Evlendigime pismanimm

Berceste060

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
180
121
Esimle 3 ayda arkadas vasitasiyla tanistik yasim gec diye cok da irdelemeden evlendim. Nasil evlendigimi ben de anlamadim yok derken evet dedim. Icine girdim ki bambaşka bi dunya. O kadar kultur farki var ki... ikimizin ailesine de uzagiz. Kayinpeder evime 1 ay kalmaya geldi 3 aylik evliyken. Her yaptigima laf soyledi. Isten geliyorum her gun baska yemek hazırladım. Ben ot yemem. Et pismemis. Bunu sen mi yaptin yok vs. Iyice bunaldim kacmak istiyorum.

Esim kayinpederin biraz duzelmis hali. Ama onun yaninda ayni babasi gibi. Kadin hizmetci gibi goruluyor. Çiğ kofte yogur babama diyo mangal yap babama diyo yazin git babama 1 ay yemek yap diyo. Kayinvalide nisanliyken öldü. Bunlari bizde erkek yapar diyorum ogrenirsin diyor. Konusulmuyor bile. Bu arada 8 aylik evliyim.

Şaka gibi. Aşçı almışlar galiba. Kadına bakış açışarı yemek ve temizlik ihtiyaçlarını gidermek. İnsan karısını 1 ay hizmet etmeye nasıl yollar inanamıyorum insanlara. Hizmeti geç 1 ay az bir süre mi birde babasıyla başbaşa kalmaya. Kayınvalide bile yok tek başına ne yapacaksın adamla? Mangal yap çiğ köfte yoğur. Sinirlerim bozuldu.

Cok konustum. Ceneni kapat cok konusma siparis vereydin istedigin gibi diyor. Cok degisikler erkek istedigini yapar kadin susar mantiginda. Katlanamiyorum. Her gun agliyorum cikis yolu diye. Okullar kapansin aileme gidince geri donmeyecegim. Baska cikar yol bulamadim.

Cok konustum. Ceneni kapat cok konusma siparis vereydin istedigin gibi diyor. Cok degisikler erkek istedigini yapar kadin susar mantiginda. Katlanamiyorum. Her gun agliyorum cikis yolu diye. Okullar kapansin aileme gidince geri donmeyecegim. Baska cikar yol bulamadim.
İnşallah hersey gönlünce olsun çok üzüldüm gerçekten...

Kayinbaba size yerlesmemis ona sasirdim. Allah yardimcin olsun. Neden okullarin kapanmasini bekliyorsun?

Ogretmenim o yuzden okullarin kapanmasini bekliyorum. Babam duysa dakika durdurmaz. Yazin konuyu acacagim. Annemin haberi var o da bebek dogsun sabret diyor. Stresi kaldiramazsin diyor. 4 aylik hamileyim.

Boşanmaktan başka çareniz yok anladığım kadarıyla :KK43: Hakkınızda hayırlısı olsun

Esim de ayni kafadan. Yetisme tarzlari farkli 10 kardesler. Sevgisiz paldir küldür buyumusler. Cokluklariyla ovunuyorlar ama kuru kalabalik. Aile olmanin onemini bilmiyorlar. Ugrasacak hic gücüm yok. Rabbim hayirlisini versin cumlemize

Allah yardımcın olsun bir bebek geliyor hayat insanları nereye sürüklediği belli olmuyor ne yazık ki eğer arkanda duracak bir ailen varsa kesinlikle kurtul insan birken iki olmuyor malesef illaki düzelme olur ama çok büyük değişiklik bekleme o kültürde yetişmiş erkeklerden dualarım seninle

Acaba dedım kendıme.... yorumlarım yanlış mı olacak fakat yazmadan yapamadım.. Bu olaylar mı boşanmaya yol acıyor yoksa baska baska sebepler mı var.. Yok eger bu gıbı olaylarsa boşanma sebebınıze cok şaşırırım..

Eşiniz size değer vermiyor sadece sizi temizlik yapan yemek yapan bir yardımcı olarak görüyor eşinizle konuşun güzelikle bu durum sizi cok kırdını anlatın bence aile terapistine gidin in şha Allah düzelirsiniz eşiniz hatasını anlar kayınpederinizde bir an önce evlendirin ki yanlız kalın

Ne bileyip bana cok agir geldi. Gercekten herkes mi sıkıntılı? Imtihan herhalde. Ben yas tahtaya basmazdim. Olacagi varmis. Abim de evli. Evlenmeden once beni sevmeyin onu sevin. Onunla ilgili kotu simdiden soyleyim hic bir sey duymayacagim dedi. Bastan hicbir sey yokken uyardi. 10 yil oldu hep hizmetkarlari olduk.

X