Ya ne yalan söyleyim ben burada okudum bazı şeylerin normal geldiğini.
Birbirlerinin yanında tuvalet ihtiyacını gideren,pırtlayan,kapı açık duş alan,burun karıştıran,geğiren vs.
İnan ki uyku halinde belki olmuştur pırtlama. Ben 6 senedir hiç yukarıda saydıklarımı yaşamadım.
Duş kabini tamamen buzludur ama hiç "bi elimi yıkayıp çıkacam" olayı olmadı. Banyo yaptığını da hiç görmedim.
Anam biz evli değiliz galiba
En fazla"ya canım kaslar kontrol edilebiliyormuş aslında,hani çiş eğitimi filan,belki zamanla bırakırsın bile"demişlerdir:)Bence kesin bir kaci sarsıldı.
Gegirme, burun karistirma vs. Kotu ben de gorsem rahatsiz olurum ama kapi acik dus almama olayina cok anlam veremedim ben baskasi da yazmis.
Duşta gorunce ne oluyor ki? Citfler birlikte bile duş alabilir bunda igrenc ne var? Ya da ayip olan ne? Bu kadar da herseyden igrenen sevismeye igrenmiyorsa iyi yine
En fazla"ya canım kaslar kontrol edilebiliyormuş aslında,hani çiş eğitimi filan,belki zamanla bırakırsın bile"demişlerdir:)
Tam kivanc ona suphe yok zaten kendininde farkinda ama tatlitugun osurarak yatan hali uykudan once
Yırtınıyorsun? Sokak ağzıyla konusmaniza gerek yok burası sokak değil. Neyse sizinle tartışmayacağım daha mühim işlerim var siz osurmaya devam.Osuruyorum yanlış yerden girdinizbana göre fazla samimiyetten böyle şeyler bunun neresini anlamadınız acaba sana görede saygısızlik diye yırtınıyorsun bana göre de saygısızlık değil
Pardon premsesYırtınıyorsun? Sokak ağzıyla konusmaniza gerek yok burası sokak değil. Neyse sizinle tartışmayacağım daha mühim işlerim var siz osurmaya devam.
Pardon premsesnicki bile premses
Yalnız ben birbirinin yanında rahat olanları tiksinç olarak görmüyorum. Ne hoş hatta imreniyor da olabilirimGegirme, burun karistirma vs. Kotu ben de gorsem rahatsiz olurum ama kapi acik dus almama olayina cok anlam veremedim ben baskasi da yazmis.
Duşta gorunce ne oluyor ki? Citfler birlikte bile duş alabilir bunda igrenc ne var? Ya da ayip olan ne? Bu kadar da herseyden igrenen sevismeye igrenmiyorsa iyi yine
Simdi yazarlarmis "e zaten sevismiyoruz tiksinc birsey "
Evet hemde bizimkiler gaz çıkarmıyor diye samimi değil misiz bizAdjasbdfhajfvhavfGaz çıkarma polemiğine mi girdiniz Allah aşkına skjadjabdavd
Yalnız ben birbirinin yanında rahat olanları tiksinç olarak görmüyorum. Ne hoş hatta imreniyor da olabilirim
Ama işte yapamıyorum,utanıyorum tamamen benimle alakalı bir durum.
Ve dahi örtüsüz asla olmazcılardanım
Bana öyle geliyor kiEvet tam bir prensesiz osurmayanlar olarak
Evet hemde bizimkiler gaz çıkarmıyor diye samimi değil misiz biz
Valla hiç umrumda değil yazdiklarin inan daha mühim işlerim var bebisimle ilgilenmek gibi uyandı daBana öyle geliyor ki
Şu yorumu yazarken bile zaart zurrt diye yazıyorsundur
Ay niye sen şimdi Yok ben yapmıyorum diye bağrınıyorsun ki
Kime ne ya yap yada yapma
Belliki çok yapanlardansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?