Evlendiği halde 10 yıl sonra bana yazıyor? Ne yaptı bu ? Helallik istiyor? İşlerim yolunda gitmiyor?

Pskpsikolog

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
167
53
18
Lisede çıktığım biri olmuştu (liseyi bitireli 10 yıl oldu)beni aşırı seviyordu 2 yıl çıktık. Annem duydu ayrıl sen daha çocuksun dedi. Ayrıldım benim iki arkadaşımla çıkmış ayrıldıktan sonra. Üniversiteye gittim bana ulaşmaya çalıştı izin vermedim. Geçen aylarda instagramda arkadaşının hesabından yazdı. Senden helallik isteyecek sadece konuş dinle dedi numaramı istedi vermedim. Evlenmiş çocuğu olacak haysiyetsiz yazıyor bana bir de. Bak dedim helal ediyorum gitsin başımdan neyin peşinde haksa helal ediyorum ne istiyor bu. Eşine kurban ol dedim beyinsiz herif kadın hamile git elini ayağını öp. Eşini arayacağım anneni babanı arayacağım polise gideceğim abime nişanlıma söyleyeceğim dedim. Halbuki kimse yok hayatımda tehdit için söyledim. Baktım dinlemiyor engelledim. Başka hesaplardan yazdı dinlemiyor hakkını helal diyor. Başından geçenleri yazıyor. Yeni açılmış hesaplardan ekliyor engelliyorum direkt. 10 yıl sonra neyin kafası bu neyin helalliği.

Bu adam ne yaptıda benden hellalik istiyor. Arkadaşımla çıkmışsa çıkmış evlenmişsin af dileyip ne yapacaksın.

Bana ne yapmış olabilir ki bu. Son zamanlarda aklıma geldi büyü mü yaptı işlerim rast gitmesin diye. Gitmiyor hiç bir ilişkimde.

Tamamen bahane. Bir şey yaptığından falan değil. Sadece senle muhabbet etmek yaklaşmak istiyor ama bu durumu senin "ya bana karşı vicdan azabı çekiyor ondan boyle " diye düşünmen için yaratıyor. Kısaca ezik gorunmemek için. Hani aslında yazmak istemiyorum ama vicdanimi rahatlatmak için hesabi. Yemeyin.

az daha "eski sevgilim yazdı aklım karıştı, üstelik evli, bende evliyim" tarzı iğrenç ötesi konulardan biri sanmıştımki içeriği okuyunca rahatladım.
öncelikle sizi tebrik ederim.
lütfen tek kelime ile dahi muhatap olmayın.
kendinizi onun hamile eşinin yerine koyun.
ayrıca evli ve eşi hamile olan biri halen ısrarla yazıyorsa o kişi öyle karaktersizdirki inanın aynı yöne bakmaya dahi değmez. ve bu karakterdeki insanların amacı helallik almak gibi kutsal bir amaç olamaz.

Helallik bahane ne yani olecekte icine mi dogmus adamin.sanirim karisindan bikmis senle gecmiste bir iliski kurmus ya ne yapsam ne etsemde kendime bir oynas bulsam diyordur.hemde karisi hamile.evliye gonul verme eve gider unutur bunu unutma.

yazdiklarinizi okudum evlenmis size ulasmaya calisiyor kisimlarini bir tarafa birakiyorum oyle yazmissiniz ki 2 yil ciktim annem ayril dedi ayrildim universitede ulasmaya calisti engelledim boyle bir adamla 2 yil ciktiniz ve ergenlikte kabaran duygularini onunla tatmin ettiniz ve isiniz bitti attiniz sonucuna vardim insaallah birileride sizi bu sekilde kullanip atmaz zira kullanilmak kotu bir seydir ki adamin su anda yaptiklarini bile golgede birakiyor benim icin

Allah korusun. Kurban ol eşine dedim zaten. Eşine söylesem yazık kadın böyle lanet bi eşinin olduğunu görecek kadın hamile. Engelledim devamlı başka hesaptan ekliyor engelliyorum.

karısı hamile erkeklere bi haller oluyor ya öyle birşey olmuşta size sarmış gibi geldi bana. tavrınıza devam edin hiç takmayın onu kafaya. ne hali varsa görsün.

Asla izin vermiyorum. Arkadaşından mesaj atmıştı. 10 yıl ne döeek ya çocukluk ben de ne diyebilir ki diyorum. Engelledim direkt engel yiyor istek atınca. Evli olmasa eşine üzülmesem direkt mahkemeye verirdim. Yazık ya.Çocuğuma senin sevdiğin ismi koyacağım diyor hasta ruhlu psikopat adam dedim. Gül gibi karın var alçak herif dedim.

Sohbeti uzatmaya çalışıyor belli ki,sakın konuşmayın,direk engelleyin bundan sonra her hesabını gerekirse.

Tanımadığım kim varsa istek atınca silmekle kalmıyor engelliyorum. İnsanlar şaşırmış kudurmuş. İnsanı evlilikten soğutuyorlar. Acaba hepsi mi böyle. Nasıl cesaret ya. Sen ne ara nasıl yazıyorsun. Manyak başkasının hesabından ya da yeni hesaplardan ekliypr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…