Evlendiği halde 10 yıl sonra bana yazıyor? Ne yaptı bu ? Helallik istiyor? İşlerim yolunda gitmiyor?

Öyle bişey yapamayacağını gördü tehditler savurdum. Arsız namussuz devam etti. Hiç
mi korku olmaz. Dünyayı başına yıkarım dedim yazarsan. Engelledim engellemeyede devam ediyorum

adam siz konusunca umitlendi ... israr edeyim konusur diye yazip duruyr ...esini taniyorsaniz ekran goruntulerini sahte hesaptan gonderin israra devam ederse

adam siz konusunca umitlendi ... israr edeyim konusur diye yazip duruyr ...esini taniyorsaniz ekran goruntulerini sahte hesaptan gonderin israra devam ederse

Arkadaşından yazdı ben de önce arkadaşı yazdı seninle konuşmak istiyor numaranı verir misin falan asla dedim. Ne diyecek dedim 10 yıl somra merak ettim kendi kendime hakkını helal diyor. Ben de mühim bişey diyorum herhalde. Sonra baktım ben buna helaldir diyorum devam edyor. Demediğimi bırakmadım. Engelledim devam etti.

Arkadaşına yazdım sen nasıl insansın arkadaşım yanlış yapıyor sen ona ortak oluyorsun Allah korkun yok mu senin dedim. Arkadaşının başına iş açılmasını istemiyorsan sahip çık dedim. Elimde mesajlar var dünyası yıkılır.

arkadasim yazmis benim adima diyebilir ...

Helallik felan hikaye,hikaye olmasaydi helal ediyorum dedikten sonra hala sana yazip rahatsiz etmezdi.Artik hic tehdit mesajida atmayin cunku inanmaz.Elli kere tehdit edip yapmayinca bu bi sey yapamaz diyip ugrasmaya devam edebilir.Bence mesajlari silmeyin sikayet edin.

Ben de bu bişey yaptı diyorum. Çünkü 10 yıl az değil. Şaka gibi ya gerçekten şaka gibi.

Ben de bu bişey yaptı diyorum. Çünkü 10 yıl az değil. Şaka gibi ya gerçekten şaka gibi.
Ben buyu felan yaptigini da sanmiyorum senin hala evlenmedigini gorunce biraz gonul eglendirmek istiyor.Gercekten buyu yapip cok pisman olsa olayi duzgunce anlatir ve oyle helalik ister.Sen sakin kendine buyu isini inandirip olumsuzluklari ustune cekme.Benimde eski evliligim ve diger sevgilimden yana hic yuzum gulmedi.Hala karsima cikanlardan duzgun biri cikmadi.Arada eski esim buyu mu yaptirdi acaba diye dusunuyorum cunku hocaya gittim felan dedi barismak icin ayrilinca da hincindan yaptirmis olabilir diyorum ama sonra yanlis dusundugumu dusunuyorum.Eger supheleniyorsan bakara suresini yavas yavas ozumseyerek okumak lazimmis ve aksam yatmadan once sabah kalkinca nas felak ve ihlas suresini okuyup eline ufleyip vucuduna surmek lazimmis simdi baktim.En iyisi bende yapayim bir hafta on guner ahatlarmissin

Teşekkür ederim. Böyle ısrarla söyleyimce 10 yıl da olmuş benimle gönğl eğelendiremeyeceğini ve evli bir adamla asla görüşmeyeceğimi en iyi o biliyor. Çünkü biz iki yıla yakın çıktık. Ona şunu söyledim bak dedim ben seninle elele tutuşmam benden böyle bişey isteme kardeşine yapılmasını istemedğini banada yapma dem. Bunları peşin kabul etti. Ben bir hatada silerim dedim. Ödü kopuyordu attığı adımı söylüyordu. Ve bana asla elini tutayım diyemedi korkudan. Ve iki yılın sonunda bir kere kolkola yürüdük hepsi bu yine eli elime yine değmedi. Bu kadar serttim bu konuda. Arkadaşlarım bana abartıyosun diyordu. Ama onlarıda gördük onlar başka şeyleri abarttı erkekler ne gözle bakıyordu. Sonuçta lisedeyiz daha. O yüzden acaba başka birşey için mi yanımda diye hiç düşünmedim.

Yani o gözlede göremez beni. Aradan yıllar da geçmiş. O da öyle deyince ister istemez şüpheye düştüm. Olmuyor yani bir türlü çok ilginç etrafımdakiler inanmıyor sevgilim olmadığına körler mi diyor. Kör değiller ama hep yarı yolda kalıyor. Olacak giib oluyor olmuyor

Bu adam neyin hellaliğini istiyor diye değil de eşi hamile , hormonlar beynin kontrolünü ele geçirmiş ve sırf tekrar muhabbeti canlandırmak hatta ileriye götürmek için bahane uydurmuş olmalı diye düşünün...
Evli olsanız ve burdaki bazı konulara hakim olsanız bu hemen aklınıza gelirdi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…