Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır o yazıyordu hep .Son gün o yazdi ben on dk sonra cvp verdim iki gün görmedi.Neden msj okumuyorsun iki gundur diye patladim.Normal değil mi o yazmis bana.

hayır değil. on dk için 2 gün bekletilir mi. mesaj atmasaymis da arasaymis.

bakin arkadaşım cep telefonunu is yerinde unutmus cuma günü. haftasonu bilgisayarindan twetira girip mesaj atti napiyosun nasılsın diye. isteyen her türlü ulaşır. burda arkadaşlar size anlatmaya calisiyo ama siz kalbinizden geceni gerçek yapmaya calisiyosunuz

İflah olmazsınız. Ben hep diyorum kızlarımız biraz akıllı olsun kendilerini kullandırtmasınlar. Burda koskocaman bir kadın var başınıza gelen herşeyi hak ediyorsunuz kusura bakmayın. Bukadar da koca meraklisi olunmaz. Adam sizi takmiyor umursamiyor kiymet vermiyor bunları anlayabiliyormusunuz acaba? Sanmıyorum birdahada bu konuya girip sinirlerimi bozmiycam insallah

Evlenmeden alırsam ayıp olur.
Her mesaja cevap verse evin yolunu sasirirmis.

O size ayıpların şahını yapıyor hala neyin derdindesiniz.

Evet herkes her mesaja hemen cevap vermez. Önemsediği insanlara hemen, önemsemediklerine sonra döner. Size hiç dönmemiş bile. Yemin ediyorum şaka gibisiniz. Yani eski üye olmasanız bizi trollüyor diyeceğim.

Bu adamla bir an önce evlenin artık ne diyim.

Yok ben yapabilirdim.Sevgi bende çok şeyi göze aldırır.Sevmeden kimseyle de yapamam.Ama adam böyle işte.Bugun yazdım niye okumuyorsun diye.Teline virüs girmiş.Dedim on dk sonra cevaplamıştım ben mesajını.O an gördüm ama berat gecesi namaz kılayım dedim dedi.Ertesi gün de telime virüs girdi dedi.Bugun işyerinde format attırmış.Ama ben altında kalmadım.Gorunce cevaplayabilirdin diye .Kavga ettik.Cok üstüne geliyormusum.Her mesaja cevap vermek mi zorundaymis.Her mesaja cevap verse evin yolunu sasirirmis.Cevap vermek bir insanı onemsemektir dedim çıktım ben de.Saydim biraz.Keske içim sogusa.Ben kendimi tamamen çekersem belki adam ozaman düşer bana.
Sizin için şarkı yüklemeyi istedim durumunuza uygun.Ama,beceremedim.Deli deli gönlüm şarkısının sözlerinin bir kısmını yazayım bari.
Ne olur sustur artık.
Arzunu,emelini
Kırdılar gururunu,
Anlamadılar seni.
Dünyanın hali böyle,
Sevmiyorlar seveni.
Kimlere muhtaç ettin.
Sen beni,deli gönlüm.

Yok ben yapabilirdim.Sevgi bende çok şeyi göze aldırır.Sevmeden kimseyle de yapamam.Ama adam böyle işte.Bugun yazdım niye okumuyorsun diye.Teline virüs girmiş.Dedim on dk sonra cevaplamıştım ben mesajını.O an gördüm ama berat gecesi namaz kılayım dedim dedi.Ertesi gün de telime virüs girdi dedi.Bugun işyerinde format attırmış.Ama ben altında kalmadım.Gorunce cevaplayabilirdin diye .Kavga ettik.Cok üstüne geliyormusum.Her mesaja cevap vermek mi zorundaymis.Her mesaja cevap verse evin yolunu sasirirmis.Cevap vermek bir insanı onemsemektir dedim çıktım ben de.Saydim biraz.Keske içim sogusa.Ben kendimi tamamen çekersem belki adam ozaman düşer bana.
Ciddi misiniz? Buna gerçekten inandınız mı siz? :oha:

Hayır o yazıyordu hep .Son gün o yazdi ben on dk sonra cvp verdim iki gün görmedi.Neden msj okumuyorsun iki gundur diye patladim.Normal değil mi o yazmis bana.
Normal değil.Telefonu bozulan adamın numaraları ezberleyemediği için anasının İnstagram hesabından mesaj yazdığını gördü bu gözler.Arada söz,nişan hiç bişey olmamasına rağmen.Ertesi günde özledim deyip yeni bir telefon aldığını.Demokraside çareler tükenmiyor.Erkek ulaşmak isterse ulaşır.Engel tanımaz.

Ben de bitirdim kafamda zaten siz de takmayın.Ben o lafı öyle yapicam diye söylemedim belki tamamen çeksem ozaman duser bana bu adam dedim ama öyle yapacagimi soylemedim.Herhalde ancak öyle olur dedim sadece.Ben de uğraşamayacağım artık.Bana o olayın kinini hala gutmesi. Zaman tanıdım işte hala miymiy.Ben de daha fazla uğraşamayacağım.Ben farklı birşey mi dedim üstüme geliyorsunuz zaten moralim bozuk bir de siz hakaretler edip moralimi bozmayın lütfen okadar da değil.Konuyu size açtım diye hakaret edemezsiniz.Ben sevdiğim adama da sabredemiyorum zaten.Oyle yaptı diye s.ctim sivadim zaten.Numarasini da sildim.Ben duruma gore hareket ediyorum merak etmeyin.Bir ışık gördüğümde yürüdüm gormedigimde kapattım zaten ben herzaman.Bana hakaretler etme iznini vermiyor konuyu buraya açmam.Lutfen sizlerin de ağzının ayarı olsun

Normal değil.Telefonu bozulan adamın numaraları ezberleyemediği için anasının İnstagram hesabından mesaj yazdığını gördü bu gözler.Arada söz,nişan hiç bişey olmamasına rağmen.Ertesi günde özledim deyip yeni bir telefon aldığını.Demokraside çareler tükenmiyor.Erkek ulaşmak isterse ulaşır.Engel tanımaz.
Işte bana o konu yüzünden hala kin guduyor ya iki gün yazdi etti sonra böyle dengesiz bir tavır sergiledi.Aman o suçlu ben niye arıyorum diye düşündü demekki.O yazsin o arayi duzeltsin diye dusundu demekki.Hala o olayın kinini guduyor.Bana adım atacaksa da bu olay yüzünden güya gurur yapıp adım atamıyor.

Bir de demişki senle evlensek hergun cinnet geçirtirsin sen bu anlama kitligiyla.Hani s.ctım sivadim ya.Ustune geliyormuşum ya hani.Anlamiyormusum niye boyle yaptin demisim .

Işte bana o konu yüzünden hala kin guduyor ya iki gün yazdi etti sonra böyle dengesiz bir tavır sergiledi.Aman o suçlu ben niye arıyorum diye düşündü demekki.O yazsin o arayi duzeltsin diye dusundu demekki.Hala o olayın kinini guduyor.Bana adım atacaksa da bu olay yüzünden güya gurur yapıp adım atamıyor.
Yok bebeğim kin gütmüyor sevmiyor bu adam seni.Bak benim çok sevdiğim bir film var A walk to remember orada ki bu söze de bayılırım.
Sevgi her zaman sabırlı ve candandır. Asla kıskanç değildir. Sevgi, asla kendini beğenmiş ya da kibirli değildir. Asla kaba ve bencil değildir. Saldırgan ve kızgın değildir. Sevgi, başka insanların günahlarından zevk almaz fakat hakikati sever. Her zaman bağışlamaya, güvenmeye, ümit etmeye hazır ve başa gelen her şeye tahammül eder.

Lutfen sizlerin de ağzının ayarı olsun
cinnet geçirtirsin sen bu anlama kitligiyla

İnsanlar karşı tarafın iyiliğini isterken biraz ayar kaçabiliyor evet ama kimsenin niyeti hakaret etmek değil. Bizim sözlerimizi hakaret olarak algılıyorsunuz ama en büyük hakareti bu adam ve sağlam bir tekmeyle hayatınızdan çıkarmayarak siz kendinize ediyorsunuz. İnsanlar bu kadar iyi niyetli ve fazla iyimser hallerinize saç baş yoluyor artık :KK70: Emin olun daha fazla zarar görmeyin diye.

Yok bebeğim kin gütmüyor sevmiyor bu adam seni.Bak benim çok sevdiğim bir film var A walk to remember orada ki bu söze de bayılırım.
Sevgi her zaman sabırlı ve candandır. Asla kıskanç değildir. Sevgi, asla kendini beğenmiş ya da kibirli değildir. Asla kaba ve bencil değildir. Saldırgan ve kızgın değildir. Sevgi, başka insanların günahlarından zevk almaz fakat hakikati sever. Her zaman bağışlamaya, güvenmeye, ümit etmeye hazır ve başa gelen her şeye tahammül eder.
Buna gore ben seviyorum o halde.Ozaman kötü görmeyin sevgimi. Duygularimi bir anda atamam.Hergin başım omuzlarım agriyor.Suan da agriyor.Kahrolmadim ama iyi değilim böyle..

İnsanlar karşı tarafın iyiliğini isterken biraz ayar kaçabiliyor evet ama kimsenin niyeti hakaret etmek değil. Bizim sözlerimizi hakaret olarak algılıyorsunuz ama en büyük hakareti bu adam ve sağlam bir tekmeyle hayatınızdan çıkarmayarak siz kendinize ediyorsunuz. İnsanlar bu kadar iyi niyetli ve fazla iyimser hallerinize saç baş yoluyor artık :KK70: Emin olun daha fazla zarar görmeyin diye.
Işte ben onun davranışlarına da gelemiyorum .Ki sevdigim adam.Fevriyim ben de.Bana saygisiz bir davranisi olsa s.cip siviyorum zaten..Burda da buzaman kadar yazılanlara sabrettim, iyi gozlerimi aciyor dedim ama enerjimi aşağı çekiyor artik. Lutfen agizlarinizin ayari olsun.Yine söyleyin gerçeği.

Bence sizinkide sevgi degil.. ancak gelecek korkusu yanlizlik korkusu. Adamda tek isik yok adama baskiniz beni darladi. Lutfen yapmayin brz gevseyin gidip evlat edinseniz koruyucu aile olsaniz sokak hayvanlarina baksaniz daha cok ilgi gorur mutlu olursunuz.
Adam arkasina bakmadan kaciyor kovalamayin artik.

Bence sizinkide sevgi degil.. ancak gelecek korkusu yanlizlik korkusu. Adamda tek isik yok adama baskiniz beni darladi. Lutfen yapmayin brz gevseyin gidip evlat edinseniz koruyucu aile olsaniz sokak hayvanlarina baksaniz daha cok ilgi gorur mutlu olursunuz.
Adam arkasina bakmadan kaciyor kovalamayin artik.
Hayır kaçmıyor.O yazıyordu hergun niye anlatamıyorum okadar da değil yani Allah Allah.Oyle birşey olsa ben bir daha muhatap olmam bile acımdan ölsem de.O düşünecekti ben de zaman tanıdım.Kendi de yazdi zaten ben hiç yazmadım..Allah Allah yaa çarpıtmayın.
Benimki sevgi+ ayni evde iyi olacagimiz umudu+ yalnız canı sıkılmak,hayatın boş gelmesi+çocuk .Bukadar da sorgulamayın oluyor yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X