Evlatlık olup olunmadığı nasıl anlaşılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuyu okuyunca, ailemdeki herkesin kanı Rh+ iken bir tek benim Rh- olduğu aklıma takıldı. Anne de baba da Rh+ olmasına rağmen çocuk Rh- olabilir mi🤔

Yani şöyle hatta o kadın bir kere babamı aramıştı ve annemle babam o gün çok şiddetli kavga etti annem kendi doğurduğuna emin olduğum kardeşimin adını söyledi onu alıp gidicem dedi. Babam da benim adımı söyleyerek onun için aramıştı falan dedi hatta bende şaşırdım güldüm. Garip yani. Öz isem de garip bir durum.
Aboo.

Herseyi anladim sigorta baglantisini cözemedim.😐
Ya şöyle yani işsiz değilim boş zamanım çok değil ciddi bir durum olduğu için şüphelendim bu konuyu açtım demek istedim aslında. Çalışıyorum yani boşluktan aklıma gelen bir şey değil, çocukluktan beri olan bir şey ama hiçbir zaman konusunu açmadığım bir şey anneme ayıp olmasın diye

Yasal olarak evlat edinme olduysa e-devlette gözüküyor.

Eğer aileler kendi aralarında, devleti karıştırmadan bir şeyler yaptılarsa doğrudan ailenizle yüzleşmek dışında bir çözüm yok. Gizlice DNA testi yapmanız zor çünkü örneği sunulan kişilerin onayı olmadan test yapmayı reddederler.

Yasal olarak evlat edinme olduysa e-devlette gözüküyor.

Eğer aileler kendi aralarında, devleti karıştırmadan bir şeyler yaptılarsa doğrudan ailenizle yüzleşmek dışında bir çözüm yok. Gizlice DNA testi yapmanız zor çünkü örneği sunulan kişilerin onayı olmadan test yapmayı reddederler.
Şöyle ben babamın öz olduğunu düşünüyorum, annem şüpheli sadece orada da nasıl bi süreç oldu pek bi bilgim yok

Yani şöyle hatta o kadın bir kere babamı aramıştı ve annemle babam o gün çok şiddetli kavga etti annem kendi doğurduğuna emin olduğum kardeşimin adını söyledi onu alıp gidicem dedi. Babam da benim adımı söyleyerek onun için aramıştı falan dedi hatta bende şaşırdım güldüm. Garip yani. Öz isem de garip bir durum.
Şu mesajınıza kadar kuzeninizin kendi olayını yanlış anlayıp size aktardığını düşünmüştüm ama bu anlattığınız beni bile düşündürdü. En kesin yolu DNA testi.

Şu mesajınıza kadar kuzeninizin kendi olayını yanlış anlayıp size aktardığını düşünmüştüm ama bu anlattığınız beni bile düşündürdü. En kesin yolu DNA testi.
Bu tarz birkac olay yasadıgım icin benim de aklım kurcalanıyor iste, insan yası olgunlastıkca da tepkileri vs anlayabiliyor, o zamanlar gülüp geçmiştim annem öylesine kıskandı diye düşünmüştüm. Belki de cidden öylesine kıskanmıştır bilemiyorum tabiki

Evli değil kadın ama biraz garip bi kadın, free takılıyor bence, zaten türk değil slav, ama benim yaslarıma yakın bi kızı var

Sen Ruslara benziyor musun konu sahibesi, benziyorsan muhtemelen doğrudur. Babanın karısı da acaip, bariz aldatan adamın çocuğunu evine kabul etmiş apacaip bir durum :110: Bence gerçek olabilir, gerçekse ne yapacaksın? O kadının seni anne olarak bağrına basması olası mı?

Bilmek en dogal hakkin bu hakkini elinden almislar sayet evlatliksan yok etkilenmesin öyle bir haklari yok gercekler ögrenilmeyi belli bir yasa gelene kadar elbette psikologlar esliginde söylenmeli sonra kendin ögrenirsen daha bir sok o yasadigin ailene lster istemez öfke beslersin evet iyi bakmis olabilirler ama hakkini elinden almislar sizleri bilmem arkadaslar ama ben böyle düsünüyorm annenin sacindan kendinin tükürük yada sacindan dna testine baktirabilirsn kendisine sorsan önce derim ama hayir diyorsa icin rahat etsin dieye dna testi yap ama ben evlatlik oldgunu düsünmüyrom neden demesinlerki sonucta belli bir yasa gelmissin

Şöyle ben babamın öz olduğunu düşünüyorum, annem şüpheli sadece orada da nasıl bi süreç oldu pek bi bilgim yok

O zaman tek yol annenizle yüzleşmek. Açıklamasını inandırıcı bulmazsanız da dna testi talep edeceksiniz.

Ama ben böyle yaparsam annem üzülür gibi bir endişeniz varsa da bu konuyu unutacaksınız. Yani başka yol göremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X