evlatlık olmak

Mont3Carlo

Aamir Khan...
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
208
77
31
Arkadaşlar öncelikle kısa bir şekilde anlatabileceğimi sanmıyorum baştan uyarıyorum baya uzun, okuyanlara teşekkürler.

Her gün ayrı bir olay ayrı bir şeyle uyanıyorum bunu daha iyi anlayabilmeniz için size bir kaç bilgi vermek istiyorum. Ben ailemin tek kızıyım ve 18 yıl sonra uzun tedaviler sonucu doğdum.
Annem babam esmer bense doğuştan havuç gibiyim sülalede benim gibi bir tane bile yok hatta herkes dalga geçer sen numuneliksin diye. 23 yaşındayım bu yaşıma kadar bana annene ya da babana benziyorsun diyen olmadı aksine ailemi gören herkes şok olur.
Fiziksel den çıkarsak eğer karakter olarak ta kendi sülalemden benden bir örnek daha yok herkes der bunu.
Ben hep derim ki dünyaya bir daha gelsem ne olursa olsun kendi ailemi isterdim çektiğim sıkıntıda rahatlıkta onlarla birlikte başımın tacıdır asla bir dediğime iki demediler ama benim küçüklüğümden beri hep şüphelerim vardı.
Örneğin annemin hiç hamile fotoğrafı yok ya da benim küçüklük resmim yok anneme soruyorum,eskiden fotoğraf makinemiz yok diyor ( ama annemin nişan evlilik resimleri var) babama soruyorum sen çok hastaydın senin için ölecek dediler üzülürüz diye çekmedik diyor ( annem babm ayrı)
Diğer yandan annem çok anne ruhlu bir kadındır bir çiçeği bile evladı gibi sever ve benden önce bir ailenin çocuğunu alıp bakmışlar durumu müsait değilmiş o ailenin durumlar düzelince geri vermişler o kızın her anının resimleri var ama ne hikmetse benim resimlerim 5yaşımdan sonra.
Bundan yıllar evvel (6 yıl önce) çok uzaktan bir akrabam beni beğemış sevgilim olmak istemiştı o küçük yaşta böyle bir şeyin olmayacağını söyleyip ona çocuk aklımla hakaret edince bana " söylemeyecektim ama madem sen beni kırdın bende seni kırarım sen evlatlıksın " demişti.
Buna benzer çok kişi bana böyle şeyler söyledi ama hep gülüp geçtim öyle bile olsa ben annem den vazgeçmem dedim ama bu sabah bu mesajla uyandım (ekteki resim)

Baya bir konuştuk şahısla beni gerçekten tanıyor bir arkadaşım değil bu kesin.
Çünkü sadece ailemin içinde olan bir kaç şeyi bana söyledi.
İddia ettiğine göre benim yeğenim bildiğim şahsın da benim öz kardeşim olduğunu söylüyor ( kendisi ceza evinde yeğenim olan şahıs ) bu kişi bana ben vicdanımı rahatlatmak için sana söyledim istersen babana sor bana böyle böyle mesaj geldi de dedi ve bende sordum babamla konuşmamizsa şu

-baba böyle böyle bir mesaj geldi

- boşver kızım ya takma böyle şeyleri

- savcılığa gideceğim artık sıkıldım

- yok yok sakin gitme sen öğrenmeye çalış ağzından laf al, teşekkür ederim söylediğin için de kim olduğunu öğren savcıligi bulaştırma

- ya ne demek bulaştırmada baba biliyorsun zaten okkb hastasıyım şu an bu benim takıntılarımi tetikliyor huzursuzum

- senin şüphen mı var kızım

- neyden baba

- bizim sana olan sevgimizden

- hayır yok

- olmasın zaten ben nefes alıyorsam sen varsın diye boşver doğru mu yalan mı ne yapacaksın iftira de geç

- e baba neden yıllardır başka iftira değilde bu, sonuçta ben bir kızım ve başka türlü de iftira atabilirler çamur atsalar izi kalır neden illa bu konu

- boşver kızım böyle şeyleri sil geç

Dedi harfi harfine bunu söyledi.
Annemse bunu duyduğundan beri benim iki ay ömrüm kalmış gibi davranıyor bana bir ilgi bir şefkat bunlar gittikçe beni şüpheye atıyor.

En son dayanamayıp polisi aradım pazartesi bilişim suçlarına şikayette bulunmamı söylediler.
Şimdi bana bir akıl verin şu olaya dışarıdan bir bakın dostlarım ablalarım belki benim aklımın almadığı bir şey vardır bu olayda bana yardımcı olun akıl verin.

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-21-17-20-41.jpg
    286,3 KB · Görüntüleme: 2.567
Bu süpheyle yasamak zor... Neden DNA testi yaptirmiyorsunuz? Sonuc ne olursa olsun, yine anneniz babaniz, zeten size güzelde bakmislar yetistirmisler, ama böyle bisey varsa bilmeniz hakkiniz diye düsünüyorum...

Bunu ciddi bir sekilde ailenizle konusmaniz lazim. Belki de gercegi soylediklerinde sizi kaybedeceklerini dusunuyorlardir.

Canım farzetki seni evlatlık almışlar bunu ogreneceksin peki senin gözünde yada anne babanın gözünde ne değişecek onlara sevginmi sayginmi minnetinmi
Değişecek gerçek anne babanın arayıp bulup ne yapacaksın inan bazı şeyleri bilmemek daha iyidir
O anne babanın kıymetini bil onların yaptıklarını gerçek ana babalar yapmıyor
Aklını bulandirma hayatına devam et derim ben Belliki boyle bisey varsa onlarda seni kaybetmekten korkuyorlar

Bu süpheyle yasamak zor... Neden DNA testi yaptirmiyorsunuz? Sonuc ne olursa olsun, yine anneniz babaniz, zeten size güzelde bakmislar yetistirmisler, ama böyle bisey varsa bilmeniz hakkiniz diye düsünüyorum...

Bunu ciddi bir sekilde ailenizle konusmaniz lazim. Belki de gercegi soylediklerinde sizi kaybedeceklerini dusunuyorlardir.
benimde tek istediğim öğrenmek zaten çıkıp o aileye gitmem annem e nankörlük olur neler neler çekti benim için ben sadece iyi ya da kötü bir şey öğrenmek istiyorum

canım aynı durumu yakından tanıdığım bir aile yaşıyor
kızları evlatlık, bunu herkes biliyor o bilmiyor, ona da çok ima edenler oldu, o da şüphelendi bir ara, sonra bıraktı

burada soru şu
tut ki evlatlıksın
bu senin için neyi değiştirir?
bugüne kadar ben senin annenim, ben senin babanım diye çıkan oldu mu karşına?
bugüne kadar çıkmamış insanlar, bugünden sonra onları arayıp bulmak ister misin?
bulup hesap mı soracaksın beni neden verdiniz diye? bu senin canını daha çok acıtmaktan başka işe yarar mı?
şu anki aileni suçlayacak mısın bana neden söylemediniz diye?

şu anki ailen, seni çok seviyor anladığım kadarıyla
bazen, gerçekleri bilmek en doğru seçim değildir

önce buna bir karar ver, eğer evlatlıksan neyi değiştireceksin hayatında?

birşeyi değiştirmeyeceksen herşeyi olduğu gibi kabullensen?

sana o mesajı gönderen de, yalan söylüyor, itiraf etmek zorunda falan değil
bile bile yapıyor
gerçekse, canın yansın diye, gerçek değilse fesatlık olsun diye
neticede kötü! bir insan

anlattıkların bayağı şüpheli gerçekten böyle bir durum olabilir

özellikle o çocuk demiş ya sen evlatlıksın diye en çok o şüphe uyandırdı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…