- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
Yorum yazmak var yazmak var.Nezaketli yazmak çok mu zor.Bayagi da ego kokan yorumlar.Birgun konu acar da görürseniz anlarsınız.Ben en başta teşekkür de ettim gozumu actiniz diye.Sert yorumlara bike bitssy demedim.Ama bukadarı da fazla.Enerjimi aşağı çekiyor bu egolu sert yorumlar diyorum bu ısrar niye yani.Insan laftan anlar.Birakin da benle nasıl konusacaginiza karışayım.Samar ormanı miyim ben burda birini vurunca oburunu çevirip durayım.Ben burda beni teklemeyesiniz diye mi açtım konuyu.O kıvama getirdi bazılarınız.Bir daha söylüyorum.Nezaketli yazacaksanız yazın.Yoksa lütfen yazmayın.Cunku objektifliginden emin olamıyorum artık yazanlardan ego olayına giriyor.Bir de birebirinizde gördükçe coşuyorsunuz haydee izliyorumAdam beni darlama evlenirsek beni delirtirsin modundan her gun msj atma moduna ne zmn geldi?
Hani siz bitirmistiniz sakin sakin bekleyip bitirecektiniz daha guzel oluyordu?
Ben bu adamin bi sizle gorustugune de inanmiyorum. Birden sizden ayrilip - bence yakasindan dusun diye her seyi yapiyor ama anlayan yok- aniden evlenip ask mutluluk sevgi! modunda yasamayada gecebilir
Ama simdi yine kizacaksiniz
Ilk baslarda sizi anliyordum ama artik anlayamiyorum amaciniz sevgi ve mutlulukmu gercekten yoksa ilk sartin fiziki olarak bir erkegin var olmasimi?
Cok garip bir ruh hali icindesiniz
Sevgi istiyor ama sevmeyi bilmiyorsunuz.
Bu adamdan hayir yok ne öldürür ne umdurur ama yarin sizin karsiniza biri ciksa fevriliginiz ile yikabilirsiniz. Burada bile size kendi dogrularina gore -ki bu cok mantikli birsey- yazanlara begenmezseniz ego diyor apir sapir konusma diyorsunuz.
Burada insanlar sizin derdinizle dertlendi ne demek istiyor diye durup dusunmelisiniz
Bu adamdan sonrada hayat var. Hayat bu adam degil. Ve bu adamsiz cok guzel olabilir
Ama once inanmaniz gerekiyor
Sanki 3.sayfa haberiyim.
Adam evet hergun yaziyor.Birsey oldu mu gönlümü almak için daha sık yazıyor.Bir sorun olursa yine ona göre değerlendiririm.Onun öfkesi geçmiştir ben konuşsam konuşur ama onu bekliyorum.