- 14 Mart 2011
- 93
- 0
- 86
- Konu Sahibi tugbasevban
-
Her gecen gun dahada mutsuz oluyorum.icim daraliyo kizim olmasaydi 3yil icinde bosanirdim kesin.hic mutlu degilim. Eski gunlerimi ozluorm hep.evlendikten sonra hc arkadasim kalmadi zaten fazla yoktuda iste.bosa koyuyorum dolmuyo dolu kismi zaten almaz...oyle karmakarisigim
arkadaşlar bilmiyorum içinizde benim gibi olan var mı ama
yaklaşık iki yıllık evliyim. eşimi de -önceden daha da çok- şimdi ise 'çok' seviyorum ancak evlenmeden önce de ondan memnun değildim, bana sözler verdi.. evlendik... sözlerini tutmadı. onunla çok konuştum.. beni anlıyor, hak veriyor, üzülüyor ancak yeterince çaba sarfetmiyor. çok zor zamanlar geçirdim, geçiriyorum.. ancak sabretmeye ve bu durumla başa çıkmaya karar verdim çünkü küçük bir bebeğim var.
benimle aynı durumda olan arkadaşlar! rahat hissetmek için neler yapıyorsunuz?
ben hobilerime yoğunlaşıyorum. siz?
ben de evlenıcem de senn evlendıkten sonra yasadıgın sorun nedr?
ben uzun bı surec sonunda evlenıcem ve asıl bu deneyımı yasamısların tecrubelerını dınlemek ıstıyorum yardımcı olursan sevınırım
Her gecen gun dahada mutsuz oluyorum.icim daraliyo kizim olmasaydi 3yil icinde bosanirdim kesin.hic mutlu degilim. Eski gunlerimi ozluorm hep.evlendikten sonra hc arkadasim kalmadi zaten fazla yoktuda iste.bosa koyuyorum dolmuyo dolu kismi zaten almaz...oyle karmakarisigim
Ben sevgilimden ayrildiktan sonra bunalima girdim.hic bitmeyecek zannediyordum bitmesini kabullenemedim.ama o bitirmisti ve hayatinda baska biri vardi.cok mutsuzdum tanistigim hickimseyi sevmedim ondan sonra.kararsizliklar icinde evlenme karari aldim.esimle 1 yildir arkadastik herseyimi anlairdim o da hep dinlerdi.cok anlayisli kibar biriydi hep.evlenmeden once.mantigimda kalbimde bu evliligi onaylamasada evlendim.nasil anlataymki herseyi kisaca.bi suru hayal kirikligi yasadim.esim hep kirici konustu.zaten evlendikten bir ay sonra cocuk yapmaya karar verdik.bi sekilde ikna oldum.aslinda hemen cocuk istemiordum.daha birbirimizi tanimadan.evet. İki iyi arkadas olmustuk ama sevgili es olamadik.sorun burdan basliyor.tabii ben cok sessiz kaldim yasadigimiz sorunlar karsisinda simdiki gibi tavrimi koysaydim davranislari daha farkli olrdu kesin.biraz karisik yazdim ama nerden nasil basliyacagimi blmiorm
Ben sizi çok iyi anlıyorum. Bazen içimden abartıyor muyum acaba diyorum, ama yok işte, aşk bitti bende. O aşkın bitmemesi için de elimizden geleni yapalım, her an tetikte olalım diye çok da uyardım, hem onu hem kendimi.Ama yılllar yıllar önceki meseleler halen aynı, hiçbir değişiklik yok.Dediğiniz gibi, ben artık irbirini çekmeyen birbiri için emek vermeyen insanlara da kızamıyorum.Emek ne için verilir ki? uYUŞMAYAN KARAKTER YAPILARINI uyuşturmak için emek verilmez, onun adı zorlamadır.
İnsan çocukluğunda ne gördüyse o. Ben de birlikteğimizin ilk aylarında anlamıştım uyuşmayacagımızı, ama sonra törpülenir düşüncesi ve psikolojik bağımlılığımla, genel ruhsal çökkünlüğümle kafamda kaç kez bitirdiğim şeyi en sonunda nikah masasında bitirdim. Bakalım bi bitiş daha yaşanır mı başka bi yerlerde...
aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım.. ben, -o hayatıma girmeden önce- çok gerçekçi bi insandım.. karakterlerin uyması en önemlisi derdim.. hatta görüşmeye başladığımız ilk bir buçuk ayda kesin tahlilimi yapmıştım.. biz uyuşmuyoruz birbirimizi üzmeye kalmadan ayrılalım dedim. o bir şekilde gönlümü aldı çünkü çok seviyordum onu. yıllar önce platonik sevdiğin insan sana yıllar sonra bir mail atıyo... düşünsene o da seni seviyormuş... bir hafta yemeden içmeden kesilmiştim farkına bile varmamıştım... öyle mutluydum.. sadece susadığımı hatırlıyorum... tarifi olmayan bir mutluluktu.. yıllardır içime attığım sevgi, ben bittiğini sanırken halbuki birikip katlanmış gizlice.. o mailden sonra da "hadi hayırlısı.. inşallah uyuşuruz" diyordum kendi kendime... uyuşmadığımızı bildiğim halde, onun verdiği umutlar tuttu beni... zaman geçtikçe daha çok kırıldım.. içim cayır cayır yanıyordu acıdan.. 7 ay her gece hüngür hüngür ağladım.. ve dediğin gibi; çok uyardım onu... sevgimi törpüleme dedim.. ama nafile.. bir olay daha oldu.. ve kalbim buz tuttu sanki... artık eskisi gibi yanmıyordu.. aylarca da buna ağladım... söküp almıştı sevgisini içimden.. çok canımı yakmıştı.... neden eskisi gibi içim yanmıyordu artık??
kendini olduğundan farklı tanıttı.. tutamayacağı sözler verdi hep... neden? beni kırmamak için.. beni sevdiği için... beni kaybetmemek için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?