Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuna kadar katılıyorum..Bil o zaman. Kendini topla, bir plan yap ve ona göre hareket et.
Gerekirse topla pılı pırtını ayrı eve çık bir süre. Olmazsa alın nikah günü basın nikahı kimsnin haberi olmadan tutun 1+1 küçük bir ev olsun bitsin.
Ama bunu çekme, bunları sana yapmalatına izin verme.
Ablam bir yila kadar hep yanimdaydi yani öyle sayilirdi. Sonra evlilik takintisi benim nisanlanmam derken koptu benden.Abla neden ses çıkarmiyor bu duruma. O da mı sevmio seni. Evlatlık olabilir misin
Bilmiyorum gercekten artik sağlıklı bir ruh haline sahip degilim. sadece uyumak uyandigimda güzel bir rüyaya uyanmak istiyorum.
Onceki konularini hatirlamiyorum, kac yasindasin?
Ekonomik gucun varsa hiç vakit kaybetmeden esyali bir ev tut ve ayril o evden. Neden kacmis olasin ki vedalasir cikarsin. Cok umurlarindaysa daha duzgun davransinlar.
Bulunduğunuz duruma çok üzüldüm.
Maddi imkanınız var sanırım çalışıyorsunuz.
Tutun bir ev çıkın gidin o evden lütfen
Ailenizede allah akıl fikir versin.
Su an calismiyorum. eylulden beri yani..
Is basvurusu yaptım bir yerden haber bekliyorum. 24 yasindayim.
bir yere bağlı kalma şu an önceliğin iş bulmak olsun işe girer girmez de evden ayrılmak.
Eski konuna biraz goz attim. Yengenin psikolojisi bozukmus. Sonra zaten kendi itiraf etmis ben yaptim diye. Boyle psikolojisi bozuk insanlar her turlu seyi yapabilir.
Ailenle aranda ucurum acmis demek. Ailende kusuruma bakma ama biraz cahil insanlar sanirim baya etkilenmisler. O yuzden takma hic onlarin dediklerine yine basina birsey gelse kiyamazlar. Er yada gec neyin olup bittiginin farkina varirlar jnsallah. Sen kendi mutluluguna hayatina bak. Ailene bilenme. Kendine acima onu bunu yasadim diyerek. Ayri ev tut en iyisi.