- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.917
-
- Konu Sahibi mickeymouse1
Rus dememiş ki Slav demişSen Ruslara benziyor musun konu sahibes
Herkes benzetiyor özellikle çocukken herkes o kadının çocuğuna beni benzetiyordu, hatta bi keresinde o kızla otururken bana biz kardeş gibiyiz tarzı bir şey demişti ben de gülmüştüm ben de seni cok seviyorum demistim hayal meyal bunu hatırlıyorum ama aile içi çocukluk travmalarım olduğu için çocukluğum bulanıktır yani, pek hatırlamamSen Ruslara benziyor musun konu sahibesi, benziyorsan muhtemelen doğrudur. Babanın karısı da acaip, bariz aldatan adamın çocuğunu evine kabul etmiş apacaip bir durumBence gerçek olabilir, gerçekse ne yapacaksın? O kadının seni anne olarak bağrına basması olası mı?
kim bu o kadın nereden tanıyorsun ve neden öz annenin o olduğunu düşünüyorsun canımo kadının
Olmamalı bize öğretilen biyoloji bilgisi ile ama belki istisnai durumlar vardır.Bu konuyu okuyunca, ailemdeki herkesin kanı Rh+ iken bir tek benim Rh- olduğu aklıma takıldı. Anne de baba da Rh+ olmasına rağmen çocuk Rh- olabilir mi
%25 ihtimal ile negatif olur rh- olur yaniOlmamalı bize öğretilen biyoloji bilgisi ile ama belki istisnai durumlar vardır.
Sanirim maddi olarak beklentide olmadigini kast etmek icin belirtmis sigortali iste oldugunuBenim de aklıma bu geldi.
Aynı şekilde bir olay bizim uzak akrabamızın başına gelmişti, büyükler konuşurken çocuk duyuyor ve kuzenine gidip sen öz çocukları değilsin diyor.
Açıkça sormanızın bir mahsuru yok bence yaşınız da büyük anladığım kadarıyla.
Sigortalı iş ne alaka onu anlamadım sadece .
Söylediğim şekilde Alabileceğinizi iddia ediyorumBu şekilde çıkmıyormuş sanırım üst mesajı okuyun isterseniz. Ben de bu şekilde çıkmadığını düşünüyorum çünkü istanbulda hukuk okuyan kuzenim 23 yasında öğrendi, hissetmiştim falan dedi ama ben de çok küçük yaştan beri öyle hissediyorum ona bakarsınız yani bence hisle alakalı bir durum mu bilemedim. Ama babam kesin benim babam bundan eminim. His olarak da babama babalık hissederim ve çok severim. Halam da sen babana benziyorsun demişti ben de anneme benzemiyor muyum demiştim hangi annen demişti meselayani arkadaşlarım da benzetmez pek anneme
Asla asla ve asla beklentim yok amacım dalga geçmekti aslında hani boş vaktim de yok aslında ama aklıma takılıyor nasıl çözebilirim diye düşündüğümü söylemekti amacım. Asla kimseden maddi manevi hiçbir beklentim yok.Sanirim maddi olarak beklentide olmadigini kast etmek icin belirtmis sigortali iste oldugunu
E devletten tabi ki anneniz bildiğiniz kişi olacak, sonuçta sizi nüfuslarına geçirmişler. Kan gruplarından başlayın mesela.Küçükken kuzenim şakayla karışık (öyle tahmin ediyorum) senin annen öz değil demişti ve bana bi kadının adını soylemişti bizim aile dostumuz gibi o kadın da ama türk değil.
Sonrasında ben o kuzenimin de öz olmadığını öğrendim. Bizim akrabalarda ve ailelerde bu gizlenir çocuktan ve saklı kalır. Normalde bunun üzerine pek düşünmem ama bu aralar sigortalı bir işim olmasına rağmenbu konu kafamı kurcalıyor çünkü arkadaşlarım da annene hiç benzemiyorsun diyorlar (dış görünüş olarak) ve vucut tipim yüz hatlarım. Onun dışında ben doğmadan önce annemlerin 1 çocuğu vefat etmiş sonrasında iğne vs yapılmasına rağmen (aşılama sanırım) 4 yıl çocukları olmamış.
Anneme gidip ben öz müyüm diye sormak istemiyorum ama e devletten baktım soyağacında annem olarak bildiğim kişinin kütük bilgileri var. Kuzenimle pek konuşmadığımız için ona soramadım nasıl öğrendiğiniBen bu işi nasıl öğrenebilirim acaba ya?
Ailenin büyük çocuğu olduğunuzu düşünüyorum. Belki de anne babanız evlenmeden önce siz doğdunuz ya da babanız yeni evlendiği sıralar diğer kadının hamile olduğunu öğrendi ve doğan çocuğu, yani sizi, eve getirip eşine verdi ve direk kendi ve eşinin üstüne kayıt ettirdi.Küçükken kuzenim şakayla karışık (öyle tahmin ediyorum) senin annen öz değil demişti ve bana bi kadının adını soylemişti bizim aile dostumuz gibi o kadın da ama türk değil.
Sonrasında ben o kuzenimin de öz olmadığını öğrendim. Bizim akrabalarda ve ailelerde bu gizlenir çocuktan ve saklı kalır. Normalde bunun üzerine pek düşünmem ama bu aralar sigortalı bir işim olmasına rağmenbu konu kafamı kurcalıyor çünkü arkadaşlarım da annene hiç benzemiyorsun diyorlar (dış görünüş olarak) ve vucut tipim yüz hatlarım. Onun dışında ben doğmadan önce annemlerin 1 çocuğu vefat etmiş sonrasında iğne vs yapılmasına rağmen (aşılama sanırım) 4 yıl çocukları olmamış.
Anneme gidip ben öz müyüm diye sormak istemiyorum ama e devletten baktım soyağacında annem olarak bildiğim kişinin kütük bilgileri var. Kuzenimle pek konuşmadığımız için ona soramadım nasıl öğrendiğiniBen bu işi nasıl öğrenebilirim acaba ya?
Benim bildiğim de öyle ama bilemedim. Anneme babama benzemesem kesin evlatlığım diyeceğim de kardeşlerim arasında anneme babama en çok benzeyen de benimOlmamalı bize öğretilen biyoloji bilgisi ile ama belki istisnai durumlar vardır.
Acaba çakma bir DNA testi mi düzenleseniz?Küçükken kuzenim şakayla karışık (öyle tahmin ediyorum) senin annen öz değil demişti ve bana bi kadının adını soylemişti bizim aile dostumuz gibi o kadın da ama türk değil.
Benim hatam. Bir an Rh da ikili değilde tekli gen var diye düşündüm. İki pozitif negatif olamaz diye düşündüm ama -+ ve -+ şeklinde iki ebeveynin çocuğu %25- %75+ olabilir.Benim bildiğim de öyle ama bilemedim. Anneme babama benzemesem kesin evlatlığım diyeceğim de kardeşlerim arasında anneme babama en çok benzeyen de benim
Rhrh xRhrh ise ihtimallerBenim bildiğim de öyle ama bilemedim. Anneme babama benzemesem kesin evlatlığım diyeceğim de kardeşlerim arasında anneme babama en çok benzeyen de benim
Lise biyoloji bilgilerimize geri döndük maşallahBenim hatam. Bir an Rh da ikili değilde tekli gen var diye düşündüm. İki pozitif negatif olamaz diye düşündüm ama -+ ve -+ şeklinde iki ebeveynin çocuğu %25- %75+ olabilir.
Yani güzel haber evlatlık değilsiniz
Benim hatam. Bir an Rh da ikili değilde tekli gen var diye düşündüm. İki pozitif negatif olamaz diye düşündüm ama -+ ve -+ şeklinde iki ebeveynin çocuğu %25- %75+ olabilir.
Yani güzel haber evlatlık değilsiniz
Anladım %25 de az değil. Ben anneme şakayla karışık demiştim zaten yoksa ben evlatlık mıyım diye gülüp geçmişti dikkate bile almadıRhrh xRhrh ise ihtimaller
RhRh , Rhrh, Rhrh, rhrh yani konu sahibinin dediği gibi %25 çekinik olarak olur . Üzerinden 11 yıl geçmesine rağmen çaprazlama unutmamisimçekinik olarak ikisinde varsa yani annenin A0 babanın A0 olup çocuğun 0 kan grubunda olması gibi düşünün
Bu konu olayı iyice net hale getiriyor sanki.Yani şöyle hatta o kadın bir kere babamı aramıştı ve annemle babam o gün çok şiddetli kavga etti annem kendi doğurduğuna emin olduğum kardeşimin adını söyledi onu alıp gidicem dedi. Babam da benim adımı söyleyerek onun için aramıştı falan dedi hatta bende şaşırdım güldüm. Garip yani. Öz isem de garip bir durum.