- 15 Ekim 2013
- 1.208
- 2.303
- 34
-
- Konu Sahibi mickeymouse1
Ben de okurken öyle düşündümsaçmamı olacak acaba bilmiyorum ama aklıma şöyle birşey geldi,kuzeniniz evlatlık ya hani,acaba çocukken fln ailesi bu evlatlık konusunda konuşurken kuzeniniz konuşmalarımı yakaladı acaba,sonrada o üzülmesin diye sizinle ilgili olduğunu söyleyip geçiştirdilermiki,yoksa size gelip sen evlatlıksın demezdi,bide iki kuzeninde evlatlık olması gibi bir tesadüf çok tuhaf olmazmı,size evlatlıksın demiş kendisi evlatlık çıkmış,bu kadar tesadüf olmaz yani.
Bu şekilde çıkmıyormuş sanırım üst mesajı okuyun isterseniz. Ben de bu şekilde çıkmadığını düşünüyorum çünkü istanbulda hukuk okuyan kuzenim 23 yasında öğrendi, hissetmiştim falan dedi ama ben de çok küçük yaştan beri öyle hissediyorum ona bakarsınız yani bence hisle alakalı bir durum mu bilemedim. Ama babam kesin benim babam bundan eminim. His olarak da babama babalık hissederim ve çok severim. Halam da sen babana benziyorsun demişti ben de anneme benzemiyor muyum demiştim hangi annen demişti meselayani arkadaşlarım da benzetmez pek anneme
Bu iki durumda evlatlık değil de öz anneniz başkası gibi duruyor. En büyük çocuk siz miydiniz? Babanızın ikinci evliliğidir belki. Babanızın edevlet şifresini biliyorsanız boşanıp boşanmadığını görebilirsiniz. Belki de resmi nikah dışı bir evlatsınızdır.Yani şöyle hatta o kadın bir kere babamı aramıştı ve annemle babam o gün çok şiddetli kavga etti annem kendi doğurduğuna emin olduğum kardeşimin adını söyledi onu alıp gidicem dedi. Babam da benim adımı söyleyerek onun için aramıştı falan dedi hatta bende şaşırdım güldüm. Garip yani. Öz isem de garip bir durum.
DNA testinden babalık tayini belli başlı kurumlarda yapılıyor ve mahkeme (?) kararına tabii idi önceden. Son durumları bilmiyorum. Yani örnek alıp da test yapın diyemezsiniz.Filmlerde dizilerde saç fırçasıyla diş fırçasıyla bi takım dna materyalleriyle o işi çözüyorlar. Kızdır anneni iki tükürsün al götür teste
Jeton şimdi düştü bu örnekle anladımBenim de babam b pozitif
Annem 0 pozitif
İki kardeşim de b pozitif
Ben ab negatif
Bana neden saldırdınız? Kız kendisi hayatından memnun olduğunu alenen söylüyor. İki annesine de anne diyor. Hatta evlenecek yakında. Anlayış gösterdi duruma. Çünkü evlatlık olarak yapıldı. Yani sipariş üzerine gebe kalan biyolojik annesi. Sığmayan kimse yok. Durum çok anormal ve ahlaken problemli benim gözümde. Alan razı veren razı diye o da sesini cikartmadi. Özel bir üniversitede mimarlık okudu. Kendisine mimarlık şirketi açtı. Biyolojik ailesi ile de kardeşleriyle de sürekli görüşüyor.Maddi durum sizce kalpte görünmeyen yaralarına şifa olur mu? Kimse bilmez ki o çocuk içinde ne yaşıyor diye en basitinden benim kafamdan geçirdiğim yahu 4 tane çocuk eve sığmış da bi ben sığamamışım derim.
Annem bombay fenotipi kan grubundanmışBabanız ya BB dir ya B0 kan eşlemesine göre. Anneniz direkt 0'dır. Bu durumda sizin AB olma olasılığınız yok. Basit bir fen bilgisi. Acı haber vermiş gibi oldum ama yanılma payı yok.
En büyük benim evet. Ben zaten sadece annemden süpheleniyorumBu iki durumda evlatlık değil de öz anneniz başkası gibi duruyor. En büyük çocuk siz miydiniz? Babanızın ikinci evliliğidir belki. Babanızın edevlet şifresini biliyorsanız boşanıp boşanmadığını görebilirsiniz. Belki de resmi nikah dışı bir evlatsınızdır.
DNA testinden babalık tayini belli başlı kurumlarda yapılıyor ve mahkeme (?) kararına tabii idi önceden. Son durumları bilmiyorum. Yani örnek alıp da test yapın diyemezsiniz.
İstişare mi
İstişare etmek ve istihareye yatmak kavramlarını birleştirip herkesin anlayabileceğini düşünerek şaka yapılmıştır.İstihare olmasın
Ben orada da bu işin en net çözümünün bu olduğunu belirttim ciddi ciddi git yaptır demedim.DNA testinden babalık tayini belli başlı kurumlarda yapılıyor ve mahkeme (?) kararına tabii idi önceden. Son durumları bilmiyorum. Yani örnek alıp da test yapın diyemezsiniz.
Ben sizi azarladım veya üstünüze mi geldim ki savunmaya geçtiniz? Birkaç yerde daha DNA testi lafı geçince sizinkisini alıntılayıp belirttim bunu.Ben orada da bu işin en net çözümünün bu olduğunu belirttim ciddi ciddi git yaptır demedim.
Konu sahibinin geyik yaptığını düşünüyorum.
Maalesef geyik yapmıyorum. Geyik yaptığımı düşündüren sebep nedir?İstişare etmek ve istihareye yatmak kavramlarını birleştirip herkesin anlayabileceğini düşünerek şaka yapılmıştır.
Ben orada da bu işin en net çözümünün bu olduğunu belirttim ciddi ciddi git yaptır demedim.
Konu sahibinin geyik yaptığını düşünüyorum.
Madem bu kadar şüphe duyuyorsunuz da neden bir adım atmıyorsunuz buraya konu açmak dışında ?En büyük benim evet. Ben zaten sadece annemden süpheleniyorum
Benim vitesim yüksek değil, alıntıladığın için cevap yazdım. Azarlama üstüne gelme falan ne haddine kimse kimseyi azarlayamaz.Ben sizi azarladım veya üstünüze mi geldim ki savunmaya geçtiniz? Birkaç yerde daha DNA testi lafı geçince sizinkisini alıntılayıp belirttim bunu.
Aile bireyleri hayattayken onlardan bilgi almalısınız, birlikte çözüm bulmalısınız. Kuzen evlatlık diyor kendisi evlatlık çıkıyor hikayesi bu hissi uyandırdı.Maalesef geyik yapmıyorum. Geyik yaptığımı düşündüren sebep nedir?
Aynı dalga boyutunda olmadığım için üzgün değilim, her konuya her zaman şaka yapılmaz.İstişare etmek ve istihareye yatmak kavramlarını birleştirip herkesin anlayabileceğini düşünerek şaka yapılmıştır.
Sabahın köründe uykusuz o kadar anlamışım Slav ırkına hangi hakların girdiğini biliyorum bir sürü var Doğu Slavlar Batı Slavlar tamam en bilgili sensin alıntılama göz ardı edeceğimNiloya. Slav diyince aklına sadece rus gelmesin. Bir sürü millet var slav ırkından.Ufkunu aç oku bir şeyler geç değil hala.Önce “slav ırkı rus oluyor” diyip sonra ben öyle demedim demek istemedim diyorsun. Neyse. Tamam
gözardı edilmeniz gerektiğinizi gösterdiğiniz için teşekkür ederim, kafa açan zibilyonbirinci şeyden kurtulmuş oldumAynı dalga boyutunda olmadığım için üzgün değilim, her konuya her zaman şaka yapılmaz.
gözardı edilmeniz gerektiğinizi gösterdiğiniz için teşekkür ederim, kafa açan zibilyonbirinci şeyden kurtulmuş oldum
Böyle sağlık ocağı doktoru adamın birine demiş. Hastanede karismis olabilir mi bebek diye. Yenidoğan kontrolüne getirmişler. Sonra DNA testi yapılacaktı hem anneye hem babaya. Anne cocukla beraber kaçtı. Belli ki başka adamdan.Babanız ya BB dir ya B0 kan eşlemesine göre. Anneniz direkt 0'dır. Bu durumda sizin AB olma olasılığınız yok. Basit bir fen bilgisi. Acı haber vermiş gibi oldum ama yanılma payı yok.