evlatlık olmak

İşte o (taşıyıcı annelik) zaten hiç olamaz hukuk sistemimiz kabul etmiyor onu, bu yüzden bilmedikleriniz bildiklerinizden daha fazla. Hayat tarzı farklı falan diye şimdiden kimseyi itham etmeyin. Size anlatıldığı kadarıyla biliyorsunuz olayları fakat değişmeyecek olan şey de sizi büyüten annenizle aranızdaki kopmaz bağ.

Konuya yapılan diğer mesajları okumadım ama babanın tepkisine de bakılırsa bana şüphelerinde haklısın gibi. Yinede nacizane fikrim; bence hiç kafanı bulandırma sende. Evet belki zordur ama seni bu yaşa kadar yetiştiren sevgi dolu bir ailen var zaten anladığım kadarıyla, bu olayı deşip onları üzmene değer mi? İlla araştırıcam dersen bile bunu gizlice yap bence, ailende üzülüyordur sürekli onlara sorduğunda. Annene kıyamadım ben. "olayı duyduğundan beri 2 aylık ömrüm kalmış gibi davranıyor" yazmışsın ya içim cız etti.

E seni 9 aylıkken aldılarsa o zaman kadın zaten babandan 6 aylık hamileymiş?
Yani babanla kadının sizin evlatlık olaylarınızdan önce tanışmışlıkları ve ilişkileri varmış.
Yani bu durumda mantikli olan babasinin kendi oglunu almasi ve konu sahibinin teyzeye verilmesiydi.
Adam kendi oz cocugu olacakken niye diger cocugu secer ki.
Kusura bakma ama bana cok iyi senaryo yazan bir uyeyi hatirlattin.
Fake diye itham etmek istemem ama ya baban seni hala kandiriyor ya da sen bizi kandiriyorsun.
Bu taslar oturmuyor yerlerine.

benim duyduğuma göre 7 yaşına kadar söylenmesi gerekiyormuş. Çocuk bilerek ve bunu sindirerek büyürse kandırlmış ve yalan söylenmiş olmayacak . Pedagogtan yardım alın bunu söylerken. Sizin ne kadar sevdiğinizi hep hissedecek ve problem olmayacaktır inş.

Katılıyorum tüm konuyu okuyunca bana da biraz garip geldi.
Annesinin ve teyzesinin olayı öğrendikleri andaki tepkileri de garip.
Normal bir anne ortalığı yıkar ağlar, normal bi teyze de ben yıllarca bir ihanetin çocuğunu mu büyüttüm diye dövünür. Aile karışır yani. Konu sahibinin ailesi biraz Americanvari tepkiler vermiş :)

E seni 9 aylıkken aldılarsa o zaman kadın zaten babandan 6 aylık hamileymiş?
Yani babanla kadının sizin evlatlık olaylarınızdan önce tanışmışlıkları ve ilişkileri varmış.

Ohh be birileri daha benim gbi hissetmiş. Inandırıcılıktan çok uzak gelmişti bana konu. Yollu bir öz anne, çapkın bir baba, bir kuzen kardeş..

Hem konu sahibi uğurla ilgili bişey olduğunda babamı ararlardı demişti şimdi de teyzrm de yeni öğrendi diyor..

Ya ben bu konuya pek inanmadım. Eksik şeyler var. Nedense konu açıldıktan sonra aile gerçeği açıklıyor. ??

Yaaa bende ilk inandim, cünkü var böyle seyler... Sonra inanmadim, cünkü bugüne kadar cözülmeyen olay buraya konu acilinca pat diye itiraflar geldi... Sonra yine inandim, anneye burayi okutmus oda tutusmus, babayi aramis, itiraf edilmis, hadi olabilir... Ama simdi yine kafam karisti Siz 9 aylik alinmisiniz, kardesinizle 1 yas var aranizda, eee o zaman öz annenizle babaniz zaten iliski yasiyormus ve siz evlatlik verilirken babanizin öz evladini tasiyormis... Peki o zaman babaniz neden bikac ay daha bekleyip sizi teyzenize, öz oglunuda kendine evlatlik diye almamis? Ayyy iyice kafam karisti... Birileri yalan konusuyor ama kim...

hiç bir şeye takılmadım ilk mesaja takıldığım kadar..

- Baba ben evlatlık mıyım diye soran kızına "sen takma böyle şeyleri" dediği halde hala savcılığa gitmekten bahsetmeniz tek kelime ile komik, bir kaç kelime ile "neden milleti yiyorsun sevgili üye"..

bir insan 23 sene bir yalan içinde yaşayıp gerçeklerle yüzleşince buradaki her mesaja cevap verecek kadar normal bir psikoloji içinde nasıl kalır? üstelik sadece evlatlık meselesi de değil bildiğin aile faciası var hemen her mesajda..

neyse..

Doktor bu ne???

Kafam allak bullak oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…