• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ama eşim..

Yamulmuyorsam Avustralya'da markette falan ulu orta zart zurt osurmak tıpkı hapşurmak gibi gayet doğal karşılanıyor. Uyarsanız falan "Bu benim ihtiyacım, sizi ilgilendirmez" gibi bir tepkiyle karşılanabilirsiniz. Kokmasa bence de sakıncası yok nolcak hapşururken, öksürürken de ses çıkıyor. Hele bazıları sınavda falan bir hapşuruyor yerimden sıçrıyorum, konsantrasyonum falan bozuluyor. Karşılanıyorsa o da ayıp karşılansın yani niye ona doğal diyoruz da osurmaya ayıp diyoruz :KK70:

Valla hiç umrumda değil yazdiklarin inan daha mühim işlerim var bebisimle ilgilenmek gibi uyandı da :-) tanımıyorsunuz beni buraya evet osuruyoruz bizde yazsam ne farketcekti niye yalan söyleyeyim. Herkes siz ve kocanız gibi osurukcu olmak zorunda değil dünya bundan ibaret değil. Neyse sen cevap yazda rahatla hic sinirlenme çünkü benim umrumda değil daha cevap yazmicamm
Kız sorunda bu zaten
Niye yazıyorsun ki yapmıyorum diye
Sen öyle yazarsan böyle cevap alırsın

Ben erkekler rahat diye bilirdim masallah kadinlarda yarisir bu konuda :)))

Ilk dogumumda esim tam karsimdaydi.. yellenme kaka ne varsa gordu :)) ama oyle olcani nerden bilelim. Sonraki dogumlarimda olmadi hic biri mesela..

Normaldede ben oyle gaz cikarma vs yapmam bilerek.. burun karstrmada itici bence : ( gegirmem bile.. ne bilim yapmiyorum yani.. esim bana gore daha rahat.. erkekler genelde daha rahat zaten. Dusta gormekbskmak normal, fantazi bile yapilir:) ama yanimda tuvaletini yapmasini istemem yani

Ya pırtlatma bizde 7 24 yapmiyoruz ama oldugunda da rahatsız olmuyorum :deli: banyo birlikte bile yaparız yani yoksa o da mı olmuyordu :KK70:
Büyük değilde kücük yaparım o diş fırçalarken saç yaparken o_O bide bizim ev çok kücük tek wc banyo hepsi bir arada ister istemez daha samimi oluyoruz:KK45:
He burun karıştımadır :kusmuk: geğirmedir banada çok iğrenç geliyor nedense :kusmuk:
Kendimi bildim bileli hemoroidliyim.
Al işte rahatlasam bunlar başıma gelmeyecek.
O değil de adam da yakında basur olacak bana ayak uydurmaya çalışmaktan :KK70:
Ayy bilmiyorum dün ağdacım "kızım aç kutunu da yapayım" dedi.
"Abla kutum temiz yaptım da geldim,hatta bak bir külot üstüne sonra bu mini şortu giydim" dedim.
Premmmsesim ben elletmem kutumu :p
Kutuyu ilk defa duydum vallahi. Kutu,kutu,kutu ahhahhah. Kaç gündür sayıklıyorum.

Kız sorunda bu zaten
Niye yazıyorsun ki yapmıyorum diye
Sen öyle yazarsan böyle cevap alırsın
Ay kimene ya yapmıyoruz kardeşim kimene siz yapın biz yapmıyoruz bu kadar net herkes istediğini yapar hepimizin kendi hayatı niye bu kadar uzadi

Benimki burayi okuyunca hep ayni seyi soyler. "Su konustuklarinizi erkekler asla konusmaz" der. Bir adamin bir adama "ya senin esin cok sisman "dediğini duymadim diyor. Ama kadinlarda eşler cok rahat sekilde kotulenir övülür abartilir. Gaz kacirmak dunyanin en normal seyi bana gore. Hamilelikte mesela imkani yok tutamadiginiz anlar oluyor. Atesiniz 40 a çıkıyor üsutuyor hasta oluyorsunuz odaya kokudan girilmiyor. Ha gegirme burun karistirmaya gelince 1 kez dahi sofrada gegirdigini duymadim kendisi de nefret eder. Ama biz fislendik bi kere kocalarimiz magara adami su an :)))
Burun karıştırma olayi herkesi rahatsiz eder cunku o istemsiz olan ve hatta yapilmazsa insani rahatsiz eden bir olay degil.Ama diğerini saygisizlik olarak gorenleri anlayamıyorum.Yok sogurmusta bilmem nede..yahu osurdu diye insan neden sogurki..ben guluyorum artik yaptigi zaman popsuna saplak atiyorum guluyoruz birlikte ne var bunda..hatta "pig"diye de dalga gecerim..
Ama dedigin gibi sorsan mağara adami ilan etti burdaki osuruksuz kocaya sahip hanimlarin bazilari;)))

Yalnız ben birbirinin yanında rahat olanları tiksinç olarak görmüyorum. Ne hoş hatta imreniyor da olabilirim :cool:
Ama işte yapamıyorum,utanıyorum tamamen benimle alakalı bir durum.
Ve dahi örtüsüz asla olmazcılardanım :bicak:
Örtümü bu vucutla ben utanmiyorum sen ne utanıyorsun bacım yapma bunu :KK8:

Yamulmuyorsam Avustralya'da markette falan ulu orta zart zurt osurmak tıpkı hapşurmak gibi gayet doğal karşılanıyor. Uyarsanız falan "Bu benim ihtiyacım, sizi ilgilendirmez" gibi bir tepkiyle karşılanabilirsiniz. Kokmasa bence de sakıncası yok nolcak hapşururken, öksürürken de ses çıkıyor. Hele bazıları sınavda falan bir hapşuruyor yerimden sıçrıyorum, konsantrasyonum falan bozuluyor. Karşılanıyorsa o da ayıp karşılansın yani niye ona doğal diyoruz da osurmaya ayıp diyoruz :KK70:
Yamulmuyorsun canim hatta yanilmiyorsun da:-))
Ingilterede de oyle..osurmak hapsurmak kadar dogal..kisaca "pardon me"der gecerler..)

Kendimi bildim bileli hemoroidliyim.
Al işte rahatlasam bunlar başıma gelmeyecek.
O değil de adam da yakında basur olacak bana ayak uydurmaya çalışmaktan :KK70:
Ayy bilmiyorum dün ağdacım "kızım aç kutunu da yapayım" dedi.
"Abla kutum temiz yaptım da geldim,hatta bak bir külot üstüne sonra bu mini şortu giydim" dedim.
Premmmsesim ben elletmem kutumu :p
Kutuyu ilk defa duydum vallahi. Kutu,kutu,kutu ahhahhah. Kaç gündür sayıklıyorum.
Aaa kutuyuda ilk kez mi duydun :27: maşallah bu devirde pek temiz kalmışın :KK19:

Kuzenimi yazayım aklıma geldi.
Tövbe yarabbi, kendisi evdeki imkanlarla vücut geliştirmeye taktığı sıra, bi piknik tüpü bi elinde diğer piknik tüpü diğer elinde her kaldırışta salardı. Ayy... Kuzenlerin ortasında bi de (En büyük kuzenimiz olur kendi), kardeşim dayanamamıştı en sonunda balkondaki çamaşır leğenini alıp gelip totosuna kapamıştı tepki olarak.

Şimdi tabi evli barklı adam... Gelinimiz ne çekiyordur ya :KK70: :KK70:

Aaa kutuyuda ilk kez mi duydun :KK53: maşallah bu devirde pek temiz kalmışın :KK19:

Babannemde kutu derdi oraya. Bigun at arabasi demek aklima gelmemis baya kucugum zaten babanneme dedim ki "Atın kutusuna binmek istiyorum." ( atin arkasindaki tekerlekli araba demek istedim kutu gibi ya )
Bana kizmisti ayip ne diyorsun sen filan diye ama o kutu o kutu degildi anlatamamistim. :KK70:

Babannemde kutu derdi oraya. Bigun at arabasi demek aklima gelmemis baya kucugum zaten babanneme dedim ki "Atın kutusuna binmek istiyorum." ( atin arkasindaki tekerlekli araba demek istedim kutu gibi ya )
Bana kizmisti ayip ne diyorsun sen filan diye ama o kutu o kutu degildi anlatamamistim. :KK70:
Kutu kutu pense sarkisi ona ithafen mi yazildi yoksa o zaman:skandal::KK53:

Tövbe ya rabbim ben şok. Kızlar gerçekten bu yazdıklarınızda ciddimisiniz yoksa şaka mı? :-) 2012 den beri eşimden böyle şeyler yanlislikla bile olmamıştır Allah ım şükürler olsun gerçekten cok sukurler olsun Ya Rabbim :-) Benim canim kocam diye koşup iş yerine gidesim geldi :-) :-)

Ay

Allah ım ya rabbim çok merakliyim beni tanımayan insanlara kocam osurmuyor diye ikna etmeye sanki:-)

Hayır alkış yapmayın siz alkışlayasanız diye soylemedim :-) Genelleme olmasin herkesin esi yapmıyor sonuç olarak okuyanlar hepsini okuyor değil mi? Konuyla alakalı cevaptı :-) eğlenme konunuz da çok güzel tam eğlenceli gerçekten. :-) :-)

Bir başkası yanınızda yapsa saygısız dersiniz eşiniz yapınca çok samimiyiz ondan diyorsunuz :-) Herkesin görüşü kendine. :-) Bende markete gideyim görüşürüz :-)

Neyse sizinle tartışmayacağım daha mühim işlerim var siz osurmaya devam. :-)

Ya sizin yazdıklarınızı okuyunca aklımda geriye kalan yegane şey şu: :-)

Demeden edemedim.

Burun karıştırma olayi herkesi rahatsiz eder cunku o istemsiz olan ve hatta yapilmazsa insani rahatsiz eden bir olay degil.Ama diğerini saygisizlik olarak gorenleri anlayamıyorum.Yok sogurmusta bilmem nede..yahu osurdu diye insan neden sogurki..ben guluyorum artik yaptigi zaman popsuna saplak atiyorum guluyoruz birlikte ne var bunda..hatta "pig"diye de dalga gecerim..
Ama dedigin gibi sorsan mağara adami ilan etti burdaki osuruksuz kocaya sahip hanimlarin bazilari:KK66:))

Bir bayan diyor ki kocamiza " kaslar tutulabiliyormus ve cis egitimi diye birsey varmis" diyecekmisiz. Tam olarak nasil guleyim bilemedim :D

Back
X