Evlatlık olup olunmadığı nasıl anlaşılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne ve babanızın kardeşinizin de kan gruplarına bakın negatif pozitiflikten pek bir şey çıkmaz ama diğer gruplar tutuyor mu bir bakın belki bir şey çıkar.

Olay pozitif negatif kısmı değil, A mı B mi? mesela ikisi de B ise siz A olamazsınız gibi o yüzden tam yazın kan gruplarını.
Annem babam a pozitif. İki kardeşim 0 negatif. Fakirlikten kırılan bir ailenin arka arkaya çocuk yaparken arada da evlatlık aldığını sanmıyorum.

Ailenin büyük çocuğu olduğunuzu düşünüyorum. Belki de anne babanız evlenmeden önce siz doğdunuz ya da babanız yeni evlendiği sıralar diğer kadının hamile olduğunu öğrendi ve doğan çocuğu, yani sizi, eve getirip eşine verdi ve direk kendi ve eşinin üstüne kayıt ettirdi.
Yok ilk cocukları dogdu ve vefat etti, 4 sene boyunca da ben olmamısım doktora gitmis annem iğne olmus bu sekilde olmusum kucukken soylenene gore

İnanma madem Slavlara hangi halklar giriyor bak 😉
kıvırma şimdi Niloya:) Slav ırkına sadece rus diye yorum yapan sensin:) asıl sen git bak Slav ırkına hangi milletler girdiğini,sadece rusların slav olmadığını bilmiyor olmana inanmadım ahahh

Herkes benzetiyor özellikle çocukken herkes o kadının çocuğuna beni benzetiyordu, hatta bi keresinde o kızla otururken bana biz kardeş gibiyiz tarzı bir şey demişti ben de gülmüştüm ben de seni cok seviyorum demistim hayal meyal bunu hatırlıyorum ama aile içi çocukluk travmalarım olduğu için çocukluğum bulanıktır yani, pek hatırlamam
Ne tur travmalar 😐

Anlattiklarinizdan yola cikarak ben evlatlik oldugunuzu dusunuyorum. Aslinda siz de bunu biliyorsunuz. Annenizi kirmadan konusabilirsiniz, babaniza sormayin cunku yalan soyler annenizle bu konuda anlasmislardir ona soz vermistir size soylemeyecegine. Bir kahve yapin beraber icerken "sen benim annemsin biyolojik olup olmamasi onemli degil, ama bu konuyu konusmamiz ikimize de iyi gelecek" diye soze baslayin. Psikolojik olarak kendinizi olasi en kotu hikayeyi duymaya hazirlayin. Ona tesekkur edin size annelik yaptigi icin.

Neden evlatlık almazsınız yasak ilişkiden değil de normal bir evlatlığı neden almazsınız hep kafamı kurcalamıştır bu neden koruyucu ailelikte bile toplulumuz geri duruyor.

Çok büyük bir sorumluluk çocuk.
Kendi çocuğum dışında bu sorumluluğu almak istemem.
Eşim ve benim kararım.

Sadece çok yakın arkadaşım vefat eder çocuğa bakacak kimsesi olmaz, ya da bana emanet eder ise kendi evlatlarımda birlikte bakarım.

Benim de babam b pozitif
Annem 0 pozitif
İki kardeşim de b pozitif
Ben ab negatif 🤷‍♀️
Babanız ya BB dir ya B0 kan eşlemesine göre. Anneniz direkt 0'dır. Bu durumda sizin AB olma olasılığınız yok. Basit bir fen bilgisi. Acı haber vermiş gibi oldum ama yanılma payı yok.

Saçmalıyorsun Ruslar Slav ırkına giriyor sadece Ruslar Slav değildir
Sen ne kullanıyorsun Niloya. Slav olunca sadece rus olur diyen sensin. Ben de bir sürü millet var slav ırkından dedim kafa mı buluyorsun üstte etiketledim .

Rus dememiş ki Slav demiş 😌

Bu konu ba

öyle miymiş emin misin 🙃sana inanamıyorum

Slav ırkı Rus oluyor.

İnanma madem Slavlara hangi halklar giriyor bak 😉

kıvırma şimdi Niloya:) Slav ırkına sadece rus diye yorum yapan sensin:) asıl sen git bak Slav ırkına hangi milletler girdiğini,sadece rusların slav olmadığını bilmiyor olmana inanmadım ahahh

Saçmalıyorsun Ruslar Slav ırkına giriyor sadece Ruslar Slav değildir

Sen ne kullanıyorsun Niloya. Slav olunca sadece rus olur diyen sensin. Ben de bir sürü millet var slav ırkından dedim kafa mı buluyorsun üstte etiketledim .
Niloya. Slav diyince aklına sadece rus gelmesin. Bir sürü millet var slav ırkından.Ufkunu aç oku bir şeyler geç değil hala.Önce “slav ırkı rus oluyor” diyip sonra ben öyle demedim demek istemedim diyorsun. Neyse. Tamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X