Ben evlensem de okutmam ki.Onu anladi o.Evi alır çekilirim demeye getirdim.Ev meselesinin sekteye uğramasını istemiyorum dedim.Seni engellemek istemem bildiğin gibi yap dedim ama benim maaşla ev olayına girecem demeye getirdim.Ev taksiti bitince de erken emekli olurum ev almışım daha napayım dedim.Yani çok da ezdirmedim kendimi.Ezdirsem bunu mesele dahi yapmaz adamla aramı bozmazdım.Ayip mi oldu diye düşünmüştüm sadece.Oyuzden seni engellemek istemem dedim.Maas kartını bir çok kişi kocasına veriyor yada havale yapıyor ben yapmam ben mi ezdirmiş oluyorum kendimi.Kk daki çoğunluk böyle de yapıyor konusu açılmıştı okumuştum tek tek yorumları.
İlk defa yorum yazıyorum size. Geçen haftasonu full bu konu konuşuluyordu, bu haftasonu da bu ama sizin fikirlerinizde gram değişiklik olmamış. Yazılan yorumları az da olsa dikkate alarak okumayı deneseniz inanın çok yararınıza olacak.
Bu adam sizi sadece maddi gücünüz için istiyor, üzgünüm ama inanın ki öyle.
Maddiyatınızı istediği gibi kullandırtmayacağınızı söylediğiniz için adam sizi direk gözden çıkardı.
Siz elalemin çocuklarını yurtdışında okutmak istemediğinizi bile çok haklı olmanıza rağmen çekinerek söylerken, sırf adam kendisini çekti diye pişman olup özür dilediniz, adam hala düşünücem sen benim çocuklarıma ana olamazsın dedi. Şaşırmış heralde siz niye onun çocuklarına ana oluyorsunuz onların annesi var zaten, siz ona eş olmalısınız, yapmasını nasıl bilmişse baksın çocuklarına, başkasının sırtından büyütmesin.
Ben erken emekli olucam dedim diyorsunuz, adamın bunu kabul etmediğini yazan sizdiniz yine.
Maaş kartını bir çok kişi kocasına veriyor diye tutturmuşsunuz, benimde karşıma çıktı böyle tipler anında şutladım, maaş kartımı vereceksem hayatta çalışmam, kolay değil ki para kazanmak başkasına yedireyim.
Benim maaşla ev olayına giricem dedim yazmışsınız. Önceki mesajlarınızdan çok iyi hatırlıyorum, adam kendini geri çekti diye evi senin üzerine yaparız, çocuklar mahrum kalmasın demiştiniz, adam buna rağmen kendini naza çekmeye devam etti. Lütfen bin bir zorlukla alacağınız evi adamın çocuklarına yedirmeyin.
Sizi anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum. Adam sizin maddiyatınızı kullanarak çocuklarına daha iyi bir hayat sağlayacak, başka bir isteği yok, bunu göremeyecek kadar kör olmanız imkansız. Adamın borcu var zaten, sizin desteğiniz olmadan nasıl yurtdışında okutacakmış. Siz öyle bir eziyorsunuz ki kendinizi, birisini kabul ettiniz kızı bari gönderme diyorsunuz, adam ona bile benim bileceğim iş diyor, sizin paranızla ama.
Sadece yaşım geçiyor diye mi kendinizi bu derece kullandırmayı göze alıyorsunuz. Benimde yaşım genç değil, bundan çok daha iyi kişiler çıkıyor karşıma ama bunun binde biri kullanılacağımı anlayınca izin vermiyorum. Hayat bu kadar gereksiz insanlara harcayacak kadar ucuz değil.
BU KÖTÜLÜĞÜ KENDİNİZE DAHA FAZLA YAPMAYIN LÜTFEN.
Ve lütfen cevap yazacaksanız ama ile başlayan bir şeyler yazmayın çünkü sadece ama diyorsunuz.