Evlatlık olup olunmadığı nasıl anlaşılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes benzetiyor özellikle çocukken herkes o kadının çocuğuna beni benzetiyordu, hatta bi keresinde o kızla otururken bana biz kardeş gibiyiz tarzı bir şey demişti ben de gülmüştüm ben de seni cok seviyorum demistim hayal meyal bunu hatırlıyorum ama aile içi çocukluk travmalarım olduğu için çocukluğum bulanıktır yani, pek hatırlamam

Sanirim maddi olarak beklentide olmadigini kast etmek icin belirtmis sigortali iste oldugunu

Söylediğim şekilde Alabileceğinizi iddia ediyorum

Sanirim maddi olarak beklentide olmadigini kast etmek icin belirtmis sigortali iste oldugunu
Asla asla ve asla beklentim yok amacım dalga geçmekti aslında hani boş vaktim de yok aslında ama aklıma takılıyor nasıl çözebilirim diye düşündüğümü söylemekti amacım. Asla kimseden maddi manevi hiçbir beklentim yok.

E devletten tabi ki anneniz bildiğiniz kişi olacak, sonuçta sizi nüfuslarına geçirmişler. Kan gruplarından başlayın mesela.

Ailenin büyük çocuğu olduğunuzu düşünüyorum. Belki de anne babanız evlenmeden önce siz doğdunuz ya da babanız yeni evlendiği sıralar diğer kadının hamile olduğunu öğrendi ve doğan çocuğu, yani sizi, eve getirip eşine verdi ve direk kendi ve eşinin üstüne kayıt ettirdi.

Acaba çakma bir DNA testi mi düzenleseniz?

Benim bildiğim de öyle ama bilemedim. Anneme babama benzemesem kesin evlatlığım diyeceğim de kardeşlerim arasında anneme babama en çok benzeyen de benim
Benim hatam. Bir an Rh da ikili değilde tekli gen var diye düşündüm. İki pozitif negatif olamaz diye düşündüm ama -+ ve -+ şeklinde iki ebeveynin çocuğu %25- %75+ olabilir.
Yani güzel haber evlatlık değilsiniz

Benim bildiğim de öyle ama bilemedim. Anneme babama benzemesem kesin evlatlığım diyeceğim de kardeşlerim arasında anneme babama en çok benzeyen de benim
Rhrh xRhrh ise ihtimaller

RhRh , Rhrh, Rhrh, rhrh yani konu sahibinin dediği gibi %25 çekinik olarak olur . Üzerinden 11 yıl geçmesine rağmen çaprazlama unutmamisim çekinik olarak ikisinde varsa yani annenin A0 babanın A0 olup çocuğun 0 kan grubunda olması gibi düşünün

Kan grubunuz ele verebilir aslında ama kuzenim A negatif 4 kere test yapıldı A pozitif iki kişiden nasıl oldu bu diye. Olabiliyormuş bazen. Ama kuzenim kardeşiyle de birebir aynı yani bi uveylik yok.
Annemin kuzeni eltisinin çocuğunu almış zamanında. Cocugu olmuyor diye 5. Cocugunu vermis kadin. Biz bilirdik uvey olduğunu. Söylediler 13 yaşında falandı. İki aile ile de görüşüyor. Çok problem cikartmadi çünkü alan taraf çok daha zengin. Hatta uçurum var maddi olarak.
Bence annenizden örnek alıp gidin hastaneye

Anladım %25 de az değil. Ben anneme şakayla karışık demiştim zaten yoksa ben evlatlık mıyım diye gülüp geçmişti dikkate bile almadı

Bu konu olayı iyice net hale getiriyor sanki.

Yerinizde olsam kuzenimin söylediği cümleyi sorarak konuyu açardım. Söylemese bile Annenizin tepkisinden de anlarsınız zaten. Peki diğer kadına benziyor musunuz ve o kadına karşı hisleriniz nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…