• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlatlıktan reddediyorum.

Bil o zaman. Kendini topla, bir plan yap ve ona göre hareket et.
Gerekirse topla pılı pırtını ayrı eve çık bir süre. Olmazsa alın nikah günü basın nikahı kimsnin haberi olmadan tutun 1+1 küçük bir ev olsun bitsin.
Ama bunu çekme, bunları sana yapmalatına izin verme.
Sonuna kadar katılıyorum..

Allahallah nasıl insan bunlar ?İnsan evladına böyle yapar mı? Huyu bu yaramaz insanlar diyecem ablaya öyle

değiller?Evlen çabuk tarafından? Evliyken okursun.Evlenmek için beklediğiniz ne?

Nişanlın aklı başında birine benziyor doğrusunu yapmış.

Nişanlın adam gibi adammış helal olsun, başkası olsa 1 lafınla alırdı ,ama o yine seni düşünmüş sen bizde kalırsın ben başka yere giderim derken bile.Geçiyor be güzelim geçiyor, inan bana.Baba evinde görmediğin değeri,koca evinde görüyorsun.Kaç sene dayanmışsın anlattıklarına göre.Evlenene kadar dayan.Unutma Allah her zaman mazlumun yanındadır..

Nisanlin gelip aldığında yanlis anlaşılcaksa, kendin arkadaşına gidebilirsin.Ve ayrı ev tutunca kimse sana kaçmış muamelesi yapmaz çevrede.

Bilmiyorum gercekten artik sağlıklı bir ruh haline sahip degilim. sadece uyumak uyandigimda güzel bir rüyaya uyanmak istiyorum.

Mesajıma ek yapmıştım :KK23:
Bir de nişanlını her şeye karıştırma . Yarın onunda ne yapacağı bir kavgada ne söz edeceği belli olmaz . İnsanoğlu çiğ süt emmiş sonuçta. Şu kısmı da dikkate al ve Bu gün ne kadar sinirli olursan ol aile bu atsan atılmıyor satsan satılmıyor . Ama

Babaymış anneymiş hiç takma .
Ben yerinde olsam ayrı eve çıkarım .
Hatta gelin alma törenini bile o çıktığım ayrı evde yapar o kadar silerim ailemi .
Yani senin durumun hayat standartların bende olsa .
Bu gün ablanı düşünüyorum diyen birini sen neden düşünesin ki ?
Bir de sana zaten git deyip reddetmiş seni .
Yarın ilk iş kendine kalacak bir yer bul .
Ailene hadlerini bildir . Senin küçük olman onlara bu hakkı vermez . :duduk:
Nişan törenini halletmişsiniz zaten bir nikah kalmış . Onun içinde planlarını bozma sadece ailenin olduğu kısmı ekarte et yeter .

Sen ekonomik özgürlüğü elinde olan bir kadınken bunlara dur demezsen , had bildirmez karşılarında durmazsan yarın Allah korusun başına bir şey gelse çalışamasan vs iyice tepene çıkarlar .

Onceki konularini hatirlamiyorum, kac yasindasin?
Ekonomik gucun varsa hiç vakit kaybetmeden esyali bir ev tut ve ayril o evden. Neden kacmis olasin ki vedalasir cikarsin. Cok umurlarindaysa daha duzgun davransinlar.

Su an calismiyorum. eylulden beri yani..
Is basvurusu yaptım bir yerden haber bekliyorum. 24 yasindayim.

Bulunduğunuz duruma çok üzüldüm.
Maddi imkanınız var sanırım çalışıyorsunuz.
Tutun bir ev çıkın gidin o evden lütfen
Ailenizede allah akıl fikir versin.

Eski konuna biraz goz attim. Yengenin psikolojisi bozukmus. Sonra zaten kendi itiraf etmis ben yaptim diye. Boyle psikolojisi bozuk insanlar her turlu seyi yapabilir.
Ailenle aranda ucurum acmis demek. Ailende kusuruma bakma ama biraz cahil insanlar sanirim baya etkilenmisler. O yuzden takma hic onlarin dediklerine yine basina birsey gelse kiyamazlar. Er yada gec neyin olup bittiginin farkina varirlar jnsallah. Sen kendi mutluluguna hayatina bak. Ailene bilenme. Kendine acima onu bunu yasadim diyerek. Ayri ev tut en iyisi.

Eski konuna biraz goz attim. Yengenin psikolojisi bozukmus. Sonra zaten kendi itiraf etmis ben yaptim diye. Boyle psikolojisi bozuk insanlar her turlu seyi yapabilir.
Ailenle aranda ucurum acmis demek. Ailende kusuruma bakma ama biraz cahil insanlar sanirim baya etkilenmisler. O yuzden takma hic onlarin dediklerine yine basina birsey gelse kiyamazlar. Er yada gec neyin olup bittiginin farkina varirlar jnsallah. Sen kendi mutluluguna hayatina bak. Ailene bilenme. Kendine acima onu bunu yasadim diyerek. Ayri ev tut en iyisi.

Cahil insanlar degiller biliyor musun dışarıdan görsen...
Ici beni yakar tek beni

Sen adam gibi çıksan da o evden cok mu umursayack senin ailen. Ya kac git su evden. Git arkadasinla yasa. Nisanlinla evlen studya daire tutarsn huzurla yasarsn nedir bu ya.

Pısıp oturacak mısın hala, sevmiyorlar seni istemiyorlar saygi duymuyorlar umurlarnda bile degilsin. Kalk git o evden. Nerde ne yapiyorsan yap ama orada durma.

Ya kacsan da kacmasan da kimse seni umursamycak zaten. Hala bunlari yutup oturacak misin sen? Nisanlına da yazıklar olsun cekip cikarmak yerine oyur sabret diyor

Cok uzuldum okuyunca . Kaç 'ma ama... bunun altinda ezilme...
Biraz daha sabret is bulana kadar ...

Allah yardımcın olsun.
Nişanlın doğru olanı söylemiş, en azından fevri davranmanı engellemiş.
Ama sırf kaçmış olmamak için bu eziyete ne kadar dayanabilirsin ?
Eski konularını bilmiyorum, ama bu bile yetti nasıl bir durum içinde olduğunu anlamama.
Söz konusu aile sorunu olunca, insan kendini daha bir çaresiz hissediyor, bilirim.

Back