- Konu Sahibi Pskpsikolog
Bence
Bence öyle düşünüo negatif şeyleri çekme üzerine. Ve yazdıklarına cevapda verme tepkisiz kal. Brn daha çok eşine üzüleğm şuanda.
Lisede çıktığım biri olmuştu (liseyi bitireli 10 yıl oldu)beni aşırı seviyordu 2 yıl çıktık. Annem duydu ayrıl sen daha çocuksun dedi. Ayrıldım benim iki arkadaşımla çıkmış ayrıldıktan sonra. Üniversiteye gittim bana ulaşmaya çalıştı izin vermedim. Geçen aylarda instagramda arkadaşının hesabından yazdı. Senden helallik isteyecek sadece konuş dinle dedi numaramı istedi vermedim. Evlenmiş çocuğu olacak haysiyetsiz yazıyor bana bir de. Bak dedim helal ediyorum gitsin başımdan neyin peşinde haksa helal ediyorum ne istiyor bu. Eşine kurban ol dedim beyinsiz herif kadın hamile git elini ayağını öp. Eşini arayacağım anneni babanı arayacağım polise gideceğim abime nişanlıma söyleyeceğim dedim. Halbuki kimse yok hayatımda tehdit için söyledim. Baktım dinlemiyor engelledim. Başka hesaplardan yazdı dinlemiyor hakkını helal diyor. Başından geçenleri yazıyor. Yeni açılmış hesaplardan ekliyor engelliyorum direkt. 10 yıl sonra neyin kafası bu neyin helalliği.
Bu adam ne yaptıda benden hellalik istiyor. Arkadaşımla çıkmışsa çıkmış evlenmişsin af dileyip ne yapacaksın.
Bana ne yapmış olabilir ki bu. Son zamanlarda aklıma geldi büyü mü yaptı işlerim rast gitmesin diye. Gitmiyor hiç bir ilişkimde.
Bence öyle düşünüo negatif şeyleri çekme üzerine. Ve yazdıklarına cevapda verme tepkisiz kal. Brn daha çok eşine üzüleğm şuanda.