Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buna gore ben seviyorum o halde.Ozaman kötü görmeyin sevgimi. Duygularimi bir anda atamam.Hergin başım omuzlarım agriyor.Suan da agriyor.Kahrolmadim ama iyi değilim böyle..
Kötü görmüyoruz ben sevgi açlığı diyorum buna.Ailede göremeyince dışarda arıyor insan.Kadınız en başta insanız sarılmanın,dokunmanın,sahiplenilmenin ihtiyacını duyuyoruz.Doğal bunlar ama bu adam o adam değil Tulipa.
Aynı böyle kendini kullandıran bir arkadaşım var bazen küsüyorum ona bazen hırpalıyorum yolasım geliyor.Ben kadınların kendini 5 para etmez adamlara kullandırmasını hazmedemiyorum.

Kötü görmüyoruz ben sevgi açlığı diyorum buna.Ailede göremeyince dışarda arıyor insan.Kadınız en başta insanız sarılmanın,dokunmanın,sahiplenilmenin ihtiyacını duyuyoruz.Doğal bunlar ama bu adam o adam değil Tulipa.
Aynı böyle kendini kullandıran bir arkadaşım var bazen küsüyorum ona bazen hırpalıyorum yolasım geliyor.Ben kadınların kendini 5 para etmez adamlara kullandırmasını hazmedemiyorum.
Ben kullandirmayacaktim..Evi alip eve az yardim edip cekilecektim.Bunu da herkes yapiyor yuvasina..Ona zaman tanıdım düşünmesi icin.O aradi sordu ben yazmadım sonra yazdigimi iki gün okumadı..Bunu neden bukadar buyuttu..Gonlunu de aldim..Ya beni hic sevmiyor da olamaz olup bitmese de..Gercekten beni begeniyor fiziksel olarak enazindan..Hanim da bir kadınım..sevgim var.. .
Neden yani..

Ben kullandirmayacaktim..Evi alip eve az yardim edip cekilecektim.Bunu da herkes yapiyor yuvasina..Ona zaman tanıdım düşünmesi icin.O aradi sordu ben yazmadım sonra yazdigimi iki gün okumadı..Bunu neden bukadar buyuttu..Gonlunu de aldim..Ya beni hic sevmiyor da olamaz olup bitmese de..Gercekten beni begeniyor fiziksel olarak enazindan..Hanim da bir kadınım..sevgim var.. .
Neden yani..
Iliskide o kadin gibi davraniyor sen erkek gibi davraniyorsun. Ne bu naz niyaz trip adamdaki.
Ugrasma artik onune bak. Bu adam icin kismetlerini tepme. Olmayacak isi oldurmaya calisiyorsun

Of of ... 61 sayfadir okuyorum ve gercekten siz bu adamdan ancak o ‚bitti‘ diyince kurtulacaksiniz maalesef. Ayri evlerde bu haldeyken, ayni evde daha iyi olabilecegine inanmiyorum.
Bakin burda onca hemcinslerimin yazdigi gibi: adam sizi sevmiyor, sizi umursamiyor, size deger vermiyor!!!
Aksi halde , yani sevseydi, sizin icin en az sizin onun icin yaptiklarinizi yapardi!
Mesaj ne demek ya, tutturmusunuz yaziyordu diye. Seven insan arar, görüsmek ister, evlenmek isteyen yolunu bulurdu.
Kisacasi adam sizi sevse bunca seye takilmazdiniz, yok yazmadi diye.
Ayrica o yazarken , cok rahatim diyordunuz, ama degilsiniz. Aslinda sizde herseyin farkindasiniz, ama yinede devam ediyorsunuz.
Yasiniz gecmis degil, 50 sinde evlenin, ama sizi cani gönülden seven biriyle olsun!!!!

Konuyu gunler once okudum, bir bakayım sonuca dedim ama onca yoruma bir arpa yolu kat edilmemiş. Bırakın yazmayi elinizi kolunuzu bağlasalar kimse tutamaz sizi. Yasayip goreceksiniz inatla. İyiliğiniz için adam kaçıp gitse keşke.

Ayrıca yeni dolandırıcilik yöntemi midir bu diye düsünüyorum. Sevgili yap, ihtiyaçlarını gider. Kredi cektirip araba borcunu ödeteni bile okuduk. Yakinda başlik parasi isteyen erkek okursam şaşırmıcam. Gerci Hindistan'da vardı dimi. 🤔

Emniyetin uyari mesajlarina bir yenisi daha eklendi.
Sevgilinize para vermeyin, onun için bankalara borclanmayın. Seven adam sizden para istemez. diye mesajlar gelebilir telimize artık.

Son durumunuz nedir görüştünüz mü yakında..en son 50 küsür sayfada bırakmıştım sanırım

Of of ... 61 sayfadir okuyorum ve gercekten siz bu adamdan ancak o ‚bitti‘ diyince kurtulacaksiniz maalesef. Ayri evlerde bu haldeyken, ayni evde daha iyi olabilecegine inanmiyorum.
Bakin burda onca hemcinslerimin yazdigi gibi: adam sizi sevmiyor, sizi umursamiyor, size deger vermiyor!!!
Aksi halde , yani sevseydi, sizin icin en az sizin onun icin yaptiklarinizi yapardi!
Mesaj ne demek ya, tutturmusunuz yaziyordu diye. Seven insan arar, görüsmek ister, evlenmek isteyen yolunu bulurdu.
Ayrica o yazarken , cok rahatim diyordunuz, ama degilsiniz. Aslinda sizde herseyin farkindasiniz, ama yinede devam ediyorsunuz.
Yasiniz gecmis degil, 50 sinde evlenin, ama sizi cani gönülden seven biriyle olsun!!!!
Işte o söylediklerin konuştuğum konu ağrına gitmiş oglu yurt disi meselesi.Dusunecegim dedi zaman tanidim.Ama hep yazdi zaten.Adam kendi kendini dolduruyor bunları ona söyleyebilen biri yok hadi bana var siz söylüyorsunuz da.Adam hala onları düşünüyor.Biri de ona söylese belki ozaman gelişirdi düşüncesi.Benden belki adım bekliyor da ben daha fazla adım atmam.Belki o da istiyor evlenmeyi şuan ama benden adım bekliyor.Oyle de nane molla.Ben atmam o adımı.Kendi atacaktı.Herseyi de ben yapamam.Dun mesaj attı gece ne yapiyorsun diye. Ama ben kafamda bitirdim.

Işte o söylediklerin konuştuğum konu ağrına gitmiş oglu yurt disi meselesi.Dusunecegim dedi zaman tanidim.Ama hep yazdi zaten.Adam kendi kendini dolduruyor bunları ona söyleyebilen biri yok hadi bana var siz söylüyorsunuz da.Adam hala onları düşünüyor.Biri de ona söylese belki ozaman gelişirdi düşüncesi.Benden belki adım bekliyor da ben daha fazla adım atmam.Belki o da istiyor evlenmeyi şuan ama benden adım bekliyor.Oyle de nane molla.Ben atmam o adımı.Kendi atacaktı.Herseyi de ben yapamam.Dun mesaj attı gece ne yapiyorsun diye. Ama ben kafamda bitirdim.
Koskoca insan başkasının parasıyla çocuk okutulmayacağını bilmiyor mu

Koskoca insan başkasının parasıyla çocuk okutulmayacağını bilmiyor mu
O cümleye bakıyor
Öyle bir cümleyi nasıl kurmuşum.Zaten öyle yapmayacakmış o.Paranin nasıl adını geçirirmişim kendisi hiç geçirmediği halde.

Öyle degil iste!
Gercekten seven erkek evlenmek icin kadindan adim beklemez!!
Evlenelim der!
Inanin erkek severse yapamayacagi sey yoktur.
Kafanizda bitirdiginizi saniyorsunuz. Iki gün yazmasa yine paniklersiniz.
Hem kafanizda bitirseniz , ayrilalim diyebilirsiniz!
Yok ben böyle bitirmeyi tercih ediyorum.Daha çok icim rahat ediyor.Oyle tecrübe ettim.Oyle daha sağlam bitiriliyor.Fazla acı çekmiyorsun öyle.Seven erkek evlenelim der diyorsunuz o da dedi daha önce.Ama şimdi guya bana kırgın.Belki nasıl geleceğini bilmiyor adım atmayı gururuna geçiremiyor böyle bir tıp işte.Kadinlardan çok çektiği için böyle kararlar almış kendine.Ben çekiyorum şimdi başka kadınların açtığı yaraları.. Sansa bak..Benim de bir sabrım var ben de yaralıyım...

Tulipa hanim, ok sizin bitirme seklinize diyecegim söz yok. Ama sunu tekrarlamam gerek: karsinizdaki adam sizin dogru kisi oldunuza emin olup, sizi kalpten sevseydi, onu bunu bahane edip , tartip bicmeden, yolunu bulur , size güzelce bir evlenme teklifi eder ve evlenirdi!!
Maalesef sizin söyledikleriniz sadece bir erkegin ürettigi bahaneler. Sizde bir umut bir isik görmek istediginizden bunun arkasina saklaniyorsunuz. Sagliksiz, tek tarafli seven iliskilerde böyle olur.Adam size hakettiginiz degeri verseydi, sizde böyle , guru kirildi, benden adim bekliyor‘ demezdiniz. Buna gerek kalmazdi. Ayrica o kadar gururlu olsa sizden bir kurus almazdi. !! Nedense burda gururlu olmuyorlar

O yazıya katılmıyorum banyoyu mecburiyetten yaptırdı.Evlenmek istiyordu eşya bakıyorduk parasını ödeyecekti ben erteledim..Sonra da o konuşmayı yaptım.Oyuzden geri çekti kendini.Defalarca söyledim bunu.Herhalde gözden kaçtı.O yoruma kesinlikle katılmadım.O kadar değil.

Zaten sen burdaki gercekci hiçbir yoruma katılmıyorsun...Bi evlilik kararı zırt pırt vazgecilecek karar olamaz bu yaşlarda...Ben bi laf ettim adam kendini geri cekti diyorsun...Evlenmek istemeyen adam en ufak bahaneye bakar, bunu anlatmaya çalıştım ama katılmıyormuşsun...Bu adam ölsen de bitsen de kulu kölesi para kaynağı olsan da seninle evlenmeyecek...Evlenirse buraya yaz senden özür dileyen ilk kişi ben olurum...ama imkansız

Kendin sağlıkçısın iğne yapılacak die adamı çağırıyorsun. Arada yazıyor seni elde tutma amaçlı sözde düşünüyor...Oyle ne oldugu belli olmayan bi ilişki...42 yaşındasın diye gurursuz olmak zorunda değilsin bu derece...

Nokta...

Son bişi daha diyeyim mi; erkek olsam ben de senle evlenmezdim..Adama sadece bu anlamda hak veriyorum. Karşımda maddiyatçı, sürekli beni boğan, eşya alınacakken vazgeçen, güven vermeyen, sürekli ensemde ama aynı zamanda üstten üstten konuşan bi kadın var...Evlenmem yani...

Ayrıca ben senin 40lı yaşlarda biri olduğunu düşünmüyorum...Ya da suygusal yaşın 20lerde

Son bişi daha diyeyim mi; erkek olsam ben de senle evlenmezdim..Adama sadece bu anlamda hak veriyorum. Karşımda maddiyatçı, sürekli beni boğan, eşya alınacakken vazgeçen, güven vermeyen, sürekli ensemde ama aynı zamanda üstten üstten konuşan bi kadın var...Evlenmem yani...

Ayrıca ben senin 40lı yaşlarda biri olduğunu düşünmüyorum...Ya da suygusal yaşın 20lerde
Şimdi de ben mi suçlu oldum.Hayret birşey.Gercekten bir tuhafsınız.Neyi üstten üstten konuşmuşum.Esya alacakken vazgeçmenin sebebi bana özenli olmamasıydı o gün.Neyim güven vermiyormuş benim.?Ne konuda maddiyatciymisim afedersin.Burda herkes adamı gömdü ben mi maddiyatciymisim.Sacma saçma konuşmayın Allah aşkına.Bu bir ilişki süreci.Sacmalamayin gerçekten.Sen kaç yaşındasın ve evli misin merak ettim

Kendin sağlıkçısın iğne yapılacak die adamı çağırıyorsun. Arada yazıyor seni elde tutma amaçlı sözde düşünüyor...Oyle ne oldugu belli olmayan bi ilişki...42 yaşındasın diye gurursuz olmak zorunda değilsin bu derece...
Kendi ben cagirmadim.O kadar da olsun .Bunda sorun gormuyorum ozamana kadar iliski yasamis insaniz ve henuz ayrilmamisiz.Siz başınıza gelirse öyle yaparsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X