- 7 Mart 2013
- 6.095
- 18.333
-
- Konu Sahibi mickeymouse1
O zaman e-devletten ümidi kesiyoruz. Anneniz aşırı tepki verdiğine göre babanızla yalnızken konuşun. Bir şey saklıyorsa tepkilerinden anlarsınız. Tedirgin olursa veya abartı tepki verirse bir şeyler vardır.Ben doğmadan önce evlenildi evet 1 çocuk oldu sonra bebekken vefat etti ve 4yıl çocukları olmadı, sonrasında ben olmuşum
Tescilim 2yıl sonra yapılmış bu normal mi?O zaman e-devletten ümidi kesiyoruz. Anneniz aşırı tepki verdiğine göre babanızla yalnızken konuşun. Bir şey saklıyorsa tepkilerinden anlarsınız. Tedirgin olursa veya abartı tepki verirse bir şeyler vardır.
Beni de 3 yıl sonra kaydetmişler. Sizinkinin ne niyetle geç kaydedildiğini bilmiyorum. Sizinkile aynı anda başkasının da kimliği çıkartılmış olabilir ya da nüfusa geç alınma sebebiniz anne sebebiyledir.Tescilim 2yıl sonra yapılmış bu normal mi?
Evlilik dışı bebek olduğundan şüpheleniyordu konu sahibi. Zaten kendi çocuğu olmuyormus. Kadından alıp nikahlı karısı doğurmuş gibi gösterebilir. Resmi olarak çok zor değil.Babasının ikinci evliliği mi veya şu anki eşiyle ne zaman evlenmişler? Belki ilk eşi varsa o yazacak? Tarihlerde anormallik varsa yine şüphe duyabilir. Olur mu olur?
Yok canım maddi açıdan değil de anneme dna testi yaptırıcam desem çok net söylüyorum beni döver. Annem bu konularda neden bilmiyorum ama çok katı ve biraz vicdansız. Eğer evlatlıksam da çok haklı ama yine de her insan geçmişini merak etmez mi ya, bilmiyorum ama dna testi çok zor benim için. Cimer e yaz diyen var o olabilir ama ilgilenirler mi bilmiyorum.M mickeymouse1 DNA testi neden yaptirmiyorsunuz. Maddi açıdan mi düşünmüyorsunuz?
Burada konu çok saçma bir yere gittiYok canım maddi açıdan değil de anneme dna testi yaptırıcam desem çok net söylüyorum beni döver. Annem bu konularda neden bilmiyorum ama çok katı ve biraz vicdansız. Eğer evlatlıksam da çok haklı ama yine de her insan geçmişini merak etmez mi ya, bilmiyorum ama dna testi çok zor benim için. Cimer e yaz diyen var o olabilir ama ilgilenirler mi bilmiyorum.