Evlatlık olup olunmadığı nasıl anlaşılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En yakın nüfus müdürlüğüne gidin ve “nüfus kayıt örneğimi istiyorum, lütfen ‘evlat edinme bilgilerimi’ de vukuat kısmında gösterin” deyin. Nereye vereceksiniz diye sorarlarsa bilgilendirme talebi olarak istiyorum dersiniz.

Yani aslında boş zamanım da yok bunları düşünecek her ne kadar önemli şeyler olsa da ama bazı şeyler yaşandı aile içinde de, o yüzden akrabalarımın bana yaklaşımdan vs şüphelendim bende

Edevlet vukuatlı nüfus kayıt örneği alabilirsin. Yasal işlem yapıldıysa orada bulunur.

Bu şekilde çıkmıyormuş sanırım üst mesajı okuyun isterseniz. Ben de bu şekilde çıkmadığını düşünüyorum çünkü istanbulda hukuk okuyan kuzenim 23 yasında öğrendi, hissetmiştim falan dedi ama ben de çok küçük yaştan beri öyle hissediyorum ona bakarsınız yani bence hisle alakalı bir durum mu bilemedim. Ama babam kesin benim babam bundan eminim. His olarak da babama babalık hissederim ve çok severim. Halam da sen babana benziyorsun demişti ben de anneme benzemiyor muyum demiştim hangi annen demişti mesela yani arkadaşlarım da benzetmez pek anneme

Ben de bu sekilde olabileceğini düşündüm çünkü üniversite okuyan kuzenim 23 yaşında öğrendi bunu. Ben babamın öz olduğunu düşünüyorum sadece annem şüpheli, böyle bir durumda nasıl bir işlem yapılmıştır bilemiyorum

Hangi annen sorusu da çok acayipmiş. Ondan sordu arkadaşlar size bunu düşündürecek neler yaşadınız diye.

Öz olarak bildiğiniz annenizIn size davranışları nasıl?

Eğer babanızın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya geldiyseniz annenizin sizi kabullenmesi zor olmuştur.

Başka kardeşiniz de olmadığı için evlat ayrımcılığı açısından da değerlendirememişsiniz muhtemelen. Tek çocuksunuz değil mi.

Dediğiniz gibi ise babanız annenizi aldatmış, ve üvey anneniz sizi bağrına basmış oluyor. Hem de diğer kadın ortadayken. Pek mantıklı gelmedi bu bana açıkçası. Dna testi yaptırın kesim çözüm.

Yok tek çocuk değilim, annem de bana karşı pek sıcak değildir maalesef ama babama karşı çok ayrı bir sevgim vardır anlatamam yani ki babam tarafından asla el bebek büyümedim. Dövdüğü olmuştur ama babamı çok seviyorum içten.

Anneme çok bi yakınlık hissedemiyorum yabancı gibi geliyor hep çocukluğumdan beri, zaten biraz travmatik bir çocukluğum var pek hatırlayamıyorum çocukluğumu.

Yine de eğer beni başka birinden olmama rağmen alıp büyüttüyse sevgim ve saygım katlanır ona karşı. Şimdiye kadar hiç üzerinde düşünmedim ve sorgulamak istemedim ama artık yaş büyüyünce insan genetiğini de merak ediyor hastalığı var her şeyi var sonuçta

Once anne bildiğiniz kisiyle konuşmalısınız. Tatmin olmazsanız o kadınla konuşursunuz.
Yani şöyle hatta o kadın bir kere babamı aramıştı ve annemle babam o gün çok şiddetli kavga etti annem kendi doğurduğuna emin olduğum kardeşimin adını söyledi onu alıp gidicem dedi. Babam da benim adımı söyleyerek onun için aramıştı falan dedi hatta bende şaşırdım güldüm. Garip yani. Öz isem de garip bir durum.

Bu şüphenizi destekler bir durum.

Açıkça sorun bence, kuzeninizin çocukken böyle söylediğini kafanıza takıldığını. Belki de annenize karşı soğuk olmanız kuzeninizin söylediği şeyin bilinç altına girmesi nedeniyledir. Doğru da olabilir, çocuktan al haberi denir, çocuğun yanında konuşmuşlardır. Çok da mantıklı değil o kadın neden versin ki çocuğunu.

Filmlerde dizilerde saç fırçasıyla diş fırçasıyla bi takım dna materyalleriyle o işi çözüyorlar. Kızdır anneni iki tükürsün al götür teste

Bu kadar şüpheli olay varken nasıl sabrediyorsunuz? Babanıza sorun bari. Gerçekleri bilmek hakkınız.

Bu kadar şüpheli olay varken nasıl sabrediyorsunuz? Babanıza sorun bari. Gerçekleri bilmek hakkınız.
Ben en iyisi anneme gidip şakayla karışık kuzenimin de annesi öz değildi nasıl öğrendi acaba falan diyeyim, her çocuk bunu bilmeli aslında falan diyeyim, belki annem o sekilde konusur hem de kalbini kırmamıs olurum bende

İşte evet neden verdiği de sıkıntı ama evlilik dısı bir sey acaba ondan mı ya da baska bi durum mu vardı bilemiyorum, kadının benim yaslarıma benzer bi cocugu daha var, tabi annemin öz olma ihtimali de var yani belki ben gereksiz süphe yapmısımdır

İki cocuk annesi olarak yazıyorum.
Öz be öz çocuklarım olacak hayatta ne evlatlık alırım ne de eşimin yasak ilişkisinden olan çocuğa bakarım.

Sadece bir hassas noktam olabilir çok yakın arkadaşım olur vefat eder çocuğuna bakacak kimse olmaz ise alır bakarım.

Muhtemelen ekonomik özgürlüğünüz var diye düşünüyorum, bu herkes için geçerli olmayabilir ama ben de böyle düşünüyorum yani ben de bakmazdım ve direkt boşanırdım. Yani bu olay çok eski bir zaman diliminde gerçekleşti ve benim babam genç iken kadına değer veren biri değildi. Şimdi değişti tabii.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…