedir acaba?Ay
valla gelir şimdi saldirmalar birde yalan söylüyorlar onların kocalarida yapıyordur yazmış biri. Allah ım ya rabbim çok merakliyim beni tanımayan insanlara kocam osurmuyor diye ikna etmeye sankiBir insanda sevgi varsa saygıda vardır ben buna inanırım. Saygılı insan da nerde ne yapacağını bilen insandır. (Yanlışlıkla olabilir ona birşey demiyorum)
Hayır alkış yapmayın siz alkışlayasanız diye soylemedimŞurada iki dakika eğleneceğiz kesin müdahele gelir. Tamam sizinki osurmasin alkisssss mi diyim napiyim :)))
:))
Bir adam altını ıslatıyormuş,bir doktor önermişler bu konuda,gitmiş.Öneren kişi bir kaç ay sonra karşılaşmış adamla,demiş ki,nasıl,sana iyi geldi mi doktor?
Ah demiş hem de nasıl.
Demek kaçırmıyorsun artık?
Yoo kaçırıyorum,ama bunun gurur duyulacak birşey olduğunu öğrendim,artık sorun etmiyorum:))
Fıkra tabii
Hayır alkış yapmayın siz alkışlayasanız diye soylemedimGenelleme olmasin herkesin esi yapmıyor sonuç olarak okuyanlar hepsini okuyor değil mi? Konuyla alakalı cevaptı eğlenme konunuz da çok güzel tam eğlenceli gerçekten.
Ben saygısızlık olarak görüyorum siz görmeyebilirsiniz:) Kimsenin gazını dışkısını pisliğini koklamak zorunda değiliz bunu yapan insanda yanında olan insani takmayan insandır. Bu da saygıyla alakalı olan birşey.Saygi ile alalasi nedir acaba?
Osurmakta gayet insani ve dogal bir eylem degil mi yoksa?Samimiyetin verdigi rahatliktan dolayi bazi erkekler bu konuda daha rahat hepsi bu..
Bunu bu kadar buyutecek saygisizlik olarak gorecek bir durum yok ortada..ona kadar daha neler var benim icin saygi konusunda konusabilecegim..adami osurdu diye saygisiz ilan etmek ona saygisizlik olur bence
Oldu canım samimi değiliz evet 6 senelik birliktelik var ama senin deyimine göre yanımda osurmadigi icin samimi değiliz. Annenin yanında osurmuyor musunuz ? Yok osurmuyorsaniz onunlada samimi değilsiniz o zaman.Tartışmanın manası yok kızlar kimi için normal kimi için iğrenç olabilir ama bu durumun saygı sevgiylede alakası yok ne kadar samimi olduğunuzla alakalı bence biz 12 senedir birlikteyiz eşimle hic bir birimizden iğrenmedik herkes öyle olmayabilir
Sinir olurum ben böyle kendini yüksekte gösteren insanlara olduğu gibi degilde hep bir naziklik hep bi kibarlık
Ay ne banel benim esim hiç yapmaz ayy ne ayip ama eve gidip görmek lazım bu tipleri
Yapio bacım kimse kimsenin ev ortamını bilemez lütfen su kiliklardan çıkın artık ta ozunuze donun
Tamam sizinki edepli es olsun allah gecim dirlik versin. Polemiğe girersem şimdi ceza puanim 3 gun oldu o kadar duramam canim sıkılır.
Bakin burada bazi seyler gulelim diye yazılıyor. Hakikaten sirf birileri gülsün eglensin kafasi dağılsın diye yaziliyor. Sizde (cok kalabaliksiniz ) tam boyle konularda "benimki cok edepli" deyince komik oluyor. Egleniverin sizde. Simdi belki osuruklu haliyle esini seven bi cok kisinin yuvasini yiktiniz yazik günahen ciddi bu kadar konusabildim.
Kokmuyor ki..hadi diyelim ki oyle ben bunu saygisizlik olarak gormuyorum.Takmama ile ilgisini ise hic mi hic anlayamadim.Esim son derece kulturlu bilgili kibar ve saygili bir adamdir.Ben saygısızlık olarak görüyorum siz görmeyebilirsiniz:) Kimsenin gazını dışkısını pisliğini koklamak zorunda değiliz bunu yapan insanda yanında olan insani takmayan insandır. Bu da saygıyla alakalı olan birşey.
Yok ya yıkmamışızdır, duruma psikolojik tepkisizlik geliştirmişlerdir çoktan:)
Kokmuyor ki..hadi diyelim ki oyle ben bunu saygisizlik olarak gormuyorum.Takmama ile ilgisini ise hic mi hic anlayamadim.Esim son derece kulturlu bilgili kibar ve saygili bir adamdir.
Herkese ve ozellikle bana karsi..su an guluyorum esim şunları okusa var ya yil olmus 2018 dert ettikleri olaya bak der..
Osuruyorum yanlış yerden girdinizOldu canım samimi değiliz evet 6 senelik birliktelik var ama senin deyimine göre yanımda osurmadigi icin samimi değiliz. Annenin yanında osurmuyor musunuz ? Yok osurmuyorsaniz onunlada samimi değilsiniz o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?