- 4 Temmuz 2017
- 167
- 53
- 18
- Konu Sahibi Pskpsikolog
-
sizle konusup karisini aldatacak baska bir derdi yok
Öyle bişey yapamayacağını gördü tehditler savurdum. Arsız namussuz devam etti. Hiç
mi korku olmaz. Dünyayı başına yıkarım dedim yazarsan. Engelledim engellemeyede devam ediyorum
Yani yapabilecek biri mi?
O değilde adamda ki paranoya sana sıçradı iyi mi?O işlere hiç aklım ermiyor benim...Valla bu manyaklıkta biri 10 yıl sonra yazıyorsa o potansiyel vardır. Hiç ilişkiden yana gülmüyor yüzüm hiç ama hiç
adam siz konusunca umitlendi ... israr edeyim konusur diye yazip duruyr ...esini taniyorsaniz ekran goruntulerini sahte hesaptan gonderin israra devam ederse
Arkadaşından yazdı ben de önce arkadaşı yazdı seninle konuşmak istiyor numaranı verir misin falan asla dedim. Ne diyecek dedim 10 yıl somra merak ettim kendi kendime hakkını helal diyor. Ben de mühim bişey diyorum herhalde. Sonra baktım ben buna helaldir diyorum devam edyor. Demediğimi bırakmadım. Engelledim devam etti.
Arkadaşına yazdım sen nasıl insansın arkadaşım yanlış yapıyor sen ona ortak oluyorsun Allah korkun yok mu senin dedim. Arkadaşının başına iş açılmasını istemiyorsan sahip çık dedim. Elimde mesajlar var dünyası yıkılır.
O değilde adamda ki paranoya sana sıçradı iyi mi?O işlere hiç aklım ermiyor benim...
arkadasim yazmis benim adima diyebilir ...
Başka hesaplardan da yazdı arkadaşım diyemez. Hepsi mi arkadaşı
Helallik felan hikaye,hikaye olmasaydi helal ediyorum dedikten sonra hala sana yazip rahatsiz etmezdi.Artik hic tehdit mesajida atmayin cunku inanmaz.Elli kere tehdit edip yapmayinca bu bi sey yapamaz diyip ugrasmaya devam edebilir.Bence mesajlari silmeyin sikayet edin.
kimler ne yalanlar soyliyor bilseniz
Ben buyu felan yaptigini da sanmiyorum senin hala evlenmedigini gorunce biraz gonul eglendirmek istiyor.Gercekten buyu yapip cok pisman olsa olayi duzgunce anlatir ve oyle helalik ister.Sen sakin kendine buyu isini inandirip olumsuzluklari ustune cekme.Benimde eski evliligim ve diger sevgilimden yana hic yuzum gulmedi.Hala karsima cikanlardan duzgun biri cikmadi.Arada eski esim buyu mu yaptirdi acaba diye dusunuyorum cunku hocaya gittim felan dedi barismak icin ayrilinca da hincindan yaptirmis olabilir diyorum ama sonra yanlis dusundugumu dusunuyorum.Eger supheleniyorsan bakara suresini yavas yavas ozumseyerek okumak lazimmis ve aksam yatmadan once sabah kalkinca nas felak ve ihlas suresini okuyup eline ufleyip vucuduna surmek lazimmis simdi baktim.En iyisi bende yapayim bir hafta on guner ahatlarmissinBen de bu bişey yaptı diyorum. Çünkü 10 yıl az değil. Şaka gibi ya gerçekten şaka gibi.
Bana ne yapmış olabilir ki bu. Son zamanlarda aklıma geldi büyü mü yaptı işlerim rast gitmesin diye. Gitmiyor hiç bir ilişkimde.
Ben buyu felan yaptigini da sanmiyorum senin hala evlenmedigini gorunce biraz gonul eglendirmek istiyor.Gercekten buyu yapip cok pisman olsa olayi duzgunce anlatir ve oyle helalik ister.Sen sakin kendine buyu isini inandirip olumsuzluklari ustune cekme.Benimde eski evliligim ve diger sevgilimden yana hic yuzum gulmedi.Hala karsima cikanlardan duzgun biri cikmadi.Arada eski esim buyu mu yaptirdi acaba diye dusunuyorum cunku hocaya gittim felan dedi barismak icin ayrilinca da hincindan yaptirmis olabilir diyorum ama sonra yanlis dusundugumu dusunuyorum.Eger supheleniyorsan bakara suresini yavas yavas ozumseyerek okumak lazimmis ve aksam yatmadan once sabah kalkinca nas felak ve ihlas suresini okuyup eline ufleyip vucuduna surmek lazimmis simdi baktim.En iyisi bende yapayim bir hafta on guner ahatlarmissin
Büyülü konu değil. Şüphe yani herhangi birşey de olabilir benim aklıma gelen bu. Ben burda büyücü aramıyorum
Tatlim bunu biz nerden bilelim? Cok merak ediyorsan engellemeden once dinleseydin abarti bi sekilde tepki verecegine...Benim merak ettiğim naptı bu ısrarla helallik istiyor
Lisede çıktığım biri olmuştu (liseyi bitireli 10 yıl oldu)beni aşırı seviyordu 2 yıl çıktık. Annem duydu ayrıl sen daha çocuksun dedi. Ayrıldım benim iki arkadaşımla çıkmış ayrıldıktan sonra. Üniversiteye gittim bana ulaşmaya çalıştı izin vermedim. Geçen aylarda instagramda arkadaşının hesabından yazdı. Senden helallik isteyecek sadece konuş dinle dedi numaramı istedi vermedim. Evlenmiş çocuğu olacak haysiyetsiz yazıyor bana bir de. Bak dedim helal ediyorum gitsin başımdan neyin peşinde haksa helal ediyorum ne istiyor bu. Eşine kurban ol dedim beyinsiz herif kadın hamile git elini ayağını öp. Eşini arayacağım anneni babanı arayacağım polise gideceğim abime nişanlıma söyleyeceğim dedim. Halbuki kimse yok hayatımda tehdit için söyledim. Baktım dinlemiyor engelledim. Başka hesaplardan yazdı dinlemiyor hakkını helal diyor. Başından geçenleri yazıyor. Yeni açılmış hesaplardan ekliyor engelliyorum direkt. 10 yıl sonra neyin kafası bu neyin helalliği.
Bu adam ne yaptıda benden hellalik istiyor. Arkadaşımla çıkmışsa çıkmış evlenmişsin af dileyip ne yapacaksın.
Bana ne yapmış olabilir ki bu. Son zamanlarda aklıma geldi büyü mü yaptı işlerim rast gitmesin diye. Gitmiyor hiç bir ilişkimde.
Karısı hamileyken kendine takılacak birini arıypr derdi helallik değilBenim merak ettiğim naptı bu ısrarla helallik istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?