- 2 Temmuz 2023
- 8.438
- 23.260
-
- Konu Sahibi mickeymouse1
Kan uyuşmazlığı varmı anneyle babanın? Benim eşimle kan uyumuslagimiz var. Çocuklarımın bazısı pozitif bazısı negatifBu konuyu okuyunca, ailemdeki herkesin kanı Rh+ iken bir tek benim Rh- olduğu aklıma takıldı. Anne de baba da Rh+ olmasına rağmen çocuk Rh- olabilir mi
İyi de ortaokulda sıra arkadaşımın teyzesi vardı kendinden 2 yaş küçüktü.Muhtemelen ekonomik özgürlüğünüz var diye düşünüyorum, bu herkes için geçerli olmayabilir ama ben de böyle düşünüyorum yani ben de bakmazdım ve direkt boşanırdım. Yani bu olay çok eski bir zaman diliminde gerçekleşti ve benim babam genç iken kadına değer veren biri değildi. Şimdi değişti tabii.
İşte yok ikiside pozitif ben negatif. Ama olabiliyormuş öyle dedilerKan uyuşmazlığı varmı anneyle babanın? Benim eşimle kan uyumuslagimiz var. Çocuklarımın bazısı pozitif bazısı negatif
İstihare olmasınİstişareye yatdna testi dışında net bir opsiyon olamaz.
Olay pozitif negatif kısmı değil, A mı B mi? mesela ikisi de B ise siz A olamazsınız gibi o yüzden tam yazın kan gruplarını.İşte yok ikiside pozitif ben negatif. Ama olabiliyormuş öyle dediler
Sevin tabi kimse sevmeyin demiyor ama size açıklama yapmak zorunda. Sağa sola sperm salıp çocuk mu toplamış açıklasın. Bilmeye hakkınız var ve bu hakkınızı elinizden alıyor. Kusura bakmayın benim babam olsaydı ya söylersin ya da çeker gidersin hayatımdan derdim. Kadına değer vermediğini hatta sizi dövdüğünü de yazmışsınız. Yere batsın babalığı. Eğer anneniz üveyse asıl onu sevin, size bakmış büyütmüş. Benim değil bana ne dememiş, kendi çocuğundan ayırmamış.Ama babam kesin benim babam bundan eminim. His olarak da babama babalık hissederim ve çok severim.
Kütük bilgilerinden çıkmaz sanırım çünkü evlatlık olduğunuz gizli olduğu için prosedürde de gizli olduğu için kimin üzerine kayıtlı ise ebeveynlik onların çıkar sanırım merak ettim bak şimdi hangisi çıkar acabaBunu yapabilirler mi merak ettiğim tek şey bu babam öz muhtemelen ama sonradan annem kendi üstüne aldıysa e devlet soy ağacından çıkar mıydı? Öyleyse benim kuzenim istanbulda hukuk okuyordu anlamaz mıydı? 23 yaşında öğrendi
Kuzeninizin öz annesi ölmüş peki babası?Bunu yapabilirler mi merak ettiğim tek şey bu babam öz muhtemelen ama sonradan annem kendi üstüne aldıysa e devlet soy ağacından çıkar mıydı? Öyleyse benim kuzenim istanbulda hukuk okuyordu anlamaz mıydı? 23 yaşında öğrendi
Biyolojiniz zayıfmış o zamanOlmamalı bize öğretilen biyoloji bilgisi ile ama belki istisnai durumlar vardır.
Maddi durum sizce kalpte görünmeyen yaralarına şifa olur mu? Kimse bilmez ki o çocuk içinde ne yaşıyor diye en basitinden benim kafamdan geçirdiğim yahu 4 tane çocuk eve sığmış da bi ben sığamamışım derim.Kan grubunuz ele verebilir aslında ama kuzenim A negatif 4 kere test yapıldı A pozitif iki kişiden nasıl oldu bu diye. Olabiliyormuş bazen. Ama kuzenim kardeşiyle de birebir aynı yani bi uveylik yok.
Annemin kuzeni eltisinin çocuğunu almış zamanında. Cocugu olmuyor diye 5. Cocugunu vermis kadin. Biz bilirdik uvey olduğunu. Söylediler 13 yaşında falandı. İki aile ile de görüşüyor. Çok problem cikartmadi çünkü alan taraf çok daha zengin. Hatta uçurum var maddi olarak.
Bence annenizden örnek alıp gidin hastaneye
Halam da sen babana benziyorsun demişti ben de anneme benzemiyor muyum demiştim hangi annen demişti meselayani arkadaşlarım da benzetmez pek anneme
Bu işte bir bit yeniği var gibi umarım yanılgıdır ama ben de sizin çocukluk travmalarım var geçmişi çok hatırlayamıyorum diye yazdığınızda bu mesajlarla birleşince şüphelendim.Yani şöyle hatta o kadın bir kere babamı aramıştı ve annemle babam o gün çok şiddetli kavga etti annem kendi doğurduğuna emin olduğum kardeşimin adını söyledi onu alıp gidicem dedi. Babam da benim adımı söyleyerek onun için aramıştı falan dedi hatta bende şaşırdım güldüm. Garip yani. Öz isem de garip bir durum.
Siz şakayla karışık falan demeyin kuzenim bana bunları söyledi niye söyledi bu işin aslı astarını öğrenmeden bana rahat yok deyin bakalım tavırlar değişecek mi?Ben en iyisi anneme gidip şakayla karışık kuzenimin de annesi öz değildi nasıl öğrendi acaba falan diyeyim, her çocuk bunu bilmeli aslında falan diyeyim, belki annem o sekilde konusur hem de kalbini kırmamıs olurum bende
Hayır şöyle desin ikinize de Dna testi verdim sonuçları bekliyorum.Babaniza dna testi yaptirdim annem oz cikmadi diyip zarf atin bakalim ne diyecek
Neden evlatlık almazsınız yasak ilişkiden değil de normal bir evlatlığı neden almazsınız hep kafamı kurcalamıştır bu neden koruyucu ailelikte bile toplulumuz geri duruyor.İki cocuk annesi olarak yazıyorum.
Öz be öz çocuklarım olacak hayatta ne evlatlık alırım ne de eşimin yasak ilişkisinden olan çocuğa bakarım.
Sadece bir hassas noktam olabilir çok yakın arkadaşım olur vefat eder çocuğuna bakacak kimse olmaz ise alır bakarım.